3.5 yillik evliyiz 6 yıllık bir beraberligin sonunda evlendik. Ikimiz de kamu görevlisiyiz. İkimizinde meslegi ve gelir durumu ust duzey denilebilir.
Esim tam bir is kolik evlendigimiz ilk gun bile eve gec geldi isim var calismam lazim diye, neyse gunler günleri kovaladi degisen birsey olmadi surekli gec geliyor 9 dan once nadir geliyor, 11 12 yi bile buluyordu bazen. Dolayısıyla aksam yemeklerini genelde tek yiyordum. Sabah kahvaltılarıni da hafta sonu hariç genelde tek yapiyorduk, ondan once yapiyordum brn çünkü gec kalmaya tahammülü yoktu.
O yaparken de kahvaltiyi ben onun gömleğini takımını cikariyordum ayakkabisini temizliyordum, kendim hazirlaniyordum. Geri o giyinirken kahvalti masasini topluyordum. Kisacasi 3. 5 yillik evliligimizde birakin bir cay koymayı tabak toplamayi, kendi gomlegini dolaptan almışligi yoktu. Ustune surekli elestiriyor kiziyordu yanlis eksik bisey gorsun.
VUtu takıntısı vardi. Gomleklerini 4 kere utuledigimi yine de olmamis dedigini bilirim.
Duzelir bize baglanir diye cocuk yaptim. Hersey daha da kotu oldu. Cocugun da sorumlulugu uzerime bindi. Dogum yapp geldigim ilk gun bile bana cay koy diye bardagini uzatabildi. Ofke problemi var ufacik bisey yuzunden evi dagittigini bilirim. Kufur hakaret cabasi.
Ekonomik olarak durumumuz iyi ama benim maaşımı da kendi maasi olarak goruyor.
Annemlerin her hareketine aliniyor. Ailemin hepsiyle sorun yasadi. Ama haksiz olmasina ragmen hep ozur de diledim onlar adina ama yetmedi onlarla telefobla kendi yaninda konusturmamaya basladi.
Boyle gittikce kotuye giden bir surec hic duzelme olmadi. Evlilik otururr dedim ama olmadi. Disardan bakan herkes durumi goruyordu. Disariya da o enerjiyi veriyorduk. Ve burada daha anlatamadigim bir suru problem daha kaynana, cinsellik, vs vs.
Ben bosanmaya karar verdim. Kendime ev baktim aslinda kafamda herseyi ayarlayip bitirdikten sonra ona söyledim. Bi anda afalladi istemiyorum seni seviyorum dedi. Bir hafta dusun tasin ailen yanında oyle karar ver dedi.
Bir haftanin sonunfa benim kararim ayniydi ama bulustugumuzda cok pişman oldugunu beni bu kadar kirip incittigini goremedigini bundan sonra hayati benimle paylasacagini vs. Soyledi.
Ben de hersey bitti ama bebegimiz icin bi sans daha verdim. 1 ay olacak eskisi gibi degil düzelmiş gibi sürekli yardim ediyor saygili davraniyor isten erken geliyor. Cocukla ilgileniyor. 180 derece degisti. Ama bende biten duyguları canlandirmiyor bu bitirmeyi ben bi anda dusunmedim ki asama asama o seviyeye geldim. Şimdi bu evde boğuluyorum. Bitirmek istiyorum. Ama bu kadar duzelmisken şımarıklık olur onu bilemiyorum. Kafam cok karisik. Tek bilgidim onun gecmiste yaptiklarini affedemedigim. Sizce ne yapmaliyim