- 14 Ağustos 2017
- 15
- 4
- 1
- Konu Sahibi Kkk123454321
Merhabalar.Benim 5 aylık bebeğim var ve boşanmak üzereyim babası boşanırsak onu benden almakla tehdit ediyor. Aynı memlektte yasamıyoruz ben şu an ailemin yanındayım.Eğer kızımı alırsa ben ölürüm.Daha önce kaçırmaya çalıştı bebeğimin kafası onun yüzünden çizildi kanıyordu bende gidip darp raporu aldım. Evliliğimde ve gebeliğimde şiddet gördüm keşke onun içinde darp raporu alsaydım ama doğumdan sonra düzelir diye almadım daha kötü oldu. üstelik internet üzerinden sohbet sitelerini kullanıyormuş telefonunda silinmiş uygulamalar arasında gördüm. Ancak delilim yok bir keresinde yakaladım benim görmemi istemediği için telefonu kırdı. Benden gizli internette hesapları varmış bir şekilde buldum ama dediğim gibi delilim yok belkide beni sanal haricindede aldatıyor olabilir. Bunu mahkemede sunsam yararıma olur mu. Şu an emziriyorum ve maddi gücüm yok ailemin desteği var çocuğumu alır mı ve herşeyden önemlisi ayrı memleketteyiz onun yaşadığı yere görmesi için gitme kararı verilir mi orada çocugumun güvende olacağını sanmıyorum . Lütfen yardımcı olurmusunuz
Son düzenleme: