Boşanmak isteyen arkadaşım.

Kızın amacı istemediği heriften kurtulmak ve zorla evlendiren ailesine muhtaç olmamak. Kendiside ne yapayım diye sormuş zaten. Nasıl oturum alırım dememiş. Biz diyoruz oturum alsın hayatını kurtarsın diye.

Evet aynen öyle. O üyenin diğer mesajlarına baktım pek ciddiye almadım açıkçası, her neyse.

Şiddet kurbanı vs yazıyor, bu tür şeyler için tek mi bu. Kızın evliliğinde şiddet türü şeyler yok, sadece anlaşamıyorlar, boşanmak istiyor. Arayabilir mi yine de?

O üsteki kadin siginma evleri icin. Ortada zoraki evlilik magdurur oldugu icin danisma hattina basvurmasi yeridir bana göre:

"Danışabileceğim biri lazım.​

Eğer geçirmekte olduğunuz sıkıntılı durum veya yaşam krizi hakkında biriyle konuşmak istiyorsanız çekinmeden bize başvurabilirsiniz.

Danışma hattımızın telefon numaraları şöyledir:
069 / 43 05 47 66
0172 / 619 89 84

Çalışma saatlerimiz:
Pazartesiden Cumaya kadar saat 9.00 ile 17.00 arası

Danışmanlık hizmetimiz ücretsizdir ve isminizi bildirmek istemiyorsanız tabii ki anonim olarak da gerçekleşebilir."

Çok teşekkür ederim

bir belgesel izlemistim almanyada gurbetciler koylerden gozu acilmamis kizlari gelin diye aliyorlar o kizlarda almanya diye cok buyuk birsey saniyorlar , ailelerine hediyeler vs. gozunu boyuyorlar.
sonra kiz almanyaya gidince de bir goz odanin icinde dil bilmeden hapis hayati yasiyor.
arkadasiniz bence vatandaslik almayi beklesin ve dil ogrensin bilmiyorsa, en dusuk maas bile olsa ise girsin cocuk yapmasin
vatandaslik aldiktan sonra bosanabilir hala fikri ayniysa hem ailesi zamanla kabullenir , hem de avrupada bosanan kadinlara sosyal destek daha coktur eminim

Kendini geliştirip çalışmaktan başka bir çaresi yok. Bunu Cook daha önce ogrenmeliydi ama ogrenememis bari şimdi bir şeyler yapsın. Ekonomik gücünü eline alana kadar ailesi kötüyse sabretmek zorunda ekonomik gücünü eline alınca kocaya da aileye de bay bayy NOT: doğum kontrol hapini ihmal etmesin

Zotturu zotturu konusmak diye buna deniyor, öğrenin

Hanımefendi ne diyorsunuz Allah aşkına siz ben ne demisim konuda. Kız boşanmak istiyor ne yapabilir demisim, kendiniz kurup

Konuyu zerre anlamayıp yorum yapmışsınız. Sizin nezdinizde aldatma ve şiddet olmayınca erkekler melek gibi oluyor zaten.vall

Zotturu zotturu konusmak diye buna deniyor, öğrenin
Anırırır gibi de yorum yapmak sizi yakışıyor, beyin yapınız ne kadar da boş, tabi cahilce yetişince böyle oluyor

Dişini sıkıp oturum alıp tek başına ayakta durabilir

Konuş kanka

19 yaşındaki kızı zorla evlendiren zihniyet aynı yaşta ki eşine de evlenmek ister misin diye sormamistir eminim. İkisi de daha çocuk yaşta resmen. Valla iki ucu b.k lu değnek. Bir yanım esiyle 3 yıl daha dursun oturum alsın diyor . Öbür yanım eşinin ne suçu var. Kıza karşı bir hareketi yokmuş ,olmayacak evlilikle onun da 3 yılı neden gitsin ,neden kandırılsin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…