- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
-
- Konu Sahibi Black Light
Dil öğreniyor, o konuda sıkıntısı yok. Evet 5 yıl şartı varmış, teşekkür ederim ileteceğimDil öğrensin meslek yapsın alabiliyorsa vatandaşlık alsın sanırım 5 yıl şartı vardı. Kendini güvene alıp kendi ayakları üstünde durmayı başardığı zaman boşansın iki yıl az değil şuana kadar bir çok şey yapabilirdi.
İkisi de yok. Aynısını söyledim ben olsam beklerdim biraz ama tabi yaşamayınca bilemiyor insan.Eğer evliliğinde şiddet, ihanet vs yoksa biraz sabretsin, iş bulup kendini garantiye aldıktan sonra boşansın.
Almanyadameslek de edindirme kursları var onuda takip etsin beraber yürütebilirDil öğreniyor, o konuda sıkıntısı yok. Evet 5 yıl şartı varmış, teşekkür ederim ileteceğim
Bakacam buna dediAlmanyadameslek de edindirme kursları var onuda takip etsin beraber yürütebilir
Selam arkadaşlar. Arkadaşım için soruyorum.
Baskıcı bir ailesi var ve kızlarını kendi istedikleri kisi ile evlendirdiler. Arkadaşım 2 yıllık evli ama mutlu değil ve ayrılmak istiyor. Ama eğer boşanırsa ailesi kesinlikle karşı çıkar ve sabret, yüzümüzü yere eğme falan der. O yüzden arkadaşım ne yapacağını bilmiyor, mesleği yok Almanya'da yaşıyor. Ailesi ise Türkiye'de yaşıyor.
2 yıldır Almanya'da olduğu için sanırım henüz vatandaşlığı yok, sizce ne yapabilir? Bu süreçte en azından ne yapması gerekiyor? Ailesi ile birlikte yaşamak istemiyor çünkü hayatı zindan ederler kıza.
Korunuyor çocuk asla düşünmüyor zaten. Boşandıktan sonra ne yapabilirim diye düşünüyor şu an.Sevmiyorsa ve niyeti boşanmaksa korunsun çocuk yapmasın. sevgisiz bir evliliğe çocuğu da alet etmesinler
Kursa gidiyor su an. Hangi seviyede bilmiyorum, ona atayım bi mesajını benAlmancasi ne durumda? Bosanip nasil surdurecek hayatini dil bilmeden? Iki cumleyle bitmiyor ki is, almanya demek kagit isi demek yapabilecek mi tek başına?
Kursa gidip dilini gelistirsin, suresiz oturum almak icin b1 belgesine ihtiyaci var onu alsin.
Su an bosanirsa postalarlar geri diye dusunuyorum.
Sınavda yuksek basari elde ederse b1 sertifikasini alir ve suresiz oturuma hak kazanir. Aksi halde suresini 1 sene 1 sene uzatirlar veya uzatmazlar ve boşanma durumunda sutlarlar.Kursa gidiyor su an. Hangi seviyede bilmiyorum, ona atayım bi mesajını ben
Ay Love aynısını söylüyorum yaşı küçük biraz, mesajlarınızı attım aklına yattı bazı şeylerSınavda yuksek basari elde ederse b1 sertifikasini alir ve suresiz oturuma hak kazanir. Aksi halde suresini 1 sene 1 sene uzatirlar veya uzatmazlar ve boşanma durumunda sutlarlar.
Akli varsa adami kullansin herseyini halletsin ondan sonra boşansin
Kesinlikle haklısın ailesini düşünmüyor zaten, onlar için sabrettim yeteri kadar diyor. 19 yaşında babasının gece gündüz baskısı ile evlendi, daha 21 yaşında şimdiYani aklin yolu bir, o da aklini çalıştırsin azicik.
Kullansin kullanabildigi kadar, düze cikinca bakar gerisine.
Ailesi ne der diye saniye dusunmesin
Onlar dusunmemis sonucta boyle bir evliliğe zorlayip kizlarini yabanci ulkede bunlari dusunerek kendisini çıkmazda hissetmesini...
Vatandaşlık alana kadar veya bir iş buluna kadar tabi ki sabretsin. Boşandıktan sonra da Türkiye'ye dönmesine gerek kalmaz. Ailesi de istediği kadar ağıt yaksın.Selam arkadaşlar. Arkadaşım için soruyorum.
Baskıcı bir ailesi var ve kızlarını kendi istedikleri kisi ile evlendirdiler. Arkadaşım 2 yıllık evli ama mutlu değil ve ayrılmak istiyor. Ama eğer boşanırsa ailesi kesinlikle karşı çıkar ve sabret, yüzümüzü yere eğme falan der. O yüzden arkadaşım ne yapacağını bilmiyor, mesleği yok Almanya'da yaşıyor. Ailesi ise Türkiye'de yaşıyor.
2 yıldır Almanya'da olduğu için sanırım henüz vatandaşlığı yok, sizce ne yapabilir? Bu süreçte en azından ne yapması gerekiyor? Ailesi ile birlikte yaşamak istemiyor çünkü hayatı zindan ederler kıza.
Kocasi kac yasinda?Kesinlikle haklısın ailesini düşünmüyor zaten, onlar için sabrettim yeteri kadar diyor. 19 yaşında babasının gece gündüz baskısı ile evlendi, daha 21 yaşında şimdi
Aynı yaştalar. Adam akrabası, yüzümüzü yere eğme akrabamızdır istemiş nasıl hayır deriz diye düşünüp vermisler kızı.Kocasi kac yasinda?
Aynı yaştalar. Adam akrabası, yüzümüzü yere eğme akrabamızdır istemiş nasıl hayır deriz diye düşünüp vermisler kızı.
Adam ve ailesi 30 yıldan fazladır orda