• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak için kaç kere söyledim her seferinde beni, ailemi ölümle tehdit ediyor

Kızlar tekrar merhaba, ben hala evdeyim ve malesef bir adım bile atamıyorum korkudan ama şu ara sakinleşti zaten ben de hiç muhatap olmamaya çalışıyorum. ben ailemle ilişkimi keseceğim sen de keseceksin demişti ya, tamam demiştim ama kendi uygulayamadı zaten. birkaç gün sonra akşam annesi aradı konuştular, hani görüşmeyecektik dedim sana ne dedi. ben de elbette bana ne dedim o zaman ben de ailemle görüşürüm dedim tamam dedi. ama senin ailenden kimseyi istemiyorum tanımıyorum ve bu hep böyle olacak dedim, sen de mecbur değilsin benimkilerle görüşmeye dedi. tamam dedi. yani ya ben ya ailen dedim. tamam görüşme dedi sorun yok dedi. sizce bu nereye kadar sürer yani ne yapmaya çalışıyor? ayrıca işyerinde iken onu aradım meşguldü tlfnu, müşteriyle konuşuyordum dedi ama akşam tlfa baktığımda annesiyle konuşmuş. bu kadar basit bir hususta dahi yalan söyledi. bu da önemli değil de ailesiyle olan tavrı ve çocuğuyla olan durumu açısından ileriyi göremiyorum. ve bunca olandan sonra.. ne düşünüyorsunuz? :(

Ben seni ciden anlayamadım.

Adam seni ölümle tehdit ediyor sen buna bakmıyorsun da çocuğuyla ve ailesiyle olan ilişkisini mi sorun ediyorsun.

Seni ölümle tehdit etmiş daha ötesi var mı.

Back