• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 haftalık hamileyken eşim beni terketti.

1 ay taniyanda ayrilabiliyor , 11 yıl sevgili kalanda. Ve hatta 10 sene üstü sevgi olup , evlenince , " bu adamı hiç tanimamisim " diyenler yüzlerce.

(Bir mesajı alıntı yapıp cevap yazacaktım ama bağlanmaya değmez diyip vazgeçtim)

Bu insan o o kadınla hala görüşüyor ve gelgitler yaşıyor , ya da ruhsal sorunları var. Bu kadar kısa aralıklarla kararsızlıklar yaşanmaz çünkü.

Ne yazık ki bir şey yazamıyorum. Yuvam için uğraş desem, karşı taraf istemiyor , istediği zamanlarda hemen yarı yolda bırakma potansiyeline sahip.

Sanırım bu ilişkide biraz ara vermelisiniz ve terapi gormeden kabul etmeyeceginizi bilsin.
Kişisel tedaviyi kabul etmeyeceginden , en azından çift terapisini teklif edebilirsiniz.
allah aşkına adamın bi ötekini al bu kuman diye getirmedigi kalmış siz terapi diyosunuz . karısını eski sevgilisiyle , eski sevgilisinide karısıyla aldatıyor bunu hangi terapist çözecek merak ettim

allah aşkına adamın bi ötekini al bu kuman diye getirmedigi kalmış siz terapi diyosunuz . karısını eski sevgilisiyle , eski sevgilisinide karısıyla aldatıyor bunu hangi terapist çözecek merak ettim

Ayrıca istatistik verileri olsa keşke en çok sorun acele yapılan evliliklerde mi oluyor uzun süreli evliliklerde mi oluyor bakılsa keşke.
Elbette istisnai durumlar olur ama genel anlamda azıcık gözü açık kadın uzun süreli bir ilişkide gayet huyunu suyunu biliyor anlıyor. Bazı kızlarımız aman değiştiririm ben bunu dediği de bir gerçek yoksa herkes uzun süreli ilişkide falsoları görüp alıyor adamı.
Ben evlenirken eşimin en pis en kötü huylarını biliyordum ve bana çok pis gelmediği için evlendim. İki senedir de tek bir sürpriz huyuyla karşılaşmadım.
Üç ayda evlenenle üç sene tanışan insan arasında fark var kabul etmek istemesek de var.

Valla bu durumda olsam ya bebeği aldırırdım ya da çocuğumu bu adama göstermem çok garip napacağı belli olmaz

Aldattigina emin değiliz. Adamın ruhsal sorunları olabilir ve varsa uzman desteği alması şart.
Belki gerçekten gorusmuyorlar ama adamın gelgitleri var. Ruhu sıkıntılı. Ve bunu en iyi bir uzman bilebilir.
Kişisel olarak tedavi ol derse yanaşmaz ama çift terapisi derse evet diyebilir.

Herkesin sınavı farklı, hepimiz hatalar yapıyoruz. Ben de diyorum bazen " yok artık, bunu da mı görmedi, anlamadı" diye ama sonra bakıyorum benim de var o kör yanlışlardan. Bence bu yuvayı kurtarmaya çalışmak ayrılığı erteler, engellemez. Maddi durumunuzu, şartlarınızı bilmiyorum ama ben olsam, doğum yapana kadar ailemle kalır, doğumdan 6 ay sonra işe girer ve ayaklarımın üstünde durmaya çalışırdım. Benim annem tek yaşadığı için tabii ki onunla yaşamaya devam ederdim ama dediğim gibi şartlarınızı bilmiyorum

Özür dileyerek yazicam ama hikaye bana biraz kurgu gibi geldi nedense :/ konusmalar kelimeler sanki romandaki replikler gibi .
Gercekse de boyle bir kadının varlığını başından beri saklayan bir adamdan ne koca
olur ne de cocuga bir baba .

Sıkma canını ya üzüldüm durumuna çoğu aile kabuk etmiyo bence hala şanslısın çünkü seni isteyen güzel bir ailen var adam desen boş teneke bir şey bekleme bence.

Bu kk ya konu açan kadınların kocaları genelde hep aynı dengesizliklere sahip çok enteresan..Hamilesiniz çocuğunuz için bir süre çabalayacaksınız mecburen, psikiyatriste falan gitsin eşiniz,düzelmezse ayrılmaktan başka çareniz yok.Ama bence olay gerçekse ortalığı bulandıran diğer zilli.

4 ayda evlenilir mi adamin deli oldugunu bile anlamamissin. Bosanmayi onla bunla mesru yatabilmek için istiyor. 10 haftayi gecirmeseydin keske. Ama madem yillardir istiyordun yalniz da buyutebilirsin. Ve simdiden pisman olmus. Iyice surundur öküzü. Cocugun yüzünü rica minnet goster. Anlasmali da bosanayim deme. Dibine kadar sokmus eski bilmemnesini mide bulandırıcı adam bi de uste cikmis. Yani bence bi adam tut dövdür ama medeni olmak daha iyi olabiliyor bazen.

Eşimle geçen Mart ayında tanışıp aşık olduk ve Temmuz ayında da evlendik. İlişkimizin ilk gününden itibaren, benim önce yakın arkadaşı sandığım sonra eski sevgilisi olduğunu öğrendiğim bir kadın hep yanımızdaydı. Yanımızda olmadığında da günde dört sefer telefonla arıyor ne yaptığımızı nerede olduğumuzu soruyordu. Yakın arkadaşı sandığım halde bizi yalnız bırakmamasından rahatsız oldum. Sonra eski sevgilisi olduğunu öğrendiğimde daha da rahatsız oldum ama eşim hep ona hiçbir şey hissetmediğini rahat olmamı söyledi. Olamadım. Kıskandım ve bu yüzden çok kereler tartıştık. Kadına da rahatsızlığımı belirtmem üzerine görüşmeyi kestiler ama biz o tartışmalarla çoktan yıpranmıştık. Bu arada köyde kendimize bir ev yaptık. Çok emek verdik para harcadık. Tam evin işlerinin bittiği gün eşim bana eskisi gibi hissetmediğini geçmilte yaşadığımuz tartışmalardan dolayı benden soğuduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi. Ben çok üzülürken o çok rahatlamış üstünden yük atmış gibi görünüyordu. Bu arada hamile olduğumdan şüpheleniyordum ama köyden inip test alamamıştım. Bunu konuştuğumuzda inşallah hamilesindir dedi. Çünkü ikimiz de çocuk istiyorduk.Ama ayrılmak isteyen bir adamın inşallah hamilesindir demesi garip! Ertesi gün ailemin yanına gittim hemen test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Bunca yıl istediğim şeye sevinememek... Telefonda söylediğimde havalara uçtu. Sonra tekrar arayıp bana söylediklerini unutmamı, temiz bir sayfa açıp yeniden başlayıp bebeğimizi büyüteceğimizi söyledi, sevindim, hem barıştığımıza hem bebeğimiz olacağına. Bir süre sonra eve döndüm, beni buz gibi karşıladı, soğuk davrandı. Bebeğin kalp atışlarını gösteren cd'yi bile seyretmeyi reddetti. EEvde içme suyu bile yoktu ve bunu nasıl düşünmezsin dediğimde beni prenses ruhlu şımarık olmakla suçladı. İki günü ağlayarak ve onun soğuk davranışlarına maruz kalarak geçirip sonra ilçeye arkadaşıma gittim. Aradı, köye geri gel dedi. Ben de çok kırgın olduğumu zamana ihtiyacım olduğunu söyledim. Seni ikna etmek zorunda değilim sen bilirsin dedi. Gebeliğimin 9. Haftasındaydım ve kanamam oldu düş0k tehlikesiyle bir gece hastanede bir hafta arkadaşımda yattım. Hastanede bile benimle kavga etti. Arkadaşımın evine çıktığımda o da kaldı ve davranışları yumuşadı. Bir ayı her evlilikte olan çok ufak gerginliklerle ama kavgasız geçirdik. Herşeyin yolunda olduğunu sanıyordum. Hatta annesi ziyaretimize geldi, sizi iyi gördüm maşallah dedi. Yaklaşık 10 gün önce bir sabah ağrılardan dolayı uykusuz kalktım. Her sabah çayını alıp keyfini yapıyordu, o sabah 'biraz yardım etsen' dedim. Ve birden parladı, 'yok bu iş olmayacak' dedi. Ayrılmak istediğini ama istersem boşanmak kaydıyla köyde beraber kalabileceğimi, özgür olmak istediğini, İlişkimizin başında yaşanan kıskançlık tartışmalarından dolayı beni artık sevmediğini söyledi. Elbette kalmak istemedim. Şimdi yine ailemin yanına geldim. Yola çıkarken telefonumu kapattım. Annemi arayıp çok merak ettiğini, bebeğine de bana da sahip çıkacağını filan söylemiş. Şükrettiğim tek şey ailemin çok iyi ve anlayışlı olması. Burada güvendeyim ama yine de çok çok çok kötü hissediyorum. Yıllarca çocuk istedim, aşık olduğum insanla çocuk yapıcaz diye sevinirken şimdi ne evim ne işim ne eşim ne de çocuğumun babası var.
Baştan sona haklısın canım benim eski sevgilisini arkadaşı diye hayatınıza sokan bi dengesizle başbaşasın. Allah yardımcın olsun kendini üzme bebeğini düşün zamanla mutlu olacaksın ve zamanla istediğin bi hayatın olur sabır canım

Aynı durumdayız. Bebeğimin doğmasına çok az kaldı ama sabretmek çok çok çok zorlaştı. İşe girecek durumda olsaydım işe girerdim en azından kafam dağılır düşüne düşüne kendimi bitirmezdim. Bütün zor günlerinde yanında olmuştum en zor, mutluluğa en çok ihtiyacım olduğu günlerde ortada bıraktı. Her şeyi, hayatı zehir etti. İnş. çıkar

Keşke bu derece dengesiz bir adam ile evliyken bebek yapmayı erteleseydiniz.. neden yaptınız bunu?

Eşimle geçen Mart ayında tanışıp aşık olduk ve Temmuz ayında da evlendik. İlişkimizin ilk gününden itibaren, benim önce yakın arkadaşı sandığım sonra eski sevgilisi olduğunu öğrendiğim bir kadın hep yanımızdaydı. Yanımızda olmadığında da günde dört sefer telefonla arıyor ne yaptığımızı nerede olduğumuzu soruyordu. Yakın arkadaşı sandığım halde bizi yalnız bırakmamasından rahatsız oldum. Sonra eski sevgilisi olduğunu öğrendiğimde daha da rahatsız oldum ama eşim hep ona hiçbir şey hissetmediğini rahat olmamı söyledi. Olamadım. Kıskandım ve bu yüzden çok kereler tartıştık. Kadına da rahatsızlığımı belirtmem üzerine görüşmeyi kestiler ama biz o tartışmalarla çoktan yıpranmıştık. Bu arada köyde kendimize bir ev yaptık. Çok emek verdik para harcadık. Tam evin işlerinin bittiği gün eşim bana eskisi gibi hissetmediğini geçmilte yaşadığımuz tartışmalardan dolayı benden soğuduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi. Ben çok üzülürken o çok rahatlamış üstünden yük atmış gibi görünüyordu. Bu arada hamile olduğumdan şüpheleniyordum ama köyden inip test alamamıştım. Bunu konuştuğumuzda inşallah hamilesindir dedi. Çünkü ikimiz de çocuk istiyorduk.Ama ayrılmak isteyen bir adamın inşallah hamilesindir demesi garip! Ertesi gün ailemin yanına gittim hemen test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Bunca yıl istediğim şeye sevinememek... Telefonda söylediğimde havalara uçtu. Sonra tekrar arayıp bana söylediklerini unutmamı, temiz bir sayfa açıp yeniden başlayıp bebeğimizi büyüteceğimizi söyledi, sevindim, hem barıştığımıza hem bebeğimiz olacağına. Bir süre sonra eve döndüm, beni buz gibi karşıladı, soğuk davrandı. Bebeğin kalp atışlarını gösteren cd'yi bile seyretmeyi reddetti. EEvde içme suyu bile yoktu ve bunu nasıl düşünmezsin dediğimde beni prenses ruhlu şımarık olmakla suçladı. İki günü ağlayarak ve onun soğuk davranışlarına maruz kalarak geçirip sonra ilçeye arkadaşıma gittim. Aradı, köye geri gel dedi. Ben de çok kırgın olduğumu zamana ihtiyacım olduğunu söyledim. Seni ikna etmek zorunda değilim sen bilirsin dedi. Gebeliğimin 9. Haftasındaydım ve kanamam oldu düş0k tehlikesiyle bir gece hastanede bir hafta arkadaşımda yattım. Hastanede bile benimle kavga etti. Arkadaşımın evine çıktığımda o da kaldı ve davranışları yumuşadı. Bir ayı her evlilikte olan çok ufak gerginliklerle ama kavgasız geçirdik. Herşeyin yolunda olduğunu sanıyordum. Hatta annesi ziyaretimize geldi, sizi iyi gördüm maşallah dedi. Yaklaşık 10 gün önce bir sabah ağrılardan dolayı uykusuz kalktım. Her sabah çayını alıp keyfini yapıyordu, o sabah 'biraz yardım etsen' dedim. Ve birden parladı, 'yok bu iş olmayacak' dedi. Ayrılmak istediğini ama istersem boşanmak kaydıyla köyde beraber kalabileceğimi, özgür olmak istediğini, İlişkimizin başında yaşanan kıskançlık tartışmalarından dolayı beni artık sevmediğini söyledi. Elbette kalmak istemedim. Şimdi yine ailemin yanına geldim. Yola çıkarken telefonumu kapattım. Annemi arayıp çok merak ettiğini, bebeğine de bana da sahip çıkacağını filan söylemiş. Şükrettiğim tek şey ailemin çok iyi ve anlayışlı olması. Burada güvendeyim ama yine de çok çok çok kötü hissediyorum. Yıllarca çocuk istedim, aşık olduğum insanla çocuk yapıcaz diye sevinirken şimdi ne evim ne işim ne eşim ne de çocuğumun babası var.
Öncelikle bebeğini tebrik ederim insallah saglıklı sıhhatli dogar. anladığım kadarıyla eşin seni sevmiyor. sevmiş olsaydı böyle seyler yapmazdı.eski sevgiliyle bırak samimi olmayı insan yolda görsee eşi yanında olsa selam vermez bence. Bi dw hamilesin hamileyken insan hassas oluyor her şeye alınıyor. yardım istemen gayet dogal yani.

İlişkimizin başında yaşanan kıskançlık tartışmalarından dolayı beni artık sevmediğini söyledi.

Iyi de bunun sebebi %100 kendisi. Eski sevgilisi sizinle takilirken be bekliyordu. Senin eski sevgilin olsaydi...

Barisma bu adamla artik aşırı derecede dengesiz bi tip

yazık ya bu kadınların yasadıkları hayal kırıkları bir son bulsun cok turedi bu numunelık adamlar ya tam dengesiz magdem istedi pasa pasa bakacak o cocuga cok uzuldum adına uzman yardımı almak en iyisi hamıle olarak cok duygusal bir dönemdesin çunku bu yasadıkların agır gelebilir.

Back