• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak için kaç kere söyledim her seferinde beni, ailemi ölümle tehdit ediyor

sen kalk 6 sene ince ele sık doku, sonra 1 ayda tanıdığınla evlen..

yapılmış bir hata ama çekmek durumunda değilsin,tehditleri boşver..
avk.arkadaşın dediğini uygularsın..allah kolaylık versin..

bence size daha fazla bağlanmadan boşanın. zaman geçtikçe hayaller artar. şu an sadece boşa sallıyor. hiç pabuç bırakmayın.

Dün akşam benimle konuştu. Bütün yalanlarını boş vaadlerini beni yıktığını kabul ettiğini, özür dilediğini ve bensiz yaşayamayacağını ve beni de yaşatmayacağını söyledi. sessizce dinledim. bana herkesi benim için sileceğini söyledi. çocuğunu annesini tüm ailesini tamamen sileceğini ve onlarla bir daha görüşmeyeceğini söyledi. ve bunun karşılığında da benim de tüm ailemi silmemi ve bir daha görüşmememi şart koştu. ben de açıkcası tepki versem işin kötü noktaya varacağını bildiğimden peki olur dedim. hiç ses etmedi. bugün aileme açtım bu konuyu öyle şey olmaz dediler. sen bir iki gün bekle zaten bu karın ağrısı dinmez onun çünkü silme diye birşeyi yapmaz dediler. şimdi beklemedeyim. ama her geçen an ruhum ölüyor :(

Canım Allah yar ve yardımcın olsun.Herkes hata yapabilir.Böyle oldu diye çekemezsin ki..Artık kime güveneceğimizi şaşırdık.Sende 2. bir hata yaptın diye ömrünün geri kalanını mahvedemezsin ki...Elinde bir mesleğin var Allaha şükür.Konuyla alakası yok ama canım ilk evliliğin neden bitti merak ettim?

Canım Allah yar ve yardımcın olsun.Herkes hata yapabilir.Böyle oldu diye çekemezsin ki..Artık kime güveneceğimizi şaşırdık.Sende 2. bir hata yaptın diye ömrünün geri kalanını mahvedemezsin ki...Elinde bir mesleğin var Allaha şükür.Konuyla alakası yok ama canım ilk evliliğin neden bitti merak ettim?

Canım güzel düşüncelerin için tşk ederim. İlk evliliğim zaten görücü usulü olmuştu. Eski eşim iyi eğitimli iyi işi olan bir insandı ama bitme sebebi kaynana ve ailesi oldu, eski eşim de ana kuzusu olunca anlaşamadık ve bitti. anlaşarak ayrıldık sorunsuz ve ben ayrıldığım için asla pişman olmadım, geriye dönüp bakmadım 6 sene boyunca. ama şimki eşim herşeyiyle tam zıt sorunlu psikopat ve geleceği sağlam olmayan biri çıktı. ve şimdi beni asla bırakmayacağını söylüyor :(

Canım güzel düşüncelerin için tşk ederim. İlk evliliğim zaten görücü usulü olmuştu. Eski eşim iyi eğitimli iyi işi olan bir insandı ama bitme sebebi kaynana ve ailesi oldu, eski eşim de ana kuzusu olunca anlaşamadık ve bitti. anlaşarak ayrıldık sorunsuz ve ben ayrıldığım için asla pişman olmadım, geriye dönüp bakmadım 6 sene boyunca. ama şimki eşim herşeyiyle tam zıt sorunlu psikopat ve geleceği sağlam olmayan biri çıktı. ve şimdi beni asla bırakmayacağını söylüyor :(

Canım amacım seni korkutmak değil ama günümüzdede cinayetler çoğalıyor.Fazla zıtlaşma lütfen.Ama iyice düşün taşın ne yapman gerekiyor hukuki olarak öğren...Birde polise mutlaka tehdit edildiğini vurgula.Biliyorum sen şimdi ailen içinde korkuyorsun ama ne pis adamlar ya...Olmuyorsa olmuyordur.Ne bu tehdit falan.Sana karşı tutumları nasıl? Eski eşin içinde denilecek bişey yok ailesini tercih etmiş.Arkanı dönüp baktınğında pişman olmadığın içinde ayrıca sevindim.Umarım canım herşey yoluna girer ....

Canım amacım seni korkutmak değil ama günümüzdede cinayetler çoğalıyor.Fazla zıtlaşma lütfen.Ama iyice düşün taşın ne yapman gerekiyor hukuki olarak öğren...Birde polise mutlaka tehdit edildiğini vurgula.Biliyorum sen şimdi ailen içinde korkuyorsun ama ne pis adamlar ya...Olmuyorsa olmuyordur.Ne bu tehdit falan.Sana karşı tutumları nasıl? Eski eşin içinde denilecek bişey yok ailesini tercih etmiş.Arkanı dönüp baktınğında pişman olmadığın içinde ayrıca sevindim.Umarım canım herşey yoluna girer ....

İnşallah canım inşallah.. Aslında korkum ailem için en başta zaten çünkü onları ezip geçerek zaten yeterince üzdüm :43: Bana karşı tutumları dengesiz güya ağzı seni ölesiye seviyorum diyor ama gözleri beyni sürekli benimle meşgul. gözü sürekli üzerimde sağa baksam niye baktım gözlerimi kapatsam niye kapattım, derin nefes alsam niye iç çektinn vs vs.. paranoyak bana karşı tutumu kısacası.. şuan sadece dua ediyorum ve düşünüyorum :(

İnşallah canım inşallah.. Aslında korkum ailem için en başta zaten çünkü onları ezip geçerek zaten yeterince üzdüm :43: Bana karşı tutumları dengesiz güya ağzı seni ölesiye seviyorum diyor ama gözleri beyni sürekli benimle meşgul. gözü sürekli üzerimde sağa baksam niye baktım gözlerimi kapatsam niye kapattım, derin nefes alsam niye iç çektinn vs vs.. paranoyak bana karşı tutumu kısacası.. şuan sadece dua ediyorum ve düşünüyorum :(

böyle insanların sevebilme kapasitesi yoktur,hayatında bulduğu güzellikleri sömürebileceği kadar sömürür,değer vermeyi bilmez,insanlıktan nasibini almamıştır,ancak bir insana asalak gibi yapışarak hayatını idame ettirir...
allah hepimizi ve sizi böylelerinden korusun ve kurtarsın...

bence sizi ölümle tehdit ederken ses kaydına alın elinizde deliliniz olsun. ve savcılığa suç duyrursunda bulunun. bu adam ömür boyu çekilmez. zaten daha önce hükümlü olduğu için suç duyurusunda bulunduğunuzda bunu göz önüne alırlar ve tayininizi başka yere çıkartın.

Boşanmasanız da sizi ölümle tehdit eden bir adamın yanında kalarak zaten hayatınızı tehlikeye atıyorsunuz.Bence bir an önce boşanın koruma talep edin.Hakkınızda hayırlısı olsun.

memurmuşsunuz .. adam sıkıntılı psikolojide bozuk sanırım hemen boşanma davası acın ve avukata devredin bütün yetkilerinizi ve hemen durumunuza istinaden tayin isteyin .. ama durumunuzu üstlerinize bildirin .. boşanma gercekleşip olay kapanasaya gelmeyin o ile .. avukatınız davalara katılsın .. hakkınızda hayırlısı diyorum .. ama yaşadığınız olayları sakın küçümsemeyin ..... gazetelerde neler okuyoruz dikkat edin temkinli davranın

harfiyen katılıyorum kendini koruma altına al geç kalma daha fazla ancak tayinini almak yerine ailene sığınmanı öneririm ya da onlar da emekli filansa aileni de al öyle git başka bir şehirde yaşa.gerekirse hapse atılmasını sağla.

vallaha durumunuza cok ama cok üzüldüm,ben herzaman hbr izleyen biriyim ve neler neler oluyor bu zamanda cok üzülüp cok saskinlikla okuyor görüyorum..
Sizin yerinizde olsam direk ailenizin yanina gidip avukatla anlasip hemen bosanma davasi acip kendinizede koruma tutmak...cünkü bu adam bir piskopat nezaman nerde ne yapacagi belli deyil,ztn o kisi pek de iyi tanimiyorsunuz,o kisiden uzak durun,bir ara izinizi kaybettirin dava icin ispahat lar toplayin nebiliyim ve asla o kisinin sözlerine inanmayin....
EN ÖNEMLISI aileniz zaten ailenize yaklasin aile bambaska ...Böyle piskopat adamlarin esleri zaten sonu cinayetle bitiyor lütfen kendinizi kurtarin biran önce...ALLAH yardimcin olsn ya...cok üzüldüm...
ve 12 yasindaki oglu icin de kötü bisey demeyin onun sucu yok yazzik annesi ztn vefat etmis...baba desen bi piskopat:=(
aaa bide esi acaba kazadanmi yoksa o mu öldürmüs...???bu kaza isi dogrumu acaba??eminmisiniz??

O değil de, adamı yoldan çevirip mi evlendiniz Allah aşkına:53:

Hem tahsili, hem iş durumu, hem sabıkası hakkında kandırılmışsınız, bu kadar kolay mı cidden böyle konularda gerçekleri saklamak?:53:

canım yasadıklarınız gercekten cok korkunc.
hersey bıran da hızlıca gelısmıs .
1 ay ıcın de evlılık ,ardından yalanlar buyuk yıkım ve sok yasatmıstır sıze tabıkı de .
1 ay ıcın de nasıl evlılık kararı aldınız canım yaa,6 yıl sık eleyıp de 1 ay ıcın de
evlılık cıddı hata olmus .neyse bır hata yapmıssınız artık
ılerısıne bakmak lazım .tatlım bu adam 8 yıl cezaevın de fılan yatmıs .cıddı tehlıkelı
bırı oldugu bellı .yanı kafama takılan acaba esını olumuyle bır alakası var mı
cezaevın de yatmasının ? herseyı yalan soyleyen bunu da yalan soyleyebılır .
aklıma ılk bu geldi. .
boyle bır adamın tehtıtlerı ıle evlı kalmanız da oldukca tehlıkelı canım .
ne yap et bosan.devletten koruma talep et .
umarım bu sefer devlet gorevını yapar .senı uzmek ıstemem ama ,
haberler de cok göruyoruz vahset haberlerını .
kadın sıddet gordugune daır koruma talep edıyor ama,
devlet oralı olmuyor .ıs ısden ne zaman gecıyor devlet olaya el atıyor .
.

Son düzenleme:
canım benim istediği kadar rezil etsin;
birincisi Allah mahzun kulunun duasını kabul eder, zalime göz yummaz sadece süre verir
ikincisi öldürmekle mi tehdit ediyor korkma tatlım yorganda da ölüm var urganda da o mu karar verecekmiş senin ve ailenin yaşamını sürüp sürmeyeceğine, ölüm ancak Allah ın takdiri
üçüncüsü kimselere rezil olmadın herkes hata yapabilir, dört dörtlük insan var mı hayatta, Allah yar ve yardımcsın olsun, korusun seni onun elinden, alo şiddet hatlarıda var arayıp yardım alabilrsin fiziksel şideet uyguladıgında artık yasalar o kadar basit değil.. dualrımız seninle özellikle hamile bayanlardan dua iste bitanem;)

durumunu cok iyi bilmissin biseyler vaadetmisler altin ev esya vs olmamis sanirim zengin sandin iyice gozunu boyotadi kandin hemen evlendin 1 ay icinde ailenide ezip gecip mantik evliligi yapmissin zaten demissinde , sonrasi ögrenmissin eski mahkum varlikli degil bosanmak istiyorsun ama simdide seni ve aileni ölümle tehdit ediyor okurken bir laf aklima geldi ava giderken avlanmak:26: allah yardimcin olsun ,bidakine daha gozu acik olunda oyuna gelmeyin:44:

ayy ne fenaymış yaaa.. seviorum die git tehdit et.. olur mu öyle şey... cidden durum kötü yanii, zaten öle bi tehditten sonra oturup düşünme gibi bişi olamaz.. insan korkar be.. walla bilmiorum ama, cidden çözüm lasım.. aklıma ilk gelen, polise bildirmek davayı açarken de tehdit ettiğini sölemek.. mutlaka bişi yapıcaklardıır... psikopat ya.. walla Allah yardımcınız olsun, ama uzun bi süre eğer mümkünse uzaklaşmak da olabilir.. inş bi an önce kurtulursunuz :(

eşiniz kendini ceza evine girmiş çıkmış dünyaya hükmederimmi sanıyor
siz heralde hapisde yatmış biri diye herşeyi yapar mı sanıyorsunuz
oda ögle korkutuyor sanırım ailenizi ve sizi,bulmuş böyle rezillik çıkarırım öldürüm asarım laflarını
bir laf vardır der der yerine koyar sıkmaz okadarı yapamaz
cezaevinde yattıgı günler bir sürü acı çekmiştir onları yaşamak istemez bir daha
o sadece hazır para getiren bir eşi ve evde olan bir hanımı kaybetmek istemiyor
siz davanızı açıın rezil edecekse de etsin sizin sıkılacak gocunacak utanacak bir durumunuz yoktur heralde
asıl eşin o şekilde davranınca kendisi rezil olur
hemde rezil olun ne olacak allaha şükür anlıınız ak
hapiste yatan siz değilsiniz o:50:

Bence esin ,suan senin ailene inanilmaz kin besliyordur

terkedildigi anda seni bulamazsa ailene saricaktir

o yüzden ya hep beraber o sehri terkedin ya da koruma tutun ama devletin verdigi korumayi degil !

herkes bisey yapamaz edemez korkma demisler ama ben katilmiyorum ,zaten adam cocugunu bile gözden cikarmis ,bu hayattan ne beklentisi olucak ki baska

mesela ailene bisey yapar diye korkuyorsun ya ,öyleyse ailenle kavga ettigini bi daha yüzlerine bakmayacagini söylesen ,onu inandirsan

ailenden olabildigince uzak tutmak icin aileni yok saymis gibi davransan ve sirasi geldiginde onada tekmeyi basip baska bi yere gitsen

bilemiyorum ya aklima bisey gelmiyor..

kocasini defalarca sikayet eden,devletten koruma bekleyen ve sonunda öldürülen bayanla ayni ülkede ayni kurallari hükmeden bir devlette yasiyorsunuz ,cok iyi düsünerek hareket etmekle en iyisini ve en dogrusunu yapiyorsunuz

Rabbim yardimciniz olsun ,keske elimizden bisey gelse

böylelerini mafya adamlarina teslim ediceksin ki canlarini aliversinler bi kalemde.. tövbe tövbe yaa

Back