Canım Allah yar ve yardımcın olsun.Herkes hata yapabilir.Böyle oldu diye çekemezsin ki..Artık kime güveneceğimizi şaşırdık.Sende 2. bir hata yaptın diye ömrünün geri kalanını mahvedemezsin ki...Elinde bir mesleğin var Allaha şükür.Konuyla alakası yok ama canım ilk evliliğin neden bitti merak ettim?
Canım güzel düşüncelerin için tşk ederim. İlk evliliğim zaten görücü usulü olmuştu. Eski eşim iyi eğitimli iyi işi olan bir insandı ama bitme sebebi kaynana ve ailesi oldu, eski eşim de ana kuzusu olunca anlaşamadık ve bitti. anlaşarak ayrıldık sorunsuz ve ben ayrıldığım için asla pişman olmadım, geriye dönüp bakmadım 6 sene boyunca. ama şimki eşim herşeyiyle tam zıt sorunlu psikopat ve geleceği sağlam olmayan biri çıktı. ve şimdi beni asla bırakmayacağını söylüyor
Canım amacım seni korkutmak değil ama günümüzdede cinayetler çoğalıyor.Fazla zıtlaşma lütfen.Ama iyice düşün taşın ne yapman gerekiyor hukuki olarak öğren...Birde polise mutlaka tehdit edildiğini vurgula.Biliyorum sen şimdi ailen içinde korkuyorsun ama ne pis adamlar ya...Olmuyorsa olmuyordur.Ne bu tehdit falan.Sana karşı tutumları nasıl? Eski eşin içinde denilecek bişey yok ailesini tercih etmiş.Arkanı dönüp baktınğında pişman olmadığın içinde ayrıca sevindim.Umarım canım herşey yoluna girer ....
İnşallah canım inşallah.. Aslında korkum ailem için en başta zaten çünkü onları ezip geçerek zaten yeterince üzdümBana karşı tutumları dengesiz güya ağzı seni ölesiye seviyorum diyor ama gözleri beyni sürekli benimle meşgul. gözü sürekli üzerimde sağa baksam niye baktım gözlerimi kapatsam niye kapattım, derin nefes alsam niye iç çektinn vs vs.. paranoyak bana karşı tutumu kısacası.. şuan sadece dua ediyorum ve düşünüyorum
memurmuşsunuz .. adam sıkıntılı psikolojide bozuk sanırım hemen boşanma davası acın ve avukata devredin bütün yetkilerinizi ve hemen durumunuza istinaden tayin isteyin .. ama durumunuzu üstlerinize bildirin .. boşanma gercekleşip olay kapanasaya gelmeyin o ile .. avukatınız davalara katılsın .. hakkınızda hayırlısı diyorum .. ama yaşadığınız olayları sakın küçümsemeyin ..... gazetelerde neler okuyoruz dikkat edin temkinli davranın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?