Senin durumun pek de "sakınılan göze çöp batarmış" sözü ile bağdaşmıyor.
Kendin diyorsun ailemi ezip geçerek evlendim diye demek ki ailen adamın sorunlu taraflarını görerek seni uyarmışlar ama sen dinlememişsin.
Seni tehdit ediyorsa bir an önce savcılığa ve polise suç duyurusunda bulun ve kurtul bu adamdan.
mesleğin var canım niye çekiyorsun hemen boşanma davasını aç korumada talep et. bi avukat arkadaşımızdan yardım al.
işin gücün yerinde hiç katlanma. yerinde olsam 1 dakika daha mutsuz olmak istemem. herkes hata yapabilir sadece sana mahsus değil. hayat bu.
hicbirsey yapamaz hemen savcılıga suc duyurursunda bulunun ailenizin yanına gidin boyle evlilikmi olur siddet gecimderdi biran once kuryulmaya bak peki hapse girme nedeni neymis?
Canım zaten Allah razı olsun ki ailem her türlü arkamda, zaten geçen hafta tartışıp babamlara gittim ve avukata vekalet verdim boşanma ve suç durusu için. birkaç gün babamlarda kaldım. hergün gece gündüz babamı aradı ağladı sızladı gece parklarda yattığını eve girmediğini bensiz yaşayamacağını ve beni de yaşatmayacağını söyledi. babam bana tlfnumu kapattırdı orda kaldığım sürede ve ona onunla görüşmek istemediğimi düşünmek istediğimi söyledi ama o ısrarcı tavırlarla babama resmen psikolojik baskı yaptı. bu arada babamla avukata vekaleti vermiştik ve davayı açacaktı ama o gece iyice içmiş tlfde oraya gelecem sizi herkese rezil edecem falan filan demiş. babam da artık dayanamadı ve kızım sen şimdilik dön ama temkinli dur dedi. davayı şimdilik erteleyelim, iyice ne şekilde kurtulacağımızı düşünelim dedi ve öyle yaptık. avukata talimatı durdurduk ve ben eve hiç istemeyerek geri döndümresmen mezara girmek gibi. onun avukat vekalet talimat gibi şeylerden hiç haberi yok. şu an diken üstündeyim. ne yapsam ne etsem diye. aslında kendimden çok ailemi düşünüyorum onlara bir zarar gelmesin diye offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?