• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak için illa şiddet mi olmalı?

Cimri, bencil, üstüne kadına şiddet uyguluyor amca.
Kadın gençliğinin baharında, şimdi boşansa, sıfırdan kariyer yapacak zamanı var. Ki zaten bitmiş okullar, biraz cesarete ihtiyacı var.

Uçmak isteyen düşe kalka öğrenir.
Ömür boyu duygusal, fiziksel, ekonomik şiddet mi? Üstelik 10 sene sonra sen tam hayatın tadını çıkarmaya başladığın yaşlara geleceksin, karşındaki kuruş hesabı yapan bir amcayla bu ne kadar mümkün?

Hiç mi gezmeye, eğlenmeye, yemeğe için akmıyor? Bu ömürler sadece çocuk doğur, büyüt, ev işi yap, çalış, emekli ol ve öl ekseninde kalmak zorunda mı?

Yürü güzel kardeşim. Biliyorum o yola çıkmaya karar vermek yürümekten zor ama yola çıkmış biri olarak sana diyorum ki tek pişmanlığım keşke daha erken çıksaydım. Olsun varsın, kaybettiğim 2 3 5 seneye 60 senemi kurtardım.
Amca :D
Allah seni sevsin ne güldüm ya iyi dedin. :D

Adam size hem psikolojik şiddet hemde ekonomik şiddet , birde şiddet uyguluyor
Antidepresan kullanmanız da zirvesi
Elinde delil de var antidepresan
Aslında en mantıklı çözüm kısa zamanda ayrılmam 18 yaŞ
Demek ruhen de uymuyorsunuz seni ruhen bitiren adamla ne diye beraber olasın kızım, vallahi içim sıkıldı okurken mesleğin eğitim hangi düzeyde birde 18 yaşlı adam ile hangi kafa ile evlendin
Çok tanıdığını mi sandın bu yaştaki adamlar kendini saklar , en iyi becerdikleri hareket kadını kandırmak, manipülasyon hareketler
İki üniversite bitirmiş

Bunların yarısı bile yeterli boşanmak için.
Ayrıca şiddet de var, başlıktan yokmuş gibi algıladım.
Genceciksiniz nerden ve neden bu adama bulaştınız. Ailesine bakmayı beceremeyen bir adam. Adam değil.
Allah kurtarsın 🤷‍♀️

Back