• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak için illa şiddet mi olmalı?

Sevdim olur sandım. Boyle olcagini bilirmiydim
Yaşınız daha genç, ilerde çok pişman ve ruh sağlığınızdan olacağınıza şimdi ayrılın ve önünüze bakın.
Gelecek sizi korkutmasın çünkü esinizle yaşadığınız hayat değil. Biraz değerinizi bilin, hem iki üniversite bitirmişsiniz, annenizin de desteği ile çalışır yediğiniz lokmayı hesaplayan olmaz.

Yaşınız daha genç, ilerde çok pişman ve ruh sağlığınızdan olacağınıza şimdi ayrılın ve önünüze bakın.
Gelecek sizi korkutmasın çünkü esinizle yaşadığınız hayat değil. Biraz değerinizi bilin, hem iki üniversite bitirmişsiniz, annenizin de desteği ile çalışır yediğiniz lokmayı hesaplayan olmaz.
Insallah

Fiziksel şiddet var. En kotusu psikolojik şiddet var. Daha neyi bekliyorsun. Bende 26 yaşındayım 3 yasinda ve 7 aylik iki kizim var. Kizin bu hayati yasiyor olsaydi napardin? Ailen destek cikiyorsa ardina bakma. İyi kotu bir iş bulur calisirsin. 3 yasindaki cocuk bayagi kendini kurtarmiş demektir. Ama hemen cesaret edemiyorsan para biriktirmeye basla adamin hesabi sizin ortak hesabiniz olmuyor mu ogren. Gerekirse noterden serh koydur. Eviniz kira mi, kendinizin ise evlendikten sonra mi alindi bunlari arastir

Başlığı okuyunca heyecan bitmiş, iletişim bitmiş bir evlilik var, "bunun için boşanılır" mı diye soruyorsunuz sandım.
Fiziksel, ekonomik, sözel her türlü şiddet var zaten.
Şiddeti şiddetten saymanız için illa yerlerde mi sürüklenmeniz lazım?

Neyi beklediğinizi anlamadım ben.boşanıp nafaka alın,o parayı öderken kahrından çatır çatır çatlasın.

Evlenmekle büyük hata yapmışsınız
18 yas çok çok fazla
Şiddetin her türlüsüne maruzsunuz üstüne birde cimri 🙄🙄
Bosan kurtul zaten ihtiyaçlarınızı almıyor dövüyor yaşınız genç yeniden bir hayat kurarsınız

Ozel degilse siz neden ayrildiniz iyimisiniz su an
Eski eşimin ablaları ve benim aramda dengeyi kuramaması yüzünden.

bana da herkes dayak yok aldatma yok. Adam evine bakıyor neden boşandın dedi durdu. Ama gerçek şu ki, kadınlar bir şey hissediyorsa doğrudur. Eşimin beni hiçbir zaman ablalarına sınır koyacak kadar sevemediğini düşünüyordum. Öyle de oldu. Boşanmak için illa ölüm tehdidine gerek yok. Kendine değer veren insan, kendine yapılan muameleye bir şekilde dur demeli. farkında olmadan aslında karşıdakine bana bunları da yapabilirsin. Her şey kabulüm mesajını aslında biz veriyoruz

Eski eşimin ablaları ve benim aramda dengeyi kuramaması yüzünden.

bana da herkes dayak yok aldatma yok. Adam evine bakıyor neden boşandın dedi durdu. Ama gerçek şu ki, kadınlar bir şey hissediyorsa doğrudur. Eşimin beni hiçbir zaman ablalarına sınır koyacak kadar sevemediğini düşünüyordum. Öyle de oldu. Boşanmak için illa ölüm tehdidine gerek yok. Kendine değer veren insan, kendine yapılan muameleye bir şekilde dur demeli. farkında olmadan aslında karşıdakine bana bunları da yapabilirsin. Her şey kabulüm mesajını aslında biz veriyoruz
Kaç tane ablası vardı?

P
Fiziksel şiddet var. En kotusu psikolojik şiddet var. Daha neyi bekliyorsun. Bende 26 yaşındayım 3 yasinda ve 7 aylik iki kizim var. Kizin bu hayati yasiyor olsaydi napardin? Ailen destek cikiyorsa ardina bakma. İyi kotu bir iş bulur calisirsin. 3 yasindaki cocuk bayagi kendini kurtarmiş demektir. Ama hemen cesaret edemiyorsan para biriktirmeye basla adamin hesabi sizin ortak hesabiniz olmuyor mu ogren. Gerekirse noterden serh koydur. Eviniz kira mi, kendinizin ise evlendikten sonra mi alindi bunlari arastir
Para bankada değil cok guvendigi birindeymism ustune hic bisey yok

P
Para bankada değil cok guvendigi birindeymism ustune hic bisey yok
Yani senden daha fazla güvendiği biri var öyle mi siz zaten fiilen evli değilsiniz resmi olarak da bosan da kurtul böyle biri ile ömür geçer mi ? Bir de bu kadar büyük biriyle neden evlendin ki en başta

Back