- 5 Eylül 2020
- 97
- 79
- 3
- Konu Sahibi zehralinasmom
Bosanmayi bilmiyo randevu 9ndaPsikiyatride randevum var yazmıştın dr ne dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosanmayi bilmiyo randevu 9ndaPsikiyatride randevum var yazmıştın dr ne dedi
Kizim varZaten siddetin her turlusunu yasiyorsunuz. Evli kalmak icin bir nedeniniz var mi onu merak ettim?
Kizim var
Etrafımdakilere gore yok. Benim ustume yurumek hakaret etmek siddet degil
Etrafindakiler mi evli kocanla? Annen bosan diyor anannen bosanma sana para verip kuafore bile yollayan kadinin lafini onemsiyorsun bosanma diye annaneni onemsiyorsun annenler olmasa sersefil hayat yasayacaksin farkinda misinEtrafımdakilere gore yok. Benim ustume yurumek hakaret etmek siddet degil
Kiza zaten anasi babasi bakiyormus simdi bosan diyormus yani aslında Allah yardim etsinlik bir durum yok Kul da birazcik yardimi görecek.gözünüze bir tane patlatması mı , öldürmesi mi şiddet etrafınıza göre ? öldürene kadar mı beklemeniz gerekiyormuş ? mevzu dövmeye kadar geldiğinde acısını etrafınız değil siz çekeceksiniz. yaşayan bilir derler.
ayrıca size yeteri kadar para vermemesi de boşanma sebebi yani eşiniz size bakmakla yükümlü , ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunda - islam a göre - ve ihtiyaçlarınızı yalvar yakar karşılıyormuş.
yaşınız genç, yapmayın kendinize bunu. en ufak yolunuz varsa durmayın bence.
Allah yardımcınız olsun.
Keske bazi seyler bu kadar kolay olsa. Bu kadar kırıcı konismayın lütfen.Kiza zaten anasi babasi bakiyormus simdi bosan diyormus yani aslında Allah yardim etsinlik bir durum yok Kul da birazcik yardimi görecek.
Merhabalar. Şu an 26 yasindayim 1 hafta sonra 27 olcam olabilirsem... 3 yasinda bir Kizim var. Eşim bende 18 yas büyük. Size simdi en basindan anlatayim. Çözüm bulamiyorum.
Esimle ilk evlendiğimizde hemen hamile kaldim. 4 5 aylikken kızım evde böcek gördüm eşimede dedimki ev sahibini arayalim binayi ilaçlatsin. Ertesi gun oldu sabah sen aramayacaksan ben arayayim dedim. Benim ustume plastik sise patlatti kolumu sıktı mosmor oldu aglamaktan helak oldum ama aileme soylemedim cunku esime gore o hakliydi. Bu arada bebegin eşyalarını gitti baskasinin 2.el esyasini getirdi besik buna dahil. Parasi da var birikmisi ama bana asla yerini soylemez. Benim geceligimi vs ailem aldi. Cocugun ilk esyalarinida. Ben dogumumu ozel hastanede yaptim o ara sigortam vardi bir lira dahi ödemedi. Neyse bebeğim dogdu onun akrabalari bizde. Yegeni kizimin kapi susunu kirdi bende aldim eşimin ayak dibine attim senin yuzunden diye. O gun beni yine tartakladi ve hakaret etti. Mesela evlendiğimden beri kendime aldigim kiyafet sayisi 10dur almaz cunku para vermez. Evde bisey biter yalvarta yalvarta alir sonra da parasi bitti diye laf eder. Kizim yarik damak dogdu ememedi mama yedi hep. Bana o zaman bile anne olup emzirseydin mamaya para vermezdik dedi. Bana 20 lira verir arkasina geçer. Kizimla disari cikarim ayda yilda bir arkadaslarla bilusmaya bana 50 lira verie. Evlendigimden beri ne sacimi boyattim nede agdaya gittim para vermez. Ben annemlerden alirsan giderim. Her zaman parasi yok ama sorsan 90 bini birikmisi var. Benim ailem calar diye eve saklamiyor. Bunlar boyle devam etti dun yine kavga ettik annem geldi annemin ve benim ustume yurudu agiza alınmayacak kufurler etti. Ya simdi size soruyorum bunlar ayrilmak icin yeterli neden değilmi? Artik antidepresan kullanmaya basladim kendime zarar vermemek icin. Yoruldum nolur bi fikir verin.
Insanlari bu kadar kolay yargılamak ne kolay dimi sagolunİyi de siz siddet gormussunuz
Annneiz gormus
Gidip babanız yasinda bir adamla eglenmissiniz
Hala bosanmak ickn yeterli mi diyorsunuz?
Siz aklinizi peynir ekmekle mi yiyorsunuz ya ???
Üzüldüm henüz gencin bırak ya çekilir mi bu çile sana değer vermiyor ki evde kır kıçını otur çocuğuma bak sesini çıkarma modu bu yapmayın kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz Aileniz de durum buysa açıklayın sizi destekler... Allah yardımcınız olsunMerhabalar. Şu an 26 yasindayim 1 hafta sonra 27 olcam olabilirsem... 3 yasinda bir Kizim var. Eşim bende 18 yas büyük. Size simdi en basindan anlatayim. Çözüm bulamiyorum.
Esimle ilk evlendiğimizde hemen hamile kaldim. 4 5 aylikken kızım evde böcek gördüm eşimede dedimki ev sahibini arayalim binayi ilaçlatsin. Ertesi gun oldu sabah sen aramayacaksan ben arayayim dedim. Benim ustume plastik sise patlatti kolumu sıktı mosmor oldu aglamaktan helak oldum ama aileme soylemedim cunku esime gore o hakliydi. Bu arada bebegin eşyalarını gitti baskasinin 2.el esyasini getirdi besik buna dahil. Parasi da var birikmisi ama bana asla yerini soylemez. Benim geceligimi vs ailem aldi. Cocugun ilk esyalarinida. Ben dogumumu ozel hastanede yaptim o ara sigortam vardi bir lira dahi ödemedi. Neyse bebeğim dogdu onun akrabalari bizde. Yegeni kizimin kapi susunu kirdi bende aldim eşimin ayak dibine attim senin yuzunden diye. O gun beni yine tartakladi ve hakaret etti. Mesela evlendiğimden beri kendime aldigim kiyafet sayisi 10dur almaz cunku para vermez. Evde bisey biter yalvarta yalvarta alir sonra da parasi bitti diye laf eder. Kizim yarik damak dogdu ememedi mama yedi hep. Bana o zaman bile anne olup emzirseydin mamaya para vermezdik dedi. Bana 20 lira verir arkasina geçer. Kizimla disari cikarim ayda yilda bir arkadaslarla bilusmaya bana 50 lira verie. Evlendigimden beri ne sacimi boyattim nede agdaya gittim para vermez. Ben annemlerden alirsan giderim. Her zaman parasi yok ama sorsan 90 bini birikmisi var. Benim ailem calar diye eve saklamiyor. Bunlar boyle devam etti dun yine kavga ettik annem geldi annemin ve benim ustume yurudu agiza alınmayacak kufurler etti. Ya simdi size soruyorum bunlar ayrilmak icin yeterli neden değilmi? Artik antidepresan kullanmaya basladim kendime zarar vermemek icin. Yoruldum nolur bi fikir verin.
Teşekkür ederimÜzüldüm henüz gencin bırak ya çekilir mi bu çile sana değer vermiyor ki evde kır kıçını otur çocuğuma bak sesini çıkarma modu bu yapmayın kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz Aileniz de durum buysa açıklayın sizi destekler... Allah yardımcınız olsun
Merak ettim, aynı dert bendede var 5 abla 2 kiz kardeşi var5. Neden?
Sende 7. Allah sabır versin arkadaşım. Ama her erkek bendeki gibi olmaz iyi olanlar da vardırMerak ettim, aynı dert bendede var 5 abla 2 kiz kardeşi var
Olmuyor , yaşamayan anlamaz bunu siz de bilirsiniz durup durup öyle bisey yapıyorlar ki yeniden başa sarmış gibi .Sende 7. Allah sabır versin arkadaşım. Ama her erkek bendeki gibi olmaz iyi olanlar da vardır
Ben zatenn sizinle ayni fikirdeyimde bu kadar kirici bir dille konusmayin herkes hata yapar. Cidden artik olsem de kurtulsam diye düşünüyorumZ zehralinasmom ablacım sen " ben bu adamla bi ömür geçiririm kendimi harap ede ede " dersen diyecek sözüm yoktur .
Sen konunu okudun mu , konuyu yazan sen değilmişsin gibi oku bi düşün bakayım fikrin ne olur ?
Kırıcı olduğumu zannetmiyorum ablacım sen öyle algıladıysan özür diliyorum .Ben zatenn sizinle ayni fikirdeyimde bu kadar kirici bir dille konusmayin herkes hata yapar. Cidden artik olsem de kurtulsam diye düşünüyorum
Ben sizin sayenizde bir kez daha kararımdan emin oldugumu anladim. Ama gercekten psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum o yuzden belkide ben yanlis anlıyorum kusura bakmayinKırıcı olduğumu zannetmiyorum ablacım sen öyle algıladıysan özür diliyorum .
Bak çocuğun var , ölsem de kurtulsam deme Allah korusun bu adam bakmaz çocuğuna .
Rabbim sana çıkış kapısı açsın İnşAllah Allah yardımcın olsun .
Ömür geçmez bu adamla .