Boşanmak için illa şiddet mi olmalı?

Etrafımdakilere gore yok. Benim ustume yurumek hakaret etmek siddet degil

gözünüze bir tane patlatması mı , öldürmesi mi şiddet etrafınıza göre ? öldürene kadar mı beklemeniz gerekiyormuş ? mevzu dövmeye kadar geldiğinde acısını etrafınız değil siz çekeceksiniz. yaşayan bilir derler.

ayrıca size yeteri kadar para vermemesi de boşanma sebebi yani eşiniz size bakmakla yükümlü , ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunda - islam a göre - ve ihtiyaçlarınızı yalvar yakar karşılıyormuş.
yaşınız genç, yapmayın kendinize bunu. en ufak yolunuz varsa durmayın bence.

Allah yardımcınız olsun.

Etrafımdakilere gore yok. Benim ustume yurumek hakaret etmek siddet degil
Etrafindakiler mi evli kocanla? Annen bosan diyor anannen bosanma sana para verip kuafore bile yollayan kadinin lafini onemsiyorsun bosanma diye annaneni onemsiyorsun annenler olmasa sersefil hayat yasayacaksin farkinda misin

Kiza zaten anasi babasi bakiyormus simdi bosan diyormus yani aslında Allah yardim etsinlik bir durum yok Kul da birazcik yardimi görecek.

İyi de siz siddet gormussunuz
Annneiz gormus
Gidip babanız yasinda bir adamla eglenmissiniz
Hala bosanmak ickn yeterli mi diyorsunuz?
Siz aklinizi peynir ekmekle mi yiyorsunuz ya ???

Üzüldüm henüz gencin bırak ya çekilir mi bu çile sana değer vermiyor ki evde kır kıçını otur çocuğuma bak sesini çıkarma modu bu yapmayın kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz Aileniz de durum buysa açıklayın sizi destekler... Allah yardımcınız olsun

Teşekkür ederim

Z zehralinasmom ablacım sen " ben bu adamla bi ömür geçiririm kendimi harap ede ede " dersen diyecek sözüm yoktur .
Sen konunu okudun mu , konuyu yazan sen değilmişsin gibi oku bi düşün bakayım fikrin ne olur ?

Ben zatenn sizinle ayni fikirdeyimde bu kadar kirici bir dille konusmayin herkes hata yapar. Cidden artik olsem de kurtulsam diye düşünüyorum

Ben zatenn sizinle ayni fikirdeyimde bu kadar kirici bir dille konusmayin herkes hata yapar. Cidden artik olsem de kurtulsam diye düşünüyorum
Kırıcı olduğumu zannetmiyorum ablacım sen öyle algıladıysan özür diliyorum .
Bak çocuğun var , ölsem de kurtulsam deme Allah korusun bu adam bakmaz çocuğuna .
Rabbim sana çıkış kapısı açsın İnşAllah Allah yardımcın olsun .
Ömür geçmez bu adamla .

Ben sizin sayenizde bir kez daha kararımdan emin oldugumu anladim. Ama gercekten psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum o yuzden belkide ben yanlis anlıyorum kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…