Boşanmak gerektiğini bilip de boşanamamak

Boşanın

delirdiniz mi şu laflarda hiç mantık var mı
gerçi hangi cümlenizde var
adam bir asalak hem de yüzsüzünden
bir asalağı sevmek size zor gelmiyorsa sevin

Evet acebalar karistiriyor ama en dogrusu bosanmak. Kendime bu kotulugu yapmamam lazim artii bilincine variyorum bu da iyice uzuyor. En kisa zamanda dogru olani yapicam insallah.
Eziklik komplexi olan insanlar asla değişmez.Dahada tepenize çıkar..Eşiniz size ve ailenize yük.Kurtulmanızın zamanı gelmişte geçiyor
Yazdiklarimdan insanlarin benim dusunup dusunup konduramadigim seyleri hemen cikarmasi cok tuhafima gitti, ben dusunup dusunup konduramadim hep. Oysa buraya yazdiklarim yasadiklarimin binde biri bile degil.
Evet simdiki aklim olsa asla boylr bir insana yillarimi vermezdim ama cocuktum baglandim aptal gibi. Tesekkur ederim insallah hayirlisi olur
Tesekur ederim yorumlariniz bana destek oluyor

Ona para verir mi ? Ya da terapinin iyi gelecegine inanir mi ki, ona gore boyle seyler sacmalik o yuzden bu dediginizi yapmamiz mumkun deil.

Çok gençken bağlanmışsınız, gözü açılmadan derler ya öyle
Oysa bir bilseniz yaşanabilecek öyle güzel evlilikler, ilişkiler, duygular var ki dünyada...
Bilmediğinizden cesaretiniz yok

Bunca olayın ardından çok cesur olmanız gerekirken nasıl böyle davranabilirsiniz ? Adam sizi cüzdan olarak kullanıyor. Saygısız , ahlaksız.

Aklıma şey geldi kırmızı odada bir kız vardı, pınar deniz in canlandırdığı,kocası kötü davranmasina karşılık vazgecmiyordu,siz de aynı oylesiniz ve yazdiklarinizdan gördüğüm kadarıyla adam sizi sevmiyor, neden bu ısrar ?bence iyi bir psikologa gidip kendinize gelin

21 yaşımda evlendim. Çok çok severek evlendim, ikimiz de birbirimizin ilk sevgilisiyiz. 17-18 yaşlarından beri beraberiz. Çocuğumuz yok
iyi kötü kavga dövüş, ayrıl barış bir şekilde bu evlilik gidiyor
Ben üniveriste mezunuyum o ilkokul
Ne dese yapıyordum, buluşmaya giderdik parası olmazdı ben harcardım
küfürler ediyordu, o kadar nankör ve bencil ki. Sonra kendisi gelip özür diliyor düzeleceğini söylüyor ve barışıyorduk.
benle asla konusmuyor ve konuşsa bile sanki yüzde yüz haklı gibi iyice kendini bir şey sanıp bana kurallar koymaya çalışıyor
ben çalışıyorum ama sen kadınsın sen yemeğımı yapıcaksın
ne yaparsam yapayım bir kere sağol ya sende iyiki varsın canım eşim cümlesini duymamışımdır
Aaa ne kadar da benim biten evliliğim
Size önereceğim tek şey boşanmanız, inanın nefes aldığınızı hissedeceksiniz. Ben niye katlanmışım diye kendinize kızacaksınız.

Esinizi seviyorsunuz,ayrılığa hazır değilsiniz

Eşiniz narsist, sizde narsistine bağımlı biri olabilirsiniz.

Alışkanlık yada bağımlılık da diyebiliriz hangi acı ömür boyu sürmüş ki bence daha yaşınız çok genç birna önce bosanin isiniz de var evinizde var kendinize yeni binsayfa açın.Kocaniza da söyleyin seni bosuyorum bundna sonra kufurleri aynaya bakip kendine edersin diyin.

Alninizdan öpüyorum

O iğrenç ataerkil düşünceleri babanızın evinde otururken nereye kayboluyor acaba sordunuz mu?
Kadını kendinden aşağıda görenlerle evlenmeyin ya. Ben böyleleriyle arkadaşlık yapmıyorum. Bırakın defolsun gitsin. Sonra çok yalvaracak ama o yerin dibine soktuğu kadına. Kanmayın sakın.

Bence kesinlikle psikolojik destek almalısınız. Çift terapisi şeklinde de olabilir. Bu kadar birbirini hırpalayan çiftlerin genellikle iletişim sorunu oluyor. Bu sorunu terapi ile çözebilirsiniz. O zaman evliliğiniz devam eder. Eğer çözemezseniz yani Çift terapisi işe yaramazsa siz boşanmaya hazırlanmanız için tek başınıza terapi alın.

Kendine yazık etme başka hayatın yok... Çok şanslısın ki ortak bi çocuğunuz yok. Sen bu hayatı yaşamıyorsun resmen maruz kalıyorsun

Bosanmak icin hamile kalmayi mi bekliyorsun? Eskiden olsa ilk asklar aa romantik filan derdim, ama zamanla anladimki biraz gormus gecirmis erkek daha kiymet biliyor sanki..seni bu herife mecbur kilan birsey yok ama israr ediyorsun.. gereksiz yani.. eninde sonunda bitecek onuda biliyorsun

Çocuk yaşta tanisiyorsunuz, çocuk yaşta evleniyorsunuz ki bu yüzden de evlilik devam etmiyor. .çünkü 21 yaşında alınan kararlarla 30 yaşında alınan kararlar aynı olmuyor.politik olamiyorsun,sorun cozemiyorsun, sorumluluk alamiyorsun....gençken duygular on plandayken yaş ilerledikçe mantık devreye giriyor..sizin birbirinize tahammulunuz kalmamış..sadece alışkanlık olmuş..ayrilmaniz sağlığınız için en iyisi

Siz zaten ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.. Neden kendinize ve ailenize hakaret etmesine izin veriyorsunuz.. “Ne yapmam lazım bilmiyorum” yazmışsınız, nasıl bilmiyorsunuz? Hersey ortada, ne bekliyorsunuz? Çok yazık çok…

Merak etneyin kimse bosanınca eski kocanızı havada kapmaz.
Mis gibi ev vermis babanız memursunuz da.sartlar cok iyi dusunmeyin bile yol verin gitsin
Boşandıktan sonra kapsa da önemi yok ama kuruntular işte.
Aaa ne kadar da benim biten evliliğim
Size önereceğim tek şey boşanmanız, inanın nefes aldığınızı hissedeceksiniz. Ben niye katlanmışım diye kendinize kızacaksınız.
Sanki hiç nefes alamayacakmışım, ya daha kötü olursam gibi hissetmem peki
Eşiniz narsist, sizde narsistine bağımlı biri olabilirsiniz.
Evet o narsist bende bağımlıyım herhalde, çünkü yaptıklarım normal değil.
O kadar tutarsız ki erkek dediğim dedik ama evden çıkalım kiraya dediğim zaman asla yanaşmıyor. O evde oturmak için bedel ödüyormuş, ödediği bedel de bi kavga oldumu evden çıkıp giden olmakmış. Çok garip aklımın sınırlarını zorluyor.
Eskiden bende öyle düşünüyordum, sevgimden herşeyi bastırabiliyordum gözüm görmüyordu artık öyle olmuyor. Her yaptığı artık bana zor geliyor ,eninde sonunda bitecek hissediyorum biliyorum ama uzadıkça uzuyor. Kendime kızıyorum

Ne yaparsanız yapın ama çocuk yapmayın. İradesiz ve öz saygısını kaybetmiş bir anne, karaktersiz bir baba elinde telef olmasın. Sonra zaten bir çocuğunuz olsa evliliği bitirmemenizin faturasını ona yükler, bir ömür çocuğu yük altında bırakırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…