Ona göre ben onun parasını yiyorum, ben işe girdiğimde kredi çekip araba almıştım. 2 bileziği bozdurmuştum sonra o arabayı sattım bidaha kredi çektim birdaha aldım. Şimdi o arabanın kendisinin de olduğunu 6 senedir benim arabam olmuş onun hiçbirşeyi olmamış onun parası yenilmiş ama inanki bir senedir doğru düzgün para kazanıyor onu da kenara koydu zaten kesinlikle bana harcamaz. Öncesinde her sene 3 ay yattı çalıştığı zamanda zaten gündelik usulü çalışıyordu ve aylık benim maaşım kadar ya ediyor ya etmiyordu ve sigortası olmadığı için kredi çekmesi çekse de ödemesi imkansızdı ama bunu düşünmüyor. Ben onun paralarını yiyip kendime araba almışım öyle düşünüyori, buna inanıyor ve bunu bu şekilde anlatıyor herkese.
Evet ben onun annesi ne yaparsa sevmesemde çok güzel olmuş der hiç söylenmem ama o annem ne yaparsa yapsın kusmuk gibi oluyormuş yiyemiyormuş.
Çok pasif kalmışsınız, aileme küfür edecek adama bir daha kocam demem ben.
Üstelik onların evinde oturacak, kira gideri nedir bilmeyecek.
Annenizin yemeğini beğenmeyip yemiyormuş ya erkeklik taslayan kocanız
"yemeğini yemezsin ama evlerinde oturacak kadar da onlara muhtaçsın" deyiverin bakalım ne yapacak.
Asıl erkekliğini evin geçimini sırtlanarak göstersin, sonra sizi eleştirsin
Gerçi bir insanda ne eksikse en çok onu dile getirirmiş, oda bir faydasız olduğunun farkında
buda onu eziyor ki sürekli ben yaptım ben ettim diye anlatıyor çevreye.
Ben sizin gibilere çok kızıyorum, ama siz bana hiç kızmayın gerçekleri görün diye yazıyorum.
Senelerdir evlerinde oturan anne babanıza neden küfür ettiriyorsunuz.
Anne baba hakkı/ duası almak deriz ya biz, onlardan biride onların hakkını savunmak değil midir?
Eviniz, arabanız, işiniz var. Arkanızda aileniz destek, psikolojisi etkilenir mi diye düşüneceğiniz çocuk yok.
Neden karanlıkta yaşamaya devam ediyorsunuz?
Siz kabul etmeseniz de bağımlı bir kişiliğiniz var?
Yoksa insan bunca hor görülmeyi kabul edip hala devam ettiremez.
Boşanın kurtulun, siz geciktirdikçe yeni hayatınızı o kadar daha geç kalacaksınız.
Boşanamıyorsanız da o evden çıkın, kiraya verin. Aileniz bu ev senin ne istersen yap diyorsa kiralar biriksin hasabınızda.
Geleceğiniz için yatırım olur. Maaşınız da ortaya koymayın çok fazla, en fazla 2 fatura ödeyin çekilin kenara. Beyefendi biraz kira ödesin, ev geçindirsin de sürekli dilinde olan erkekliğini yapsın bakalım biraz. Ve lütfen çocuk yapmayın bir yerde gözünüzün açılacağını ve bu evliliğin biteceğini düşünüyorum çünkü.