Boşanmak gerektiğini bilip de boşanamamak

Siz karar verin o zaman ne yapacağınıza. Gerçekten ayrılmaya niyetiniz olsa onun ne dediği umrunuzda olmaz.

Sizin psikoloğa ihtiyacınız var bence. İstediği kadar gelsin neden pişman olacakmışsınız ya ne kadar saçma olduğunun farkında değil misiniz?

Bak güzel kardeşim bulunmaz Hint kumaşı sanmış kendini belki de aşağılık kompleksi vardır sonuç olarak hazır çocuk yok ki Allah'ın sevdiği kulusun neden oturup düşünmüyorsun yaşın küçük ama farkındasın olanlari ayrıca madem koyuyorsun evden alma bir daha geri en azından burnu epey surtsun yani belliki sende alışkanlık olmuş ondan vazgeçmiyorsun e madem vazgeçmiyorsun düzeltmek için elinden geleni yap bari ama mantıklı olan yok yakınken kendi hayatına bakmak ...

Ablacım iş güç sahibisin memursun bu hödükle ne işin var

Yaşın çok genç daha, ne güzel bir işinde var. niye hayatını mahvediyorsan. bu şekilde eninde sonunda bitecek ama daha fazla yorulacaksın suç sende yada onda önemli değil ama fazla yüz göz olmuşsunuz. Hem ne demek annene babana saygısızlık hem milletin evinde oturacak hem de anne baba demeyecek yok öyle bişey.

Bu evliliğin çıkar yolu yok. Çocuk olursa daha berbat bir hayatın olur. Çok genç yaşta evlenmek bazı şeyleri sineye çekmeye neden oluyor ama olgunlaşmışsın ve farkına varmışsın artık.

Tüketmişsiniz her şeyi. Adam da saygısız.

Rabbim sizi seviyor ki bu evliliğe bir çocuk nasip etmemiş, gençsin boşa adamı, şöyle bir kafa dinle. kendin gibi dengin birini bul 30larında evlen. bu hayata bir defa geliyoruz. neden bu hayatı güzel yaşamayalım?

Ay ruhum çekildi okurken yemin ediyorum.. Büyü falan mı yapıldı size nasıl bu kadar değersizleştiriyorsunuz kendinizi ya? Anneniz babanız sizi bi adamın oyuncağı olun diye mi doğurdu? Ailenizin evinde kalıp onlara anne baba bile demeyen, küfür eden insana eş olun diye mi doğurdu? Bırakın bu neden ona bağlıyım neden hala evliyim bilmiyorum laflarını.. Çocuk yok, memursunuz işiniz var, ev babanızın evi eviniz var.. eeee?????

Lütfen kendinize ve ailenize saygınız olsun da tek celsede boşayan at hırsızı kocanızı. Ailenize de size de yazık. 26 yaşında antidepresan kullanmanıza sebep olan bir adamla evli kalmayın.

Evet biliyorum etmemem lazım defalarca boşanmaya karar verip defalarca affettim, bu iradesizliğim bu kararsızlığımdan nasıl kurtulabilirim yani karar verip arkasında duramıyorum. Her yolu denedim olmuyor
Bi çocuğunuz olsun, adam sövmekle kalmayıp dövsün, kendi evinizden sizi çocuğunu atsın, üstüne aldatsın o zaman olur. Daha zamanı var demek ki bekleyin.

Öncelikle hem kaba hem eğitimsiz hem görgüsüz hem de ataerkil bir adamla içinizdeki hangi boşluk/ihtiyaçtan ilişki kurdunuz oradan çözmeye başlayın, sonra ayrılması daha kolay olacaktır

Tam bir kör cahil, ustelik nankör.
Cocugunuzun olmamasi cok iyi, bosaninca hicbir baginiz kalmaz.
Asalak sümsük yaşamaya alismis bosanirken nafaka da ister bu
Ah evet bugun yine konustuk bir de araba mevzusu var 1 kurusu yok icinde kendim ise baslar baslamaz kredi cekipnaldigim , bosaninca hakkiymis onu da alacakmis.
Evet cidden öyle yorumlariniz bana cok buyuk destek oldu denicem bu sefer gercekten ciddi ciddi bosanmak icin elimden geleni yapicam.
Öncelikle hem kaba hem eğitimsiz hem görgüsüz hem de ataerkil bir adamla içinizdeki hangi boşluk/ihtiyaçtan ilişki kurdunuz oradan çözmeye başlayın, sonra ayrılması daha kolay olacaktır
Evet cok dogru soyluyorsunuz ben boyle biri degilim asla .Asiri derecede kaba ve asiri ataerkil. En cok katlanamadigim konulardan biri de sen kadinsin alttan alcaksin sen kadinsin yemek yapcaksin sen kadinsin maas kartini verceksin sen kadinsin giyinmene dikkat etceksin sen kadinsin da kadinsin tiksindim artik. Gercekten hangi bosluktan dolayi ben boyle bir adama 10 senemi verdim bilmiyorum

Bence adamla konuşmaya gerek yok öncelikle bir avukata gidin Ve sonra ailenizle konuşun. Ayrıca adamın sizden sonra mutlu olma ihtimali 0. geçim derdi vs hayatla tanışacak. Bakın boyacı olması kötü birşey değil ama bu adam çalışkan birine benzemiyor. eşim üç ay evde boş otursa kafayı yer

Sizi bağlayan yillardan ve kağit ustunde imzadan başka birşey yok. En onemlisi çocuk yok. Insanlara boşan demek çok kaba bir davraniş olurdu ama karşimizda ezilen, hakarete uğrayan, ailesine kufredilen biri varsa malesef bunu soylemeliyiz hemcinsin olarak. Gençlikde kafanda esen kavak yellerinin yerini kasirgalar almiş belli. Bir aileye küfür hakaret girdiyse duzelmesi çok çok zor. Anca her iki taraf çabalarsa olur. Bence hayatiniza onsuz devam edin. Hakkinizda hayirlisi

saygı bitince, yüz göz olunca bunun dönüşü yok. ne yaparsan yap aradaki o saygı tekrar kazanılmaz gibi geliyor bana. yaşın genç, çocuk yok yeni bir hayat kurmak için hiç bir engelin yok. boşanmak doğru görünüyor. böyle söylemek bizim için kolay tabi. ben de benzer durumdayım boşanıyoruz ama insanın aklına ara sıra acaba? lar doluşuyor. biraz uzaklaşıp öyle bak ilişkinize, o zaman daha net görebilirsin.

Eziklik komplexi olan insanlar asla değişmez.Dahada tepenize çıkar..Eşiniz size ve ailenize yük.Kurtulmanızın zamanı gelmişte geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…