- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.014
- 598
- Konu Sahibi hayallerr123
-
size yazıklar olsun ananızın babanızın evinde oturup bi de küfür ettirip hala o pisliğin koynuna girecek kadar hayırsız bir evlat olduğunuz icin size yazıklar olsun.anneme babama küfürler ediyordu,
Burası çok güzel,tavsiye ederim.Sanki hiç nefes alamayacakmışım, ya daha kötü olursam gibi hissetmem peki
Eee biz ne dıyelım bıtmesı gerekıyor ama bıtıremıyorum dedıkten sonra.Bence once tedavı ol .Memurmussun terapıye gıt .Sonra net olarak gorcen herseyi .Öncelikle herkese merhaba. Arkadaşlar 5 buçuk senelik evliyim, 21 yaşımda evlendim. Çok çok severek evlendim, ikimiz de birbirimizin ilk sevgilisiyiz. 17-18 yaşlarından beri beraberiz. Çocuğumuz yok bu arada olmuyor ve biz hala bir karar verip çocuk için tedaviye gidemiyoruz. Küçük yaşta başladığından mıdır nedir hiç sağlıklı bir ilişkimiz olmadı. Yani en azından birbirimize saygımız kalmadı. 6 senedir iyi kötü kavga dövüş, ayrıl barış bir şekilde bu evlilik gidiyor. Bu arada ben kamuda çalışan memurum eşimde özel sektörde boya işi yapıyor. Ben üniveriste mezunuyum o ilkokul, açıktan liseyi bitirmeye uğraşıyorum. Ben evlenirken de bu durum böyleydi, yani o zaman okulu yarım bırakıp evlenmiştim ama tamamladım ve evlendikten bir sene sonra işime de girdim çok şükür. Evlenmeden önce ailem ve arkadaşlarımın evlenme yapamazsınız demesine rağmen o kadar çok sevgi vardı ki içimde onsuz duramıyordum ve onu başkasıyla görmeye tahammül bile edemiyordum. Ne dese yapıyordum, buluşmaya giderdik parası olmazdı ben harcardım yeterki buluşalım diye. Tabi zaman ve yaş ilerledikçe ben yaptıklarımın karşılığını alamadıkça evliliğimizde süreç değişti. 2 3 senelik evliyken bende artık iyice ipler koptu. Sürekli kavga dövüş birbirimize hakaretler itişmeler, baya iğrenç bir durum almıştı. Ayrılıyorduk, bu arada ev benim babamın. Ben sinirlendikçe onu evden kovuyordum ama anneme babama küfürler ediyordu, o kadar nankör ve bencil ki. Sonra kendisi gelip özür diliyor düzeleceğini söylüyor ve barışıyorduk. Yani uzun lafın kısası iğrenç hal alan bir evlilik oldu. Şu son dönemde 1 senedir falan ben antidepresana başladım, beni sakinleştirdi. Küfürler, hakaretler artık benim açımdan yok gibi. O hala sinirlendimi ağzına geleni sayıyor ve aynı evin içinde defalarca kez 10-15 gün küs kalıyoruz, hiç konuşmadan. Normalde ben asla böyle bir insan değildim onunla 1 saat bile küs duraamazdım ama nasıl bu hale geldim anlamıyorum. Gerçi küstüğümüz zaman ben gidip konuşmaya çalışsam benle asla konusmuyor ve konuşsa bile sanki yüzde yüz haklı gibi iyice kendini bir şey sanıp bana kurallar koymaya çalışıyor. Mesela ben çalışıyorum ama sen kadınsın sen yemeğımı yapıcaksın ben işten geldiğimde diyor, kendisi de bi bulaşık bari yıkasa kötü mü olurdu ? Bu arada annem ve annesi de aynı şehirdeyiz ama annemin evine gidip kesinlikle yemek yemiyor, yiyemiyormuş ve asla anne baba demez aileme hiçbir sorunları olmamasına rağmen. Kendince erkeklik yapıyor. Bu durumdan çok sıkıldım, evet benim de çok yanlışlarım oldu ama ne yaparsam yapayım bir kere sağol ya sende iyiki varsın canım eşim cümlesini duymamışımdır ve çok fazla fedakarlık yaptım. Bitmesi gerektiğini biliyorum, güven, saygı, özveri, çaba hiçbirşey kalmadı ama bitiremiyorum. Bitme ihtimalini düşününce içim acıyor, beceremiyorum her seferinde tamam bitti diyip sonra bir şekilde yumuşuyorum yaşadıklarımı unutup barışıyorum. Ne yapmam lazım bilmiyorum ama çok yoruldum bu şekilde yaşamaktan..
allahım kınamıyorum
lütfen kızlarımıza akıl fikir ver yarabbm AMİN
Boşanmak için hamile kalmayı mı bekliyorsun sözünüzün üzerine denecek söz kalmamış. Konu sahibi kendini bu girdaptan kurtarana kadar umarım kazara çocuk olmaz, olursa o zaman seyreyle cümbüşüBosanmak icin hamile kalmayi mi bekliyorsun? Eskiden olsa ilk asklar aa romantik filan derdim, ama zamanla anladimki biraz gormus gecirmis erkek daha kiymet biliyor sanki..seni bu herife mecbur kilan birsey yok ama israr ediyorsun.. gereksiz yani.. eninde sonunda bitecek onuda biliyorsun
konunuzu bulamadım ya nasıl bakabilirim ?Eski konumu okumanızı öneririm. Öylesine bir bağımlılıktan sonra boşanıp musmutlu bir hayat yaşamaya başladığımı da belirteyim
açtım gitti profili :)konunuzu bulamadım ya nasıl bakabilirim ?
Ya inanın hep anne baba sevgısızlıgı ve bağ kurulmamış cocuklar bunlar. İlişkiler secımler hep yanlış tercihler.Bu konulara öyle çok üzülüyorum ki.
Ev var,para var,aile desteği var,her nedense adama bağımlılık bitmiyor.
Ben ayrilali 2 sene oldu nerdeyse. Biraz benim hikayeme benziyor anlattiklariniz. Bende bir turlu ayrilamiyordum, sanki bisey baglamis gibi sizi ona, o eve, onunla olan herseye. Ben 2 sene once basardim ve en buyuk IYIKIM oldu bu benim. Iyiki o gun gitmisim evden. InsAllah senin icinde en hayirlisi neyse o olsun. Ondan ayrilman hayirliysa Allah sana guc versin. Cok mutlu ol insAllah. Hayat cok guzel boyle seylerle heba etmek icin inan banaÖncelikle herkese merhaba. Arkadaşlar 5 buçuk senelik evliyim, 21 yaşımda evlendim. Çok çok severek evlendim, ikimiz de birbirimizin ilk sevgilisiyiz. 17-18 yaşlarından beri beraberiz. Çocuğumuz yok bu arada olmuyor ve biz hala bir karar verip çocuk için tedaviye gidemiyoruz. Küçük yaşta başladığından mıdır nedir hiç sağlıklı bir ilişkimiz olmadı. Yani en azından birbirimize saygımız kalmadı. 6 senedir iyi kötü kavga dövüş, ayrıl barış bir şekilde bu evlilik gidiyor. Bu arada ben kamuda çalışan memurum eşimde özel sektörde boya işi yapıyor. Ben üniveriste mezunuyum o ilkokul, açıktan liseyi bitirmeye uğraşıyorum. Ben evlenirken de bu durum böyleydi, yani o zaman okulu yarım bırakıp evlenmiştim ama tamamladım ve evlendikten bir sene sonra işime de girdim çok şükür. Evlenmeden önce ailem ve arkadaşlarımın evlenme yapamazsınız demesine rağmen o kadar çok sevgi vardı ki içimde onsuz duramıyordum ve onu başkasıyla görmeye tahammül bile edemiyordum. Ne dese yapıyordum, buluşmaya giderdik parası olmazdı ben harcardım yeterki buluşalım diye. Tabi zaman ve yaş ilerledikçe ben yaptıklarımın karşılığını alamadıkça evliliğimizde süreç değişti. 2 3 senelik evliyken bende artık iyice ipler koptu. Sürekli kavga dövüş birbirimize hakaretler itişmeler, baya iğrenç bir durum almıştı. Ayrılıyorduk, bu arada ev benim babamın. Ben sinirlendikçe onu evden kovuyordum ama anneme babama küfürler ediyordu, o kadar nankör ve bencil ki. Sonra kendisi gelip özür diliyor düzeleceğini söylüyor ve barışıyorduk. Yani uzun lafın kısası iğrenç hal alan bir evlilik oldu. Şu son dönemde 1 senedir falan ben antidepresana başladım, beni sakinleştirdi. Küfürler, hakaretler artık benim açımdan yok gibi. O hala sinirlendimi ağzına geleni sayıyor ve aynı evin içinde defalarca kez 10-15 gün küs kalıyoruz, hiç konuşmadan. Normalde ben asla böyle bir insan değildim onunla 1 saat bile küs duraamazdım ama nasıl bu hale geldim anlamıyorum. Gerçi küstüğümüz zaman ben gidip konuşmaya çalışsam benle asla konusmuyor ve konuşsa bile sanki yüzde yüz haklı gibi iyice kendini bir şey sanıp bana kurallar koymaya çalışıyor. Mesela ben çalışıyorum ama sen kadınsın sen yemeğımı yapıcaksın ben işten geldiğimde diyor, kendisi de bi bulaşık bari yıkasa kötü mü olurdu ? Bu arada annem ve annesi de aynı şehirdeyiz ama annemin evine gidip kesinlikle yemek yemiyor, yiyemiyormuş ve asla anne baba demez aileme hiçbir sorunları olmamasına rağmen. Kendince erkeklik yapıyor. Bu durumdan çok sıkıldım, evet benim de çok yanlışlarım oldu ama ne yaparsam yapayım bir kere sağol ya sende iyiki varsın canım eşim cümlesini duymamışımdır ve çok fazla fedakarlık yaptım. Bitmesi gerektiğini biliyorum, güven, saygı, özveri, çaba hiçbirşey kalmadı ama bitiremiyorum. Bitme ihtimalini düşününce içim acıyor, beceremiyorum her seferinde tamam bitti diyip sonra bir şekilde yumuşuyorum yaşadıklarımı unutup barışıyorum. Ne yapmam lazım bilmiyorum ama çok yoruldum bu şekilde yaşamaktan..
Evet zaten git gide kötüye gidiyor, resmen hırs yapmış para kazanma ve benim imkanlarıma gelme hırsı git gide çirkinleşiyor şu ara işleri iyi işleri düzeldikçe hareketleri iyice bozuldu. Boşanıcam artık sanırım sadece doğru hamleler için biraz daha beklemeye aldım kendimi.Düzelmez maalesef. Çünkü siz onun dengi değilsiniz bunun farkında. Ailenizin evi, işiniz, eğitiminiz bütün olumlu özellikleriniz eziyor karşı tarafı. O yüzden baskıcı ve hırçın davranıyor.
Yaşınız daha çok genç. Siz hayatta ilerledikçe daha kötü olacak aranız. En kötüsü belki siz ilerlemeyi bırakacaksınız onunla aradaki uçurumu büyütmemek için. Kendinize bunu yapmayın arada çocuk yokken bitirin bu ilişkiyi.
Sürekli geri dönüyorsanız, bu sefer evi kapatıp kiraya verip ailenizin yanına taşının bir süre. O zaman kolay birleşemezsiniz.
Evet içimde beni seviyor hissi var ama zaman geçtikçe bunu da yok ediyor zaten.Ben aslında olumlu, çözüm seven insanım ama şu son 2 gündür ,nerden buluyorsunuz bılmemki dıyesım gelıyor.
Çok küçük yaşta evlenmıssınız, saygı seviye hıcbırşey kalmamış. Kavga gürültü kovma saygısızlık almış başını gitmiş. Evlilikte ilk yıl cok oluyor anlaşamamazlık ama sızınkı çok fazla seviye vs yok. Sız kolay kolayda ayrılamazsınız eşinizden, ıcınızde bır yerlerde hala sızı sevdıgını düşünüyor onunla yaşıyorsunuz , bağımlı gıbı olmuşsunuz. Olan bitene ragmen kafanızda bıtirmemişsınız.
Evlılık cok guzel bırseydır. Huzurdur, güvendir sevgidir aşktır paylaşmaktır. Kavga da bıle bellı zaman sonra seviye sınır olur.
Evet cocuk yapmayın ,önce uzmandan ıkınızde yardım alın ,daha sonra gelecek hakkında planlama yaparsınız.
Yorumunuz bir yandan da gülümsetti. Evet malesef sadece yemek olsa bir nebze katlanılabilir ama artık bende katlanamıyorum ayrılıcam.Sizinki bence artık alışkanlık olmuş...
Sevgi,saygı ya da sizi ona bağlayacak eski güzel günler dışında birşey kalmamış.
Eşşeğe altın semer vurmuşsunuz iyi güzel hadi vurdunuz diyelim de o artık kendini yarış atı sanmaya başlamış...
Ayaklarınızın üzerinde duran ve mantığınızında artık almadıgı bu kısır döngüden kurtulun...En ağır alışkanlıklar için bile 21 gün sürer diyorlar...Siz bir de ayrılma sürecine girin ciddi ciddi o yalvarmalarınında işe yaramadıgını anladıgı vakit kendinden sizi tiksindirecek ve nasılda doğru karar verdiğinizi daha net anlayacaksınız....
Onun size bakış açısı değişmiş ya da hep öyleydi bilemiyorum...Bu devirde "söön bönüm yemeğömü yapacoksonnn görevööööön"diyen erkek kişisi kalmış demekki hala....
Her kötü giden şey birgün bitmeye mahkümdur şahsen...Hayatınızda doğru kararlar almanızı diliyorum...
Teşekkür ederim, inşallah bende yapmam gerekeni uzatmadan yapıcam artık.Ben ayrilali 2 sene oldu nerdeyse. Biraz benim hikayeme benziyor anlattiklariniz. Bende bir turlu ayrilamiyordum, sanki bisey baglamis gibi sizi ona, o eve, onunla olan herseye. Ben 2 sene once basardim ve en buyuk IYIKIM oldu bu benim. Iyiki o gun gitmisim evden. InsAllah senin icinde en hayirlisi neyse o olsun. Ondan ayrilman hayirliysa Allah sana guc versin. Cok mutlu ol insAllah. Hayat cok guzel boyle seylerle heba etmek icin inan bana
Valla eğitimli kadınların bu kadar hanzo ve barzo tiplerle birlikte olduğuna ben inanamıyorum. O kim ki aileme küfür ediyor o kim ki benim ailemin evinde oturup anne, baba demiyor, yemeğini yemiyor. Özel sektör dediğin badanacı bende sandım ki yönetici vss .ilk okul mezunu parasız ağzı bozuk adamı nasıl seviyorsun ki. Çocuk yokmuş şükür. Bosan ve asla arkana bakma. Çok sinirlendim eşinize!!!Öncelikle herkese merhaba. Arkadaşlar 5 buçuk senelik evliyim, 21 yaşımda evlendim. Çok çok severek evlendim, ikimiz de birbirimizin ilk sevgilisiyiz. 17-18 yaşlarından beri beraberiz. Çocuğumuz yok bu arada olmuyor ve biz hala bir karar verip çocuk için tedaviye gidemiyoruz. Küçük yaşta başladığından mıdır nedir hiç sağlıklı bir ilişkimiz olmadı. Yani en azından birbirimize saygımız kalmadı. 6 senedir iyi kötü kavga dövüş, ayrıl barış bir şekilde bu evlilik gidiyor. Bu arada ben kamuda çalışan memurum eşimde özel sektörde boya işi yapıyor. Ben üniveriste mezunuyum o ilkokul, açıktan liseyi bitirmeye uğraşıyorum. Ben evlenirken de bu durum böyleydi, yani o zaman okulu yarım bırakıp evlenmiştim ama tamamladım ve evlendikten bir sene sonra işime de girdim çok şükür. Evlenmeden önce ailem ve arkadaşlarımın evlenme yapamazsınız demesine rağmen o kadar çok sevgi vardı ki içimde onsuz duramıyordum ve onu başkasıyla görmeye tahammül bile edemiyordum. Ne dese yapıyordum, buluşmaya giderdik parası olmazdı ben harcardım yeterki buluşalım diye. Tabi zaman ve yaş ilerledikçe ben yaptıklarımın karşılığını alamadıkça evliliğimizde süreç değişti. 2 3 senelik evliyken bende artık iyice ipler koptu. Sürekli kavga dövüş birbirimize hakaretler itişmeler, baya iğrenç bir durum almıştı. Ayrılıyorduk, bu arada ev benim babamın. Ben sinirlendikçe onu evden kovuyordum ama anneme babama küfürler ediyordu, o kadar nankör ve bencil ki. Sonra kendisi gelip özür diliyor düzeleceğini söylüyor ve barışıyorduk. Yani uzun lafın kısası iğrenç hal alan bir evlilik oldu. Şu son dönemde 1 senedir falan ben antidepresana başladım, beni sakinleştirdi. Küfürler, hakaretler artık benim açımdan yok gibi. O hala sinirlendimi ağzına geleni sayıyor ve aynı evin içinde defalarca kez 10-15 gün küs kalıyoruz, hiç konuşmadan. Normalde ben asla böyle bir insan değildim onunla 1 saat bile küs duraamazdım ama nasıl bu hale geldim anlamıyorum. Gerçi küstüğümüz zaman ben gidip konuşmaya çalışsam benle asla konusmuyor ve konuşsa bile sanki yüzde yüz haklı gibi iyice kendini bir şey sanıp bana kurallar koymaya çalışıyor. Mesela ben çalışıyorum ama sen kadınsın sen yemeğımı yapıcaksın ben işten geldiğimde diyor, kendisi de bi bulaşık bari yıkasa kötü mü olurdu ? Bu arada annem ve annesi de aynı şehirdeyiz ama annemin evine gidip kesinlikle yemek yemiyor, yiyemiyormuş ve asla anne baba demez aileme hiçbir sorunları olmamasına rağmen. Kendince erkeklik yapıyor. Bu durumdan çok sıkıldım, evet benim de çok yanlışlarım oldu ama ne yaparsam yapayım bir kere sağol ya sende iyiki varsın canım eşim cümlesini duymamışımdır ve çok fazla fedakarlık yaptım. Bitmesi gerektiğini biliyorum, güven, saygı, özveri, çaba hiçbirşey kalmadı ama bitiremiyorum. Bitme ihtimalini düşününce içim acıyor, beceremiyorum her seferinde tamam bitti diyip sonra bir şekilde yumuşuyorum yaşadıklarımı unutup barışıyorum. Ne yapmam lazım bilmiyorum ama çok yoruldum bu şekilde yaşamaktan..
Valla eğitimli kadınların bu kadar hanzo ve barzo tiplerle birlikte olduğuna ben inanamıyorum. O kim ki aileme küfür ediyor o kim ki benim ailemin evinde oturup anne, baba demiyor, yemeğini yemiyor. Özel sektör dediğin badanacı bende sandım ki yönetici vss .ilk okul mezunu parasız ağzı bozuk adamı nasıl seviyorsun ki. Çocuk yokmuş şükür. Bosan ve asla arkana bakma. Çok sinirlendim eşinize!!!
Şükür canımMalesef öyle Tipsiz bir Adamla bende Evliyim halen, Boşaniyorum. Allahin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?