Boşanmak gerektiğini bilip de boşanamamak

anneme babama küfürler ediyordu,
size yazıklar olsun ananızın babanızın evinde oturup bi de küfür ettirip hala o pisliğin koynuna girecek kadar hayırsız bir evlat olduğunuz icin size yazıklar olsun.
Esiniz kadar siz de bencilsiniz.
Ailenizin evinde oturup onlara küfür ettiriyorsunuz bik biklenme hiç ilk küfürde bitecekti bu evlilik

İğrencsiniz aynı esiniz gibi birbirinize benziyorsunuz hayırsızlığınızda boğulun azıcık gururunuz varsa o evden çıkarsınız annenize edilen iğrenc küfürlerle sefa sürmezsiniz o evde.

Sanki hiç nefes alamayacakmışım, ya daha kötü olursam gibi hissetmem peki
Burası çok güzel,tavsiye ederim. Eminim bir çok rahatsızlığın vardır şimdiden sıkıntılardan saçların bile beyazlamıştır. İlk olarak bir psikologla görüşmeye başla sonra zaten ne yapacağını nasıl yapacağını bilirsin az çok. Bir an önce kurtulman dileğiyle.

Eee biz ne dıyelım bıtmesı gerekıyor ama bıtıremıyorum dedıkten sonra.Bence once tedavı ol .Memurmussun terapıye gıt .Sonra net olarak gorcen herseyi .

Neyini sevdiğinizi düşündüm de bulamadım. Sizinki de sevgi değil tamamen alışkanlık. Sizi daha çok yıpratır bu evlilik. Vakit kaybetmeden boşanın.

allahım kınamıyorum

lütfen kızlarımıza akıl fikir ver yarabbm AMİN

zaten su konuda en cok konu sahibinin ana babasina uzuldum,
dusunun ki kiziniz genc yasta evlilik gibi cok riskli bir karar aliyor, hadi diyorsunuz saygi duyayim arkasinda olayim,
sectigi este hayir yok ama belki desteklerim birseyler olur,

ola ola bu oluyor,
kiziniz sizin paranizla boyle rezil bir hayati kendine reva goruyor,
insan kanser olur yeminle,
ben dertlendim onlarin yerine suan, kimbilir onlar neler yasiyorlar.

Boşanmak için hamile kalmayı mı bekliyorsun sözünüzün üzerine denecek söz kalmamış. Konu sahibi kendini bu girdaptan kurtarana kadar umarım kazara çocuk olmaz, olursa o zaman seyreyle cümbüşü

Düzelmez maalesef. Çünkü siz onun dengi değilsiniz bunun farkında. Ailenizin evi, işiniz, eğitiminiz bütün olumlu özellikleriniz eziyor karşı tarafı. O yüzden baskıcı ve hırçın davranıyor.

Yaşınız daha çok genç. Siz hayatta ilerledikçe daha kötü olacak aranız. En kötüsü belki siz ilerlemeyi bırakacaksınız onunla aradaki uçurumu büyütmemek için. Kendinize bunu yapmayın arada çocuk yokken bitirin bu ilişkiyi.

Sürekli geri dönüyorsanız, bu sefer evi kapatıp kiraya verip ailenizin yanına taşının bir süre. O zaman kolay birleşemezsiniz.

Ben aslında olumlu, çözüm seven insanım ama şu son 2 gündür ,nerden buluyorsunuz bılmemki dıyesım gelıyor.
Çok küçük yaşta evlenmıssınız, saygı seviye hıcbırşey kalmamış. Kavga gürültü kovma saygısızlık almış başını gitmiş. Evlilikte ilk yıl cok oluyor anlaşamamazlık ama sızınkı çok fazla seviye vs yok. Sız kolay kolayda ayrılamazsınız eşinizden, ıcınızde bır yerlerde hala sızı sevdıgını düşünüyor onunla yaşıyorsunuz , bağımlı gıbı olmuşsunuz. Olan bitene ragmen kafanızda bıtirmemişsınız.
Evlılık cok guzel bırseydır. Huzurdur, güvendir sevgidir aşktır paylaşmaktır. Kavga da bıle bellı zaman sonra seviye sınır olur.
Evet cocuk yapmayın ,önce uzmandan ıkınızde yardım alın ,daha sonra gelecek hakkında planlama yaparsınız.

Bir ilişki de saygı bitti mi herşey bitiyor bitmeli...

Sizde bitirin bence çocukta yokmuş

Sizinki bence artık alışkanlık olmuş...
Sevgi,saygı ya da sizi ona bağlayacak eski güzel günler dışında birşey kalmamış.
Eşşeğe altın semer vurmuşsunuz iyi güzel hadi vurdunuz diyelim de o artık kendini yarış atı sanmaya başlamış...

Ayaklarınızın üzerinde duran ve mantığınızında artık almadıgı bu kısır döngüden kurtulun...En ağır alışkanlıklar için bile 21 gün sürer diyorlar...Siz bir de ayrılma sürecine girin ciddi ciddi o yalvarmalarınında işe yaramadıgını anladıgı vakit kendinden sizi tiksindirecek ve nasılda doğru karar verdiğinizi daha net anlayacaksınız....

Onun size bakış açısı değişmiş ya da hep öyleydi bilemiyorum...Bu devirde "söön bönüm yemeğömü yapacoksonnn görevööööön"diyen erkek kişisi kalmış demekki hala....

Her kötü giden şey birgün bitmeye mahkümdur şahsen...Hayatınızda doğru kararlar almanızı diliyorum...

Ben ayrilali 2 sene oldu nerdeyse. Biraz benim hikayeme benziyor anlattiklariniz. Bende bir turlu ayrilamiyordum, sanki bisey baglamis gibi sizi ona, o eve, onunla olan herseye. Ben 2 sene once basardim ve en buyuk IYIKIM oldu bu benim. Iyiki o gun gitmisim evden. InsAllah senin icinde en hayirlisi neyse o olsun. Ondan ayrilman hayirliysa Allah sana guc versin. Cok mutlu ol insAllah. Hayat cok guzel boyle seylerle heba etmek icin inan bana

Evet zaten git gide kötüye gidiyor, resmen hırs yapmış para kazanma ve benim imkanlarıma gelme hırsı git gide çirkinleşiyor şu ara işleri iyi işleri düzeldikçe hareketleri iyice bozuldu. Boşanıcam artık sanırım sadece doğru hamleler için biraz daha beklemeye aldım kendimi.
Evet içimde beni seviyor hissi var ama zaman geçtikçe bunu da yok ediyor zaten.
Yorumunuz bir yandan da gülümsetti. Evet malesef sadece yemek olsa bir nebze katlanılabilir ama artık bende katlanamıyorum ayrılıcam.
Teşekkür ederim, inşallah bende yapmam gerekeni uzatmadan yapıcam artık.

Sizinki bağımlılık olmuş. 5 yıllık evlisiniz hâlâ düzelir umudunuz var adamın ne size nede ailenize saygısı var... Eşinizin bence kompleksleri var siz üni mezunusunuz ama o ilkokul.. siz memursunuz o normal işçi.. sizin maaşınız daha iyi onunkinken... Bunları takıntı haline getirmiş ve sizi oyuzden ezmek istiyor lütfen bunlara izin vermeyin artık ve bir an önce kurtarın kendinizi...

Valla eğitimli kadınların bu kadar hanzo ve barzo tiplerle birlikte olduğuna ben inanamıyorum. O kim ki aileme küfür ediyor o kim ki benim ailemin evinde oturup anne, baba demiyor, yemeğini yemiyor. Özel sektör dediğin badanacı bende sandım ki yönetici vss .ilk okul mezunu parasız ağzı bozuk adamı nasıl seviyorsun ki. Çocuk yokmuş şükür. Bosan ve asla arkana bakma. Çok sinirlendim eşinize!!!

Malesef öyle Tipsiz bir Adamla bende Evliyim halen, Boşaniyorum. Allahin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…