Sanirim hepinizde haklisiniz. Benim canim yanacak bu bir, sular bulanacak bu iki, birde ozlemim belki kararimin onune gecme gibi bir riskide var bunun, buda uc.
Haklisin. Artik gururlar konusuyor cunku evliligimizde, bizler degil.ozaman aramayın . hem eşinizi avukatın araması nekadar karalı ve dik durduğunuzu gösterir , buda güzel olur ..
Gurur agir basiyor sanirim. Ben onu rencide etmismisim insanlarin icinde.bir erkek evi terk eden karısını haftalardır nasıl aramaz? gurur mu yoksa vurdumduymazlık mı
Tek korkum o ilerde belki icimde olusacak olan o 'keske'.Babası gelmiş ve o da sizi suçlu bulmuş. Eşinde öyle düşünüyordur. Ne yaşadınız bbilmiyorum ama eğer yuvan kurtulacak gibiyse buna değerse bi ara sor. Muhtemelen kıracak seni ama bu aramamak iileride keşke dedirtecek gibiyse ara.
gerçekten yaptın mı peki?Gurur agir basiyor sanirim. Ben onu rencide etmismisim insanlarin icinde.
Gururu evliliginden ve karisindan daha onemliymis. Aslinda bu bile bosanmak icin yeterince sebeb degilmi?
Aynen. Ay ben kibirini bazi bazi unutuyorum! Ona neden 'o beni son kez aradida ben istemedim!' havasini vereyim ki.5 hafta boyunca aramaması zaten boşanmak istediği anlamına gelir. Arayıpta zaten burnu dik adamın burnunu az daha yükseltmeye gerek yok bence.
Evet. Cunku beni ilk once yine o yanliz birakti (kardesimin dugununde kiz almaya gelmeyerek), yine o surat yapti (oncesinde yapmamasini guzellikle rica etmisken ben), yine o bi koseye oturdu somurttu (yabancinin dugunuymus gibi). Yani beni yine utandirdi, yine insan icinde yanliz birakti.gerçekten yaptın mı peki?
Eşin aranacak bir adam değil.Sevgili hanimlar merhaba,
Onceki konularimda evi terkettigimi anlattim size. 5 hafta oldu, ve 5 haftadir ne aradi ne sordu. Babasi geldi konusmaya ve beni eve gidip evde sorunlarimi esimle halletmeme ikna etmeye calisti (ayrica tum sucuda bana yukledi). Gitmedim.
Avukatimi buldum, mantiken biseyler bayagi netlesti. Cogu zaman mantigimla konusabiliyorum artik. Ama yuregim henuz farkinda degil sanirim olacaklardan habersiz gibi..
Gel gelelim son buyuk soru, icinden cikamadigim seye.
Birkac erkek dostumla konustum bu konuyu (ailemdeki erkekler kesinlikle 'arama' diyorlar duygusal yaklasiyorlar olaya). Hepsi asagi yukari ayni seyi soyledi 'evi sen terkettin, sen donmelisin, ben olsam bende aramam' tarzinda seyler. Eve donmeyecegim kesin. Ama son kez arayip 'Ne istiyorsun, ne olmasini bekliyorsun' tarzinda bir soru sorsam mi sormasam mi emin degilim (aslinda istemiyorum ama pisman olursun diyorlar, bosanmak istedigini ondan duy diyorlar, yarin oburgun 'ben bosandim ondan' degil, 'oda benden bosanmak istedi' demen daha kolay olur senin icin diyorlar). Bu hafta avukata gidecegim, esime bosanma kararimi o bildirecek yani. Esimde elbet kabul edecek ve bu is tamamen bitecek. Ama bosanmak istedigi sozunu ondan duymam beni gercekten (acitsada) dahada ikna edermi sizce..?
Aynen. Ay ben kibirini bazi bazi unutuyorum! Ona neden 'o beni son kez aradida ben istemedim!' havasini vereyim ki.