- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
Burcun nedir canım. Kızma ama biraz kinci gördüm seni. Affedemeyiz diyorsun ama esas yanlışı sen yapmışsın ona. Eski erkek arkadaşıma çok derdim adam ol güçlü ol vs. Çook yanlışmış.Ben ayrılmanın doğru olduğunu düşünüyorum çok düştük toparlayamayız gibi geliyor affedemeyiz içimizde kalır gibi. Seviyorum inkar edemem buraya zaten acı gerçekle yüzleşmek için yazdım.
25 yili askin bir tecrubeyle eskiler unutulmuyor,sadece derinlere gomuluyor. Baska olaylar oluncada tekrardan su yuzune cikiyor. Siz esinize olan guven ve sayginizi yitirmissiniz. Is bu hale gelincede en dogrusu ayrilmak. Bir araya gelsenizde ne siz nede esiniz duzelir. Can cikar huy cikmaz demislerÇözüm bu gibi evet, ama eskiler unutulur mu ? Çok incindik aynı hatalar tekrar ederse bizim için çok büyük pişmanlık olur. Birde artık ailelere ayrılmak istediğimizi söyledik geri dönüp bir daha pişman olmak istemiyorum..
Belkilerle is mi yapilir Allah askina? Net olana kadar susacaksiniz veya su an acaba mi demeyeceksiniz.
25 yili askin bir tecrubeyle eskiler unutulmuyor,sadece derinlere gomuluyor. Baska olaylar oluncada tekrardan su yuzune cikiyor. Siz esinize olan guven ve sayginizi yitirmissiniz. Is bu hale gelincede en dogrusu ayrilmak. Bir araya gelsenizde ne siz nede esiniz duzelir. Can cikar huy cikmaz demislercocuk icin dusunmeyin aralarinda,saygi ve guven olmayan ebeveyinlerle buyumektense tek basina buyumek daha iyidir kanimca. Sizde esinizde davranis olarak hatalisiniz ama suclanan esiniz oldugu icin kendini aklamali ve sizin guveninizi yeniden kazanmaliydi,yapmamis bunuda ( Hakkinizda hayirlisi olsun.
Peki aileler boşanmayın diye aranızı bulmaya çalışmadılar mi ? İkinizi karşılıklı dinlediler mi hiç ? Bir de şunu söyleyeyim unutulmayacak hiç bir şey yok hayatta . eşiniz geri dönmeye değecek biri olacağına söz verirse bir daha denemekten zarar gelmez. Bebeğiniz için en azından. Doğum anında bile insan eşini istiyor yanında. Ne bileyim çok üzüldüm durumunuza .
Konunuzda eşinizin sizi aldattığına dair somut bir şüphe göremedim.
O borç huzursuzluğunu çok iyi bilirim benim de eşimin abisi yüzünden olan borçları vardı sağdan soldan para toplayıp gizli saklı ödemeye çalıştı ama ortaya çıktı tabii.
İşte ben de bu durumları bilmiyorken tlf nunu falan gizlediğinde hep sessizde beklettiğinden beni aldattığını bile düşünüyordum ama o alacaklılar arar ya da msj atarlar da ben görürüm diye gizliyormuş.
Çok büyük kavgalar ettik. Birbirimizi kırdık döktük.
Borçlar çoktan ödendi bitti evimiz arabamız paramız var istediğimi alıyor geziyorum ama o günlerdeki kırgınlıklarımız kaldı bende. Ve o güvensizliğimi eşimin benden uzaklaşmasını aşmamız çok zaman aldı.
Bizim bunun dışında bir sorunumuz da yoktu.
Bir çocuğunuz olacakmış. Bence iyi düşünün fevri bir karar vermeyin derim.
Evet iki taraflida suclusunuz siz iliskinizi sarsacak şekilde hakaret etmissiniz ama buda onun size supe düşürmüş ve sizde doğal olarak emin olmadiginiz için hircinlasmissiniz ve hamilesiniz büyük hata onda siz bagirdinizda alttan almak yerine size kanitlayabilirdi güven verebilirdi bence soyledikleriniz unutulmayacak şeyler değil bi şans isterse önce size guven vermesini isteyin bende eşime yeni evliyken ağır laflar konusmustum sizin gibi unutuldu ama bidaha bidaha soylerseniz ozman zor olur önemli olan güven bunu aşın bence eskisi gibi olamayacaksanizda bebeginize aciyin birlesmeyin huzursuz ortamda yetişen çocuklar her konuda eksik ve ozguvensiz oluyor
Burcun nedir canım. Kızma ama biraz kinci gördüm seni. Affedemeyiz diyorsun ama esas yanlışı sen yapmışsın ona. Eski erkek arkadaşıma çok derdim adam ol güçlü ol vs. Çook yanlışmış.
İkiniz de kırgınsınız ama ikinizde de inat var. Ne diyim inşallah bundan sonra çok daha mutlu olursunuz.Kinci değilim çok kırgınım
Hepsi hormonlardan ....evet haklisin ama ben tekrar denemenizi oneririm...herkes mukemmel evlilik yasamiyor.durustce sorun hayatinda biri varsa ayrilin
Neden peki neler yapiyor size .Herkes mükemmel bir evlilik yaşamıyor ama sanki bizimki leş bir evlilikmiş gibi hissediyorum, öyle hissettiriyor eşim..
Neden peki neler yapiyor size .
Yüzyüze gelince borcları hallet yeniden baslayalım cocuk icin deyin .
Aldatma yoksa siz haksızsınız .