bosanmadan bi adamla birlikte olmus yeni arkadas

bu sana ne dusumduruyor. bu konuda tecruben mi var? varsa belirtirsen sevinirim

mantık var en başta yahu.daha yeni tanışıyorsunuz.sen onu tanımıyorsun o seni tanımıyor.nesin kimsin bilmeden bu derece cinselliğe varınca herşeyini anlatmak nedir?bak canım, ilk andan böyle tanımadan etmeden herşeyii ortaya döken insanlar genişlikte master yapmıştır genelde.o kendisinin anlattığı gibi aynı şekilde senin de herşeyini anlatmanı ister.gerekirse sorar özeldir,beni ilgilendirmez ,haddim değil demeden hayatına burnunu sokar.neden?çünkü kendisi sana anlatıyordur..he bu genişlikte kendisini anlatan insanın ağzı durur mu?hayır durmaz..sen ona birşey anlatırsın anlattıgın şeyi başkalarından duyarsın.niye?ona normal geliyordur çünkü..
bizim tam da böyle bir komşu var.karşı apartmandaki insanlara kadar balkondan balkona özelini,oğlunun boşanmasını,evdeki huzursuzluklarını vs. herkese anlatır.güven vermez bana böyle tipler,rezil eder çünkü eninde sonunda.bence samimiyeti kesinlikle ilerletme.

haklisin ya ciktigimiz gum dissri surekli nereye gidilecegine okarar verdi. ordan oraya godelim sikildim ece ugrayalim dus alicam. emrivaki sekilde. sonra surekli sohbetinde esini anlatiyor ve bende benim esim oyle yapmaz dedigimde. mesela giyim konusunda yada arkadaslarimla istedigim zalan bulusirum vs. boyle seylerde aa senin ki sorun etmiyor keske benim kide oyle olsa. ortada bi lonuda cocuk yetistirme disiplin etme vs konusuyoruz. hemen esinde benim gibi bemim esim de keske senin ki gibi olsa. ama yaomiyo pasif kaliyo ben hallediyorum vs. soyluyor. ve esimde senin esin gibi olsa vs sik kuruyor

Sen bence cok iyi niyetli bi kızsın ama her insan senin gibi olamaz bir günde tanıştıgım bir insana neyim var neyim yok dökenem dökendende hiç haz etmem onun için ben o kadının halini tavrını hiç beyenmedim ve mantıklı düşününce anlattıklarıda cok saçma geldi neler görüyoruz hırsızı var böyle dolandırıcısı var aman herkeze güvenme kardeşim dikkat et derim

Gecmisi sorgumak bitti de simdi parkda ki kadinin ve adamin gecmisi kaldi (cok samimiyet iyi degil)
Kendine dert arama bosver bizede yeni hikaye cikti

Bu arada o kadin bizim devlet hastanesinde bank da oturup selam verdigine evlatlarindan,gelinlerden yakinan teyzelerimizi animsatti ama orda ki banklar da isler nasil isler bilmem

Ben olsam 14 15 yaşında iken, evli ve çocuk yaşta olan bi adamcıkla sevgili olup evlenen biriyle arkadaşlık etmezdim. Ama sen çevremde insan yok diyorsun. Ben yine de etmezdim. Normal insan mi kalmadı. Illa bulursun arkadaş.

Ilk sohbetinizde kocam sexe duskun konusunu konusurken kafalariniz mi guzeldi?? Ayrica dindarmis deyip durmayin dindarlik bu degil o konuya hic girmicem!

ay konuyu okudum şimdi...
seninkine imrenmeler
kendininkini yermeler ....falan filan
geçmişi....uzak dur bence zaten içine de sinmemiş...iç güdülerine güven

insanlar kendi kaderlerini yazabilseydi eğer eminim en sıkıntısız olanını ve en güzelini yazarlardı.
hayatın kime ne yaşatacağı hiç belli olmuyor. bugün kınadığımız durumlara yarın düşmeyeceğimizin en ufak bir garantisi yok.
kadın paylaşmak istemiş ve anlatmış hayatını gerisi kimseyi ilgilendirmemeli.
ha sırf yalnızlığımızı giderecek diye diğer insanlara yanaşmak baştan sona yanlış.
hayatımıza aldığımız insanları seçerken gönül birliği, düşünce birliği aramamız lazım.
herkesin geçmişinde neler neler var.

baskalarının özelı bence sızı ılgılendırmez bu arkadasınız da olsa aıleden bırı de olsa, ınsanlar karsılıklı bırbırlerıne zarar vermıyorsa sıkıntı yok bence, saygı duymak zorundasınız ev sıze en basından durust olmus bu ınsanlar , o adamın yerınde olupta zorla evlendırılen zorla kocalık yapmaya zorlanan erkekler de var ,aıle ve cevre baskısına yenık dusen cunku benım eskı sevgılımde buna bır ornektı o kadar kucuk degıldı evlendıgınde ama aılesı ıstedıgı ıcın hıc sevmedıgı bırı ıle evlendı ve cocuk yaptı ve benı terk ettı bu durum yuzunden cunku benımle devam etse 5 yıl daha beklemek zorundaydı ama aılesıne boyun egdı ona kızmıyorum mesela acıyorum sadece o nedenle arkadaslıgınız ıyı geldı ıse gecmıslerıne takılmayın ınsanların, sız ıkılı ılıskınızde ne yasadıgınıza bakın derım..

İnsan sevmediği biriyle sevişmez bu kadar net.

Siz neden bunu kendinize dert ettiniz, alan razı veren razı.

Eşini kendi eşi ile kıyaslayıp eşin benim kafadan demesi error verdi bende.
Kesinlikle güven verici değil.
Uzak durun bu insanlardan.
sorun gecmis xegil zaten sorun kadinin tavirlari ilk gun hemen herkseyi anlatmasi bu bana cok geldi ili gunde onun hayatini dinlemek daha guvenmeden anlattigi icin. ilerleyen asamada neyse. cok moralim bozuk. esim gene ince eleyip sik dokudugum icin kizicak. ama kadin iki lafindan bir esimin yuzinede bakarak hasan oyle degil ben biyleyim esimde bizde de karim buna kizar ben kizmam gibi bisey dediginde sen tam benim kafadansin.falan soylemesi sik sik dile getirmesi beni sinir etti.

Kadin gelip sana benim koca sevismeye cok duskunmu dedi

Benim takıldığım yer de ilk günden hayatını anlatması..

Ben biriyle tanışsam ilk tanışmada hayatımı ortaya dökecek değilim heralde.. Mesafe iyidir..

Gökten 3 elma düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…