- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
-
- Konu Sahibi sultannazik
bu sana ne dusumduruyor. bu konuda tecruben mi var? varsa belirtirsen sevinirim
haklisin ya ciktigimiz gum dissri surekli nereye gidilecegine okarar verdi. ordan oraya godelim sikildim ece ugrayalim dus alicam. emrivaki sekilde. sonra surekli sohbetinde esini anlatiyor ve bende benim esim oyle yapmaz dedigimde. mesela giyim konusunda yada arkadaslarimla istedigim zalan bulusirum vs. boyle seylerde aa senin ki sorun etmiyor keske benim kide oyle olsa. ortada bi lonuda cocuk yetistirme disiplin etme vs konusuyoruz. hemen esinde benim gibi bemim esim de keske senin ki gibi olsa. ama yaomiyo pasif kaliyo ben hallediyorum vs. soyluyor. ve esimde senin esin gibi olsa vs sik kuruyormantık var en başta yahu.daha yeni tanışıyorsunuz.sen onu tanımıyorsun o seni tanımıyor.nesin kimsin bilmeden bu derece cinselliğe varınca herşeyini anlatmak nedir?bak canım, ilk andan böyle tanımadan etmeden herşeyii ortaya döken insanlar genişlikte master yapmıştır genelde.o kendisinin anlattığı gibi aynı şekilde senin de herşeyini anlatmanı ister.gerekirse sorar özeldir,beni ilgilendirmez ,haddim değil demeden hayatına burnunu sokar.neden?çünkü kendisi sana anlatıyordur..he bu genişlikte kendisini anlatan insanın ağzı durur mu?hayır durmaz..sen ona birşey anlatırsın anlattıgın şeyi başkalarından duyarsın.niye?ona normal geliyordur çünkü..
bizim tam da böyle bir komşu var.karşı apartmandaki insanlara kadar balkondan balkona özelini,oğlunun boşanmasını,evdeki huzursuzluklarını vs. herkese anlatır.güven vermez bana böyle tipler,rezil eder çünkü eninde sonunda.bence samimiyeti kesinlikle ilerletme.
baskalarının özelı bence sızı ılgılendırmez bu arkadasınız da olsa aıleden bırı de olsa, ınsanlar karsılıklı bırbırlerıne zarar vermıyorsa sıkıntı yok bence, saygı duymak zorundasınız ev sıze en basından durust olmus bu ınsanlar , o adamın yerınde olupta zorla evlendırılen zorla kocalık yapmaya zorlanan erkekler de var ,aıle ve cevre baskısına yenık dusen cunku benım eskı sevgılımde buna bır ornektı o kadar kucuk degıldı evlendıgınde ama aılesı ıstedıgı ıcın hıc sevmedıgı bırı ıle evlendı ve cocuk yaptı ve benı terk ettı bu durum yuzunden cunku benımle devam etse 5 yıl daha beklemek zorundaydı ama aılesıne boyun egdı ona kızmıyorum mesela acıyorum sadece o nedenle arkadaslıgınız ıyı geldı ıse gecmıslerıne takılmayın ınsanların, sız ıkılı ılıskınızde ne yasadıgınıza bakın derım..slm arkadaslar ben yabamci bir ulkede yasiyorum. bir kizim var. esim parka goturmustu kizimi bir keresinde orda bi adamla tanismis. sonra baska bir gunde ben karisi ile tanistim ayni parkta tesadufen. burda ailem yok arkadasa ihtiyacim var. onunla iyi anlastik. beraber gorustugumuz ilk gunde bana hayatini anlatti. esi ile 15 yasinda tanismis. evliymis esi ama kizin haberi 3 yil olmamis. sonra soz gununde ogrenmis. adamin ailesi bu adamla karisini kiz 14. adam 16 yasindayken evlendirmis. ve adam sevmedigini bastan eski karisina soylemis hayir de bari sen yapma diye, ama kiz evlenmekte israr etmis ailesi dindar son derece kadina sayginim sifir oldugu bir aileymis. kadin disari bile cikarmazlarmis. aile yapisi buymus adamin. ama bu tanistigim arkadasimla sonra bunlar asik olduklari icin evlenmisler ve adam eski karisini bile karsisina cikartmis soyle ben seni seviyormuydum hep demiyormuydum hapi bile benden gizli bikalip hamile kalmadin mi diye karisiyla kiz arkadasini yuzlestirmis. karisi evet ama ben adi hasan olsun .. hasani seviyorum birakmicam demis. bu tanistigim arkadasim ancak oyle inanmis hasana ve oyle evlenmisler kadin senelerce peslerini birakmamis adamin da 2 tane cocugu var obur esinden. bunu anlayabildim ama genede bi kotu hissettim kendimi. onlar ile srkadas olmakta terettutlerim bi nebze var. bi yandanda diyorum 16.14 yasinda evlendirilmis sevmeden olan bi evlilik dini nikahli evlilik boyle olurdu ancak diye ama genede tuaf hissettim sizce ne dusunmeliyim aslinda zaman gecirmek icin iyi insanlar bilmiyirum yardim edin.
İnsan sevmediği biriyle sevişmez bu kadar net.slm arkadaslar ben yabamci bir ulkede yasiyorum. bir kizim var. esim parka goturmustu kizimi bir keresinde orda bi adamla tanismis. sonra baska bir gunde ben karisi ile tanistim ayni parkta tesadufen. burda ailem yok arkadasa ihtiyacim var. onunla iyi anlastik. beraber gorustugumuz ilk gunde bana hayatini anlatti. esi ile 15 yasinda tanismis. evliymis esi ama kizin haberi 3 yil olmamis. sonra soz gununde ogrenmis. adamin ailesi bu adamla karisini kiz 14. adam 16 yasindayken evlendirmis. ve adam sevmedigini bastan eski karisina soylemis hayir de bari sen yapma diye, ama kiz evlenmekte israr etmis ailesi dindar son derece kadina sayginim sifir oldugu bir aileymis. kadin disari bile cikarmazlarmis. aile yapisi buymus adamin. ama bu tanistigim arkadasimla sonra bunlar asik olduklari icin evlenmisler ve adam eski karisini bile karsisina cikartmis soyle ben seni seviyormuydum hep demiyormuydum hapi bile benden gizli bikalip hamile kalmadin mi diye karisiyla kiz arkadasini yuzlestirmis. karisi evet ama ben adi hasan olsun .. hasani seviyorum birakmicam demis. bu tanistigim arkadasim ancak oyle inanmis hasana ve oyle evlenmisler kadin senelerce peslerini birakmamis adamin da 2 tane cocugu var obur esinden. bunu anlayabildim ama genede bi kotu hissettim kendimi. onlar ile srkadas olmakta terettutlerim bi nebze var. bi yandanda diyorum 16.14 yasinda evlendirilmis sevmeden olan bi evlilik dini nikahli evlilik boyle olurdu ancak diye ama genede tuaf hissettim sizce ne dusunmeliyim aslinda zaman gecirmek icin iyi insanlar bilmiyirum yardim edin.
sorun gecmis xegil zaten sorun kadinin tavirlari ilk gun hemen herkseyi anlatmasi bu bana cok geldi ili gunde onun hayatini dinlemek daha guvenmeden anlattigi icin. ilerleyen asamada neyse. cok moralim bozuk. esim gene ince eleyip sik dokudugum icin kizicak. ama kadin iki lafindan bir esimin yuzinede bakarak hasan oyle degil ben biyleyim esimde bizde de karim buna kizar ben kizmam gibi bisey dediginde sen tam benim kafadansin.falan soylemesi sik sik dile getirmesi beni sinir etti.Eşini kendi eşi ile kıyaslayıp eşin benim kafadan demesi error verdi bende.
Kesinlikle güven verici değil.
Uzak durun bu insanlardan.
Kadin gelip sana benim koca sevismeye cok duskunmu dediadam sexse duskin birsey. karisi demisti. belli omdan. ama cocuk diyebilecegimiz yaslarda aileler zorla evlendirmis. esli karisi hapi gizli biraliyormus cocuk olinca beni sevwr diye. iki cocuklari olmus koruniyorum dedigi halde.bilmiyorum konumun basligi yarim oldu uzin yazdigim icin galiba
Gökten 3 elma düşmüşslm arkadaslar ben yabamci bir ulkede yasiyorum. bir kizim var. esim parka goturmustu kizimi bir keresinde orda bi adamla tanismis. sonra baska bir gunde ben karisi ile tanistim ayni parkta tesadufen. burda ailem yok arkadasa ihtiyacim var. onunla iyi anlastik. beraber gorustugumuz ilk gunde bana hayatini anlatti. esi ile 15 yasinda tanismis. evliymis esi ama kizin haberi 3 yil olmamis. sonra soz gununde ogrenmis. adamin ailesi bu adamla karisini kiz 14. adam 16 yasindayken evlendirmis. ve adam sevmedigini bastan eski karisina soylemis hayir de bari sen yapma diye, ama kiz evlenmekte israr etmis ailesi dindar son derece kadina sayginim sifir oldugu bir aileymis. kadin disari bile cikarmazlarmis. aile yapisi buymus adamin. ama bu tanistigim arkadasimla sonra bunlar asik olduklari icin evlenmisler ve adam eski karisini bile karsisina cikartmis soyle ben seni seviyormuydum hep demiyormuydum hapi bile benden gizli bikalip hamile kalmadin mi diye karisiyla kiz arkadasini yuzlestirmis. karisi evet ama ben adi hasan olsun .. hasani seviyorum birakmicam demis. bu tanistigim arkadasim ancak oyle inanmis hasana ve oyle evlenmisler kadin senelerce peslerini birakmamis adamin da 2 tane cocugu var obur esinden. bunu anlayabildim ama genede bi kotu hissettim kendimi. onlar ile srkadas olmakta terettutlerim bi nebze var. bi yandanda diyorum 16.14 yasinda evlendirilmis sevmeden olan bi evlilik dini nikahli evlilik boyle olurdu ancak diye ama genede tuaf hissettim sizce ne dusunmeliyim aslinda zaman gecirmek icin iyi insanlar bilmiyirum yardim edin.