bosanmadan bi adamla birlikte olmus yeni arkadas

Aynen banada.. Simdi konu sahibi onu evine cagiracak falan ben guvenmezdim kadina acikasi oyle biriyle de arkadaslik yapmazdim. Ben sandim ki hasan bu kadini seviyormus ama ailesi zorla baskasiyla evlendirmis o zaman hak verdim kadina. Ama sonradan dahil olmus kadin resmen diger kadin 2 cocuguyla evde mapus hayati yasarken kocasiyla gezmis tozmus
haberi olmadan diyor kendisi 3 sene sezmemis oda cocukmus. kizin aileside izin vermemis evlenmelrine ama kacmis. 15 yasindan belli bu adamla veraber kiz. obur esinden ayrilmis nikahlidan karisini bile bunun karisina getirmis ben seni seviyormuydum sen zorlamiyormuydun beni herseye diye.. bu cok onur kirici geldi bana. bide yurt disi sikayet etse ailesini sinir disi bile ederler. yasak boyle seyler. evlilige zorlamak. ama iste sonra kiz karisi konusinca hasanin kendisine asik olduguna sevikmeyerek aile zoruyla evlenildigine ikna olmus. ve sonra bunlsr evoenmislerm kadin ise bunlarin pesini birakmamis. simdi hasanin eski karisi da evliymis.

haberi olmadan diyor kendisi 3 sene sezmemis oda cocukmus. kizin aileside izin vermemis evlenmelrine ama kacmis. 15 yasindan belli bu adamla veraber kiz. obur esinden ayrilmis nikahlidan karisini bile bunun karisina getirmis ben seni seviyormuydum sen zorlamiyormuydun beni herseye diye.. bu cok onur kirici geldi bana. bide yurt disi sikayet etse ailesini sinir disi bile ederler. yasak boyle seyler. evlilige zorlamak. ama iste sonra kiz karisi konusinca hasanin kendisine asik olduguna sevikmeyerek aile zoruyla evlenildigine ikna olmus. ve sonra bunlsr evoenmislerm kadin ise bunlarin pesini birakmamis. simdi hasanin eski karisi da evliymis.
Aldatmasindan baska hersey palavra gibi geldi bana acikcasi.. Millete karsi kendi hatasini ortuyor

slm arkadaslar ben yabamci bir ulkede yasiyorum. bir kizim var. esim parka goturmustu kizimi bir keresinde orda bi adamla tanismis. sonra baska bir gunde ben karisi ile tanistim ayni parkta tesadufen. burda ailem yok arkadasa ihtiyacim var. onunla iyi anlastik. beraber gorustugumuz ilk gunde bana hayatini anlatti. esi ile 15 yasinda tanismis. evliymis esi ama kizin haberi 3 yil olmamis. sonra soz gununde ogrenmis. adamin ailesi bu adamla karisini kiz 14. adam 16 yasindayken evlendirmis. ve adam sevmedigini bastan eski karisina soylemis hayir de bari sen yapma diye, ama kiz evlenmekte israr etmis ailesi dindar son derece kadina sayginim sifir oldugu bir aileymis. kadin disari bile cikarmazlarmis. aile yapisi buymus adamin. ama bu tanistigim arkadasimla sonra bunlar asik olduklari icin evlenmisler ve adam eski karisini bile karsisina cikartmis soyle ben seni seviyormuydum hep demiyormuydum hapi bile benden gizli bikalip hamile kalmadin mi diye karisiyla kiz arkadasini yuzlestirmis. karisi evet ama ben adi hasan olsun .. hasani seviyorum birakmicam demis. bu tanistigim arkadasim ancak oyle inanmis hasana ve oyle evlenmisler kadin senelerce peslerini birakmamis adamin da 2 tane cocugu var obur esinden. bunu anlayabildim ama genede bi kotu hissettim kendimi. onlar ile srkadas olmakta terettutlerim bi nebze var. bi yandanda diyorum 16.14 yasinda evlendirilmis sevmeden olan bi evlilik dini nikahli evlilik boyle olurdu ancak diye ama genede tuaf hissettim sizce ne dusunmeliyim aslinda zaman gecirmek icin iyi insanlar bilmiyirum yardim edin.
Eğer kadının kafası sana uyyosa hoş vakit geçiriyosan kadının geçmişte veya şu an ne yaşadığı pekte önemli değil

sorun suki esim zaten beni detayci goruyor. ve ona tedirginligimi soylersem beni yanlis anlamasindanda korkuyorum guya ayda yilda biri ile tanistik bi kulp buldun misali

Eğer kadının kafası sana uyyosa hoş vakit geçiriyosan kadının geçmişte veya şu an ne yaşadığı pekte önemli değil
iste onu anlamadim sohbet okey. mesela ilk defa disari ciktik yemege gittik herseye okarar verdi sormadi ne istersiniz diye oraya gidelim dedi gittik eve gidip dus alicam dedi okeyledik yani biraz tuaf geldi baskim bi kisilik boyle hamim hanimcik degil. bende bezaket kurallarini cok onemserim. ve uysal bi kisiligim var. beni gulduriyor. ama ilerde herseye karar vermesinden yinlendirmesinden falan korkuyorum. ablaalari varmis onlarlada tanistirmak istedim hatta esimle kocasini ablasinin seminerine gidin vs diye teklif etti. biz burda takilalim sen esimle git oda gidiyor diye. tuaf geldi iste

iste onu anlamadim sohbet okey. mesela ilk defa disari ciktik yemege gittik herseye okarar verdi sormadi ne istersiniz diye oraya gidelim dedi gittik eve gidip dus alicam dedi okeyledik yani biraz tuaf geldi baskim bi kisilik boyle hamim hanimcik degil. bende bezaket kurallarini cok onemserim. ve uysal bi kisiligim var. beni gulduriyor. ama ilerde herseye karar vermesinden yinlendirmesinden falan korkuyorum. ablaalari varmis onlarlada tanistirmak istedim hatta esimle kocasini ablasinin seminerine gidin vs diye teklif etti. biz burda takilalim sen esimle git oda gidiyor diye. tuaf geldi iste
Canım biraz daha takıl karakterini falan iyice anlarsın. Eğer kadın hala sana tuhaf gelirse anlamsız davranırsa uzaklaşırsın zaten

What¿
Parkta eşin kızını gezdirmeye gitmiş. Biriyle tanışmış sonra sen eşiyle tanışmışsın sonra
Sonraaa...:KK67:
Anlamadım kim kiminle nerede ne yapıyordu ya döndü bu işo_O
Belki sonunda anlarım diye okudum ama cıkss...

Zaten tuhaf gelmis sizede ve gercektende tuhaf bi tip... Insanlar nasil yeni tanistiklari insanlara hayatlarini tüm detaylariyla anlatiyorlar anlamiyorum, heleki böyle karmasik biseyler varken... Tuhaf evet gercekten tuhaf...:KK14:

mesela sohbetlerde nasiliz diye konu konuyu acarken hep esin bemim kafamdan keske benimkide oyle olsa falan diyordu. yani konustukca cok bemziyorlar gercekten. kiz baskin bi karakter benim esimde oyle.. bu soz birazds gicik ettim belki kotu bir anlamda soylemedi ama

Bir laf vardir:bana arkadasini goster sana kim oldugunu soyleyeyim diye. Arkadas secimi onemli. Arkadas insani iyiye de sevk eder kotuye de. Bu insanlardan once de siz hayatinizi yasiyordunuz degil mi? Bunlarsiz da yasarsiniz. Bir gebeliginiz yok ki bu insanlara. Ilk gunden butun hayat hikayesini anlatan insanlar genelde biraz problemli oluyor. Ben olsam gorusmezdim. Kendime duzgun bir aile secerdim. Iciniz de rahat degilmis hem. Kalbinizi dinleyin. Kalp yalan soylemez, hisseder.

Ne saçma şey bu böyle . Kadın , kocasının sevgilisiyle yüzleşmiş . Sevgilisinin vicdani rahat olsun diye evet biz zorla evlendik , zorla iki cocuk doğurdum deyip adamı bir güzel paklamış . Sonra da senelerce kocasıyla sevgilisinin peşlerini bırakmamış .
Mantık hatası yok mu bu anlattıklarınızda ?

Bir laf vardir:bana arkadasini goster sana kim oldugunu soyleyeyim diye. Arkadas secimi onemli. Arkadas insani iyiye de sevk eder kotuye de. Bu insanlardan once de siz hayatinizi yasiyordunuz degil mi? Bunlarsiz da yasarsiniz. Bir gebeliginiz yok ki bu insanlara. Ilk gunden butun hayat hikayesini anlatan insanlar genelde biraz problemli oluyor. Ben olsam gorusmezdim. Kendime duzgun bir aile secerdim. Iciniz de rahat degilmis hem. Kalbinizi dinleyin. Kalp yalan soylemez, hisseder.
himantigim herseyin olabilirligini kabul ettigi halde hislerim oyle demiyor. bazi insalar arkadasligina bak demis. ama iste konu oki. kadin her ili lafinda bir esinden sikayetci laflar kuruyor. ve bende benim esimde boyle dedigimde esimin yanimda bende oyleyim esin benim kafa dengim. keske benimkide oyle olsa diyor hep

mesela sohbetlerde nasiliz diye konu konuyu acarken hep esin bemim kafamdan keske benimkide oyle olsa falan diyordu. yani konustukca cok bemziyorlar gercekten. kiz baskin bi karakter benim esimde oyle.. bu soz birazds gicik ettim belki kotu bir anlamda soylemedi ama

Bu kadın başka bir yuvayı yıkmış , üç kişinin ahını almış ama eşi onun kafasında değilmiymiş yani . Anlattıkça konu daha fazla rezilleşiyor .
Görüşmeyi kes bence , fikrim bu kadar net .

Ne saçma şey bu böyle . Kadın , kocasının sevgilisiyle yüzleşmiş . Sevgilisinin vicdani rahat olsun diye evet biz zorla evlendik , zorla iki cocuk doğurdum deyip adamı bir güzel paklamış . Sonra da senelerce kocasıyla sevgilisinin peşlerini bırakmamış .
Mantık hatası yok mu bu anlattıklarınızda ?
zorla evlendirildik ama ben seviyorum birakmicam sanada demis kadin. ama bu cok cirkin birsey. ne olursa olsun cocuklarinin annesi sevmesen bile sirf asik oldugun kisiyle yuz yuze getirmek bana cirkin geldi.o kadin ne kadsr olsada cok buyuk yara aldi ne kadsr kotu bir insan bile olsa. kafamin takildigi. madem hic sememis ozaman neden iki cocuk yapmis. hadi kadin birini dogum kontrol haptan tutmadi gizli duye hamile kalsa. ikincisinde adam korunmali. cunku bir ders bu sonucta. adam kadini zorla getirmis olabilir. sevgilisimin yanina tehtitle. ama kadin eklemis size huzur vermicem diye de. ha bide soyle tanismislar bi eriek ona asikmis kocasi hasan buna ozaman arkadasimi reddetme oseni seviyor vs derken sohbete baslayip tanismislar. yani adam hem evli hem arkadasini satmis

Bu kadın başka bir yuvayı yıkmış , üç kişinin ahını almış ama eşi onun kafasında değilmiymiş yani . Anlattıkça konu daha fazla rezilleşiyor .
Görüşmeyi kes bence , fikrim bu kadar net .
benim esim icin benim kafamda keske benim esimde senin esin gibi olsa giyimime karismasa titiz olsa. benimki hic oyle degil gibi seyler soyluyor

himantigim herseyin olabilirligini kabul ettigi halde hislerim oyle demiyor. bazi insalar arkadasligina bak demis. ama iste konu oki. kadin her ili lafinda bir esinden sikayetci laflar kuruyor. ve bende benim esimde boyle dedigimde esimin yanimda bende oyleyim esin benim kafa dengim. keske benimkide oyle olsa diyor hep
Icin rahat degilse gorusme. Zatwn duzgun insanlar degil belli. Ben olsam boyle arkadadim olacagina arkadassiz kalirdim daha iyi.

benim esim icin benim kafamda keske benim esimde senin esin gibi olsa giyimime karismasa titiz olsa. benimki hic oyle degil gibi seyler soyluyor
Bende onu diyorum işte onca şey yaşamış , yaşatmışlar insanlara ve buna rağmen hala benim kocam boyle değil , senin ki benim kafamda deme terbiyesizliğini gösterebiliyor .

Bende onu diyorum işte onca şey yaşamış , yaşatmışlar insanlara ve buna rağmen hala benim kocam boyle değil , senin ki benim kafamda deme terbiyesizliğini gösterebiliyor .
az once esime bir mektup yazdim. detayciligimdan sikayet ettigi icin. ve benim icin uc seyin onemli oldugunu yazdimm bir sadakat. 2 nezaket. 3. saygi baskalarini oetamda rwncide etmeme diye. ve yeni arkadaslarimizdsn rahatsizligimi bu 3 konu izerinden belirttim. ve yazdim arkadasin neyse sen osundur arkadasin neyse sen o olursun diye. kizimi onlara guvenemem. onlarin oglu ile oynaya bilir ve mesafeli gorusuriz istitorsan dedim

X