bosanmadan bi adamla birlikte olmus yeni arkadas

Sen tam olarak neden tedirginsin?
ben okadar kazik yedimki artik problemli insanlardan korkuyorum bi yanim iyi insanlar ona bak diyor. 14 .16 yas arasi evlendirilmis bir koca evliligini aciklamadan bu arkadasla tanisiyor ve kopamiyorlar sonradan. ve ne olursa olsun adamin ili cocugi olmus karisi yalan soylemis korunuyorum diye bunlrida benim tanistigim arkadasa itiraf etmis kadinin kendisi. ama ben sorum yasamaktan.korluyorum ne olursa olsun genede iliskiyi cociklara ragmen devam ettirmisler bu bana bi acidan dogru gelmiyor ve yani kurallarima ters. sebebi ne olursa olsum diger taraftan anlamaya calisiyorum. cocuk yaslarda olan seyler diye. kafam karisik biraz bozuk iliskiler gibi geldi ve ilerde bizie yansiyan kotu bir durimdan korkuyorum. esimle ayri arkadaslrimiz varm ilk defa beraber birileriyle anlastik. bilemedim mesafemi koysam yoksa gorissekmi

Son düzenleme:
ben kizda degil ama esinden aile yapilarindan kil kaptim bi nevi hak veriyorum cocul yaslarda olan seyler yuzunden ama bi yandanda o insanlardan biraz tedirgin oldum. esimim fikri onlar be yasadi bizi ilgilendirmez biz arkadasligimiza bakalim diyor. ama benim icim rahat degil tam nedense
adam tehlikeli evli olduğunu saklamış
kız da tehlikeli bile bile devam etmiş
normal merhaba merhaba arkadaşlık yeter bence

Kafa yapın uymuyorsa arkadaşlığını sonlandırman için bir engel göremiyorum ben, üzerinde bu kadar düşündüğüne de değmez. Başkasının hayatı, başkasının ilişkisi.

Kadın korunmayı bıraktıysa erkek korunsaymış.Hadi birinci çocukta anlamadı ikinci çocuk olmadan önce eşine güvenmeyip kendi korunsaymış. Nedense böyle durumlarda da hep aile zoruyla olan evlilik oluyor ama adam normal bir şekilde evliliği yürütüp birde çocuk yapıyor.Geçin bunları bu yalanlara masallara inanacak yaşı çoktan geçtik hepimiz sanırım

Sunu anlamıyorum hadi kadın birinci çocuğu hapı yutmayarak yapmış. Peki adam madem çocuk istemiyor karısıda birinciyi dalavereyle yaptıysa ikinci de nasıl kadının korumasına güveniyor?? Kendisi korunur yahu çocuk istemeyen!!!! Konunuzda gariplikler var. Zaten adamın sekse düşkünlüğünü nerden anladığınızı hala çözemedim.

Anam ben simdi anladim konuyu:KK57: Ben hasanin bastan beri baskasini sevdigini zanediyordum zorla baskasiyla evlendigini saniyordum.. Bu hasan 2 cocuk yapmis sonra mi baskasini bulmus? O kadina hayati zindan etmis evden bile disari cikarmamis kendiside gitmis dost bulmus. Ben bu dostunun dogru soyledigine inanmiyorum neymis yuzlesmisler falan hic inandirici degil.. Ben olsam mesafe koyardim araya boyle bi kadini kocamin yakinlarinda istemezdim acikcasi evli bekar farketmeden aliyor mazallah

Daha ilk konuşmada aile hayatını bu kadar ortaya seren insanlar bana güven vermiyor .

Adam çocuklarıyla ilgileniyormu bu arada ?

Anam ben simdi anladim konuyu:KK57: Ben hasanin bastan beri baskasini sevdigini zanediyordum zorla baskasiyla evlendigini saniyordum.. Bu hasan 2 cocuk yapmis sonra mi baskasini bulmus? O kadina hayati zindan etmis evden bile disari cikarmamis kendiside gitmis dost bulmus. Ben bu dostunun dogru soyledigine inanmiyorum neymis yuzlesmisler falan hic inandirici degil.. Ben olsam mesafe koyardim araya boyle bi kadini kocamin yakinlarinda istemezdim acikcasi evli bekar farketmeden aliyor mazallah
Bende ilk yorumuna şaşırmıştım zaten ortada yalanlar aldatma var

bende senin yorumunu okuyunca Allah Allah ben mi yanlis anladim dedim tekrar tekrar okudum sonunda girdi kafaya yilan hikayesi gibi yazmis konu sahibi
evet çok karışık yazmış Allahtan başlığa dikkat ettim de ona göre okudum

adam evliymiş eşini sevmiyormuş ama 2 çocuk yapmış bu kadınla tanışıp birlikte olmuşlar

kadın bile bile devam etmiş

tehlikeli geliyor bana böyleleri

Kafa yapın uymuyorsa arkadaşlığını sonlandırman için bir engel göremiyorum ben, üzerinde bu kadar düşündüğüne de değmez. Başkasının hayatı, başkasının ilişkisi.
aslinda oyle ama benim degerime uymayan seyler var. ben negatif sorunlu yada yalan soylemis aldstmis bu illa bi kadin vs degil. boyle seylerden korkuyorum. boyle insanlar sizin aldstmis olmanizida mutsuzluga baglarm mesela esimin kafasi cok karisik olsa kotu bi zaman saglikli dusinemiyor bu adam esime be der sizce mutusuzsun sevmiyorsun destekliyirum sizce oyle olmazmi bu uc bir ornek.

ben okadar kazik yedimki artik problemli insanlardan korkuyorum bi yanim iyi insanlar ona bak diyor. 14 .16 yas arasi evlendirilmis bir koca evliligini aciklamadan bu arkadasla tanisiyor ve kopamiyorlar sonradan. ve ne olursa olsun adamin ili cocugi olmus karisi yalan soylemis korunuyorum diye bunlrida benim tanistigim arkadasa itiraf etmis kadinin kendisi. ama ben sorum yasamaktan.korluyorum ne olursa olsun genede iliskiyi cociklara ragmen devam ettirmisler bu bana bi acidan dogru gelmiyor ve yani kurallarima ters. sebebi ne olursa olsum diger taraftan anlamaya calisiyorum. cocuk yaslarda olan seyler diye. kafam karisik biraz bozuk iliskiler gibi geldi ve ilerde bizie yansiyan kotu bir durimdan korkuyorum. esimle ayri arkadaslrimiz varm ilk defa beraber birileriyle anlastik. bilemedim mesafemi koysam yoksa gorissekmi

Koy mesafeni bacim kafan bu kadar rahatsız olacaksa görüşme. Ic huzur çok önemli.

evet çok karışık yazmış Allahtan başlığa dikkat ettim de ona göre okudum

adam evliymiş eşini sevmiyormuş ama 2 çocuk yapmış bu kadınla tanışıp birlikte olmuşlar

kadın bile bile devam etmiş

tehlikeli geliyor bana böyleleri
Aynen banada.. Simdi konu sahibi onu evine cagiracak falan ben guvenmezdim kadina acikasi oyle biriyle de arkadaslik yapmazdim. Ben sandim ki hasan bu kadini seviyormus ama ailesi zorla baskasiyla evlendirmis o zaman hak verdim kadina. Ama sonradan dahil olmus kadin resmen diger kadin 2 cocuguyla evde mapus hayati yasarken kocasiyla gezmis tozmus

sorun kafa yapisi. ayrica suan mutsuz bir iliskileri var. kadin cinsel olarak adami istemiyor . ve adam tatilde bunu uyutupuyutup discolara gitmis. biz bersberler onlarin gorustugu bi kac insan geldi ve ben hic hoslanmadim kultursuz tuaf kisilerle dolu cevreleri sanirim. bilmiyorum. insanlar konusunda okadar kazik yedimki ilerde birsey olmasindan korkuyorum. aslinda herkes agizlarinda hemen aciyorlar jendilerini kim olduklarini ne fusunduklerini hatalarini buda iyi birsey diyorum kendimcem diger yanimda ben ne malim belli uzaklas diyor resmen gibi seyler oluyor.esimin fikri esime bunlari soyledim esim biz arkadasligimiza bakariz onlar napti bize ne diyor. bem biraz detayci bir insanim sorun o ben onun gibi rahat dusunemiyirum

aslinda oyle ama benim degerime uymayan seyler var. ben negatif sorunlu yada yalan soylemis aldstmis bu illa bi kadin vs degil. boyle seylerden korkuyorum. boyle insanlar sizin aldstmis olmanizida mutsuzluga baglarm mesela esimin kafasi cok karisik olsa kotu bi zaman saglikli dusinemiyor bu adam esime be der sizce mutusuzsun sevmiyorsun destekliyirum sizce oyle olmazmi bu uc bir ornek.
Yani ben şahsen insanlarla olan ilişkimi bu tarz şeylere bağlı olarak yaşamam, kurmam. Boşanmış mı, aldatmış mı, aldatılmış mı falan bu tarz şeyler beni ilgilendirmez. Benim için önemli olan, o kişinin bana nasıl davrandığıdır. Ama senin kafan rahat değilse boşver yani, içine sinmiyorsa, sana uymuyorsa kes ilişkini.

böyle tanışır tanışmaz tüm özel hayatını döküp sayan insanlardan itina ile uzak dururum

X