- 20 Ocak 2010
- 45.661
- 158.816
- 43
- Konu Sahibi sultannazik
Offf çok sıkıcı atlıya atlıya okudum. Peki sen şimdi ne demek istiyorsun evlenmişse evlenmiş biz napak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben okadar kazik yedimki artik problemli insanlardan korkuyorum bi yanim iyi insanlar ona bak diyor. 14 .16 yas arasi evlendirilmis bir koca evliligini aciklamadan bu arkadasla tanisiyor ve kopamiyorlar sonradan. ve ne olursa olsun adamin ili cocugi olmus karisi yalan soylemis korunuyorum diye bunlrida benim tanistigim arkadasa itiraf etmis kadinin kendisi. ama ben sorum yasamaktan.korluyorum ne olursa olsun genede iliskiyi cociklara ragmen devam ettirmisler bu bana bi acidan dogru gelmiyor ve yani kurallarima ters. sebebi ne olursa olsum diger taraftan anlamaya calisiyorum. cocuk yaslarda olan seyler diye. kafam karisik biraz bozuk iliskiler gibi geldi ve ilerde bizie yansiyan kotu bir durimdan korkuyorum. esimle ayri arkadaslrimiz varm ilk defa beraber birileriyle anlastik. bilemedim mesafemi koysam yoksa gorissekmiSen tam olarak neden tedirginsin?
adam tehlikeli evli olduğunu saklamışben kizda degil ama esinden aile yapilarindan kil kaptim bi nevi hak veriyorum cocul yaslarda olan seyler yuzunden ama bi yandanda o insanlardan biraz tedirgin oldum. esimim fikri onlar be yasadi bizi ilgilendirmez biz arkadasligimiza bakalim diyor. ama benim icim rahat degil tam nedense
Bende ilk yorumuna şaşırmıştım zaten ortada yalanlar aldatma varAnam ben simdi anladim konuyu Ben hasanin bastan beri baskasini sevdigini zanediyordum zorla baskasiyla evlendigini saniyordum.. Bu hasan 2 cocuk yapmis sonra mi baskasini bulmus? O kadina hayati zindan etmis evden bile disari cikarmamis kendiside gitmis dost bulmus. Ben bu dostunun dogru soyledigine inanmiyorum neymis yuzlesmisler falan hic inandirici degil.. Ben olsam mesafe koyardim araya boyle bi kadini kocamin yakinlarinda istemezdim acikcasi evli bekar farketmeden aliyor mazallah
bende senin yorumunu okuyunca Allah Allah ben mi yanlis anladim dedim tekrar tekrar okudum sonunda girdi kafaya yilan hikayesi gibi yazmis konu sahibiBende ilk yorumuna şaşırmıştım zaten ortada yalanlar aldatma var
gercekten bilmiyorum.. ama biraz tuaf geldiler. herkes haya yapar. ama ben bu konularda hassasim ilerde bizimle bi problem cikmasindam lorluyorum tedirginimvicdansız bunlar her türlü zarar gelir
evet çok karışık yazmış Allahtan başlığa dikkat ettim de ona göre okudumbende senin yorumunu okuyunca Allah Allah ben mi yanlis anladim dedim tekrar tekrar okudum sonunda girdi kafaya yilan hikayesi gibi yazmis konu sahibi
aslinda oyle ama benim degerime uymayan seyler var. ben negatif sorunlu yada yalan soylemis aldstmis bu illa bi kadin vs degil. boyle seylerden korkuyorum. boyle insanlar sizin aldstmis olmanizida mutsuzluga baglarm mesela esimin kafasi cok karisik olsa kotu bi zaman saglikli dusinemiyor bu adam esime be der sizce mutusuzsun sevmiyorsun destekliyirum sizce oyle olmazmi bu uc bir ornek.Kafa yapın uymuyorsa arkadaşlığını sonlandırman için bir engel göremiyorum ben, üzerinde bu kadar düşündüğüne de değmez. Başkasının hayatı, başkasının ilişkisi.
ben okadar kazik yedimki artik problemli insanlardan korkuyorum bi yanim iyi insanlar ona bak diyor. 14 .16 yas arasi evlendirilmis bir koca evliligini aciklamadan bu arkadasla tanisiyor ve kopamiyorlar sonradan. ve ne olursa olsun adamin ili cocugi olmus karisi yalan soylemis korunuyorum diye bunlrida benim tanistigim arkadasa itiraf etmis kadinin kendisi. ama ben sorum yasamaktan.korluyorum ne olursa olsun genede iliskiyi cociklara ragmen devam ettirmisler bu bana bi acidan dogru gelmiyor ve yani kurallarima ters. sebebi ne olursa olsum diger taraftan anlamaya calisiyorum. cocuk yaslarda olan seyler diye. kafam karisik biraz bozuk iliskiler gibi geldi ve ilerde bizie yansiyan kotu bir durimdan korkuyorum. esimle ayri arkadaslrimiz varm ilk defa beraber birileriyle anlastik. bilemedim mesafemi koysam yoksa gorissekmi
Aynen banada.. Simdi konu sahibi onu evine cagiracak falan ben guvenmezdim kadina acikasi oyle biriyle de arkadaslik yapmazdim. Ben sandim ki hasan bu kadini seviyormus ama ailesi zorla baskasiyla evlendirmis o zaman hak verdim kadina. Ama sonradan dahil olmus kadin resmen diger kadin 2 cocuguyla evde mapus hayati yasarken kocasiyla gezmis tozmusevet çok karışık yazmış Allahtan başlığa dikkat ettim de ona göre okudum
adam evliymiş eşini sevmiyormuş ama 2 çocuk yapmış bu kadınla tanışıp birlikte olmuşlar
kadın bile bile devam etmiş
tehlikeli geliyor bana böyleleri
Yani ben şahsen insanlarla olan ilişkimi bu tarz şeylere bağlı olarak yaşamam, kurmam. Boşanmış mı, aldatmış mı, aldatılmış mı falan bu tarz şeyler beni ilgilendirmez. Benim için önemli olan, o kişinin bana nasıl davrandığıdır. Ama senin kafan rahat değilse boşver yani, içine sinmiyorsa, sana uymuyorsa kes ilişkini.aslinda oyle ama benim degerime uymayan seyler var. ben negatif sorunlu yada yalan soylemis aldstmis bu illa bi kadin vs degil. boyle seylerden korkuyorum. boyle insanlar sizin aldstmis olmanizida mutsuzluga baglarm mesela esimin kafasi cok karisik olsa kotu bi zaman saglikli dusinemiyor bu adam esime be der sizce mutusuzsun sevmiyorsun destekliyirum sizce oyle olmazmi bu uc bir ornek.