- 3 Ağustos 2024
- 514
- 1.383
- 28
- 31
Biz kaç sene tedavi falan uğraştık. Helal olsun diyorum böyle olanlara ciddenHangi yöntemle korunurken oldu acaba? Bunu bir araştırma gibi soruyorum. Bu cebavı veren herkese. Hayır bilelim de öyle korunmayalım
En kısa zamanda inşallahHer gün acaba bugün çocuğuma bi şey yapar mı diye düşünmek yerine bi sefer çıkıp gidin. Ayrıca hiçbi şey yapamaz. Ha gerçekten yapacak potansiyeldeyse şu an da yapabilir. Nasıl göze alabiliyosunuz bunu. Bence kurtulun bu adamdan. En önemlisi bebeğinizi kurtarın.
Vallahi ben de anlamadım. Bende 2 tane var çocuk bile isteyeBiz kaç sene tedavi falan uğraştık. Helal olsun diyorum böyle olanlara ciddenherkesin de korunurken oluyo. Milletin soermi yumurtası ne kaliteliymiş bi yolunu buluyo
Allah bağışlasın. Benim de bi tane var. Çok zor oldu ama yine de korunuyorum sonuçta zor mor oldu mu oldu mantığıylaVallahi ben de anlamadım. Bende 2 tane var çocuk bile isteye3. Hiç hiç istemiyorum korunuyorum bunları duyunca korkuyorum
Allah bağışlasın ben bir taneye bile yetmediğimi düşünürken sen 2 tane yapmışsın helal olsun sanaVallahi ben de anlamadım. Bende 2 tane var çocuk bile isteye3. Hiç hiç istemiyorum korunuyorum bunları duyunca korkuyorum
İkinci çok zor ya maddi manevi her açıdanAllah bağışlasın. Benim de bi tane var. Çok zor oldu ama yine de korunuyorum sonuçta zor mor oldu mu oldu mantığıyla
Çok zor ama imkansız değil diyorsun hala tebriklerİkinci çok zor ya maddi manevi her açıdan
Kurtulmuşken bir daha mı evlendinİki defa boşanma davasından döndük bikere boşandım sonra annem beni istemeyince eşime geri dönmek zorunda kaldım babam arkamdaydı hem benım hem oğlumun 3 senedir evliyim ama hiç bir sosyal hayatımız yok ilk evililjte alkolü çoktu bıraktı ama şimdi en ufak bişeyde bağırıp çağırıyo bişeyleri fırlatıyor oğlum yaramazlık yapınca bağırıyo ellerine vuruyo küfür ediyo ailesi desen fiyasko zaten yarım saat sonra da hiç bişey olmamış gibi devam ediyo ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Evet ahmaklık doğruKurtulmuşken bir daha mı evlendinAllah akıl fikir versin, bozuk sütten aş olmaz , neden bu kadar zorluyorsun oldurmak için, çalışmak çabalamak varken tekrardan aynı herifle evlenmek ahmaklık...
Ben o kişi için yazdım kendım için değilÇok zor ama imkansız değil diyorsun hala tebrikler
Bencil bir annesin , çocuğu bahane etme...Tamam evet bağırıyo kızıyo ellerine vuruyo ama küfürü bana ediyo
Bencil bir annesin , çocuğu bahane etme..
İnandın mı gerçekten, korunuyorduk deyip hamile kalanların %90 ı yalan söylüyor...Biz kaç sene tedavi falan uğraştık. Helal olsun diyorum böyle olanlara ciddenherkesin de korunurken oluyo. Milletin spermi yumurtası ne kaliteliymiş bi yolunu buluyo
Çocuğun fiziksel ve psikolojik şiddet görüyor, farkında mısın, ne bencilsin yaaaa, yazık değil mi o çocuğa, sırf kocasız kalmamak için evlenmişsin 2. Defa hem de aynı pis herifle, çocuğu da bahane ediyorsun kendi çıkarın için...Bencillikle ne alakası var
Çocuğun fiziksel ve psikolojik şiddet görüyor, farkında mısın, ne bencilsin yaaaa, yazık değil mi o çocuğa, sırf kocasız kalmamak için evlenmişsin 2. Defa hem de aynı pis herifle, çocuğu da bahane ediyorsun kendi çıkarın için...
Bana verdiği sözleri tutmadığı içim şikayetçiyimBir daha boşanma dersen çok kötü olur demiş der tabi çocuk oyuncağına çevirme demiş yani. Haklı valla Esin sonuçta sen bu kosullarj kabullenip geri dönmüşsün şimdi yine neden şikayetçisin ki
Hanımefendi aynı odada bile durmadan , çocuğunuzla neşe içinde bir akşam yemeği bir kahvaltı yapılmadan nasıl olacak o iş, aile ortamından kastınız nedir ? Ortada bir aile yok ki ...Bilip bilmeden yargısız infaz yapmak çok kolay ben eşimle aynı oda da bile kalmıyorum düzelir oğlum aile ortamında büyür diye barıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?