Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımefendi aynı odada bile durmadan , çocuğunuzla neşe içinde bir akşam yemeği bir kahvaltı yapılmadan nasıl olacak o iş, aile ortamından kastınız nedir ? Ortada bir aile yok ki ...
Ay 3 yaşındaki bebeğin eline mi vuruyor? Kendi eli kırılsın inş. Kızım 4 yaşında içimden geçiyor bir kere sert dokunmadım. Abisine vurunca biraz fazla kızıyorum sonra da pişman oluyorum. Sinirim bozuldu. Neyse bu yılda bebeğini o manyaktan koruyarak geçir. Seneye mutlaka anaokuluna gönder sen de bir işe başla. Hem evden uzaklaşmak çocuğa da sana da iyi gelir. Sonrada özgüvenin gelir karar verirsin
Ay 3 yaşındaki bebeğin eline mi vuruyor? Kendi eli kırılsın inş. Kızım 4 yaşında içimden geçiyor bir kere sert dokunmadım. Abisine vurunca biraz fazla kızıyorum sonra da pişman oluyorum. Sinirim bozuldu. Neyse bu yılda bebeğini o manyaktan koruyarak geçir. Seneye mutlaka anaokuluna gönder sen de bir işe başla. Hem evden uzaklaşmak çocuğa da sana da iyi gelir. Sonrada özgüvenin gelir karar verirsin