Hanımefendi aynı odada bile durmadan , çocuğunuzla neşe içinde bir akşam yemeği bir kahvaltı yapılmadan nasıl olacak o iş, aile ortamından kastınız nedir ? Ortada bir aile yok ki ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımefendi aynı odada bile durmadan , çocuğunuzla neşe içinde bir akşam yemeği bir kahvaltı yapılmadan nasıl olacak o iş, aile ortamından kastınız nedir ? Ortada bir aile yok ki ...
Katrandan şeker olur mu? Neden şikayet ediyorsun?Bana verdiği sözleri tutmadığı içim şikayetçiyim
Ne yap et kurtul bu heriften , çocuğa yazık vallahi , iş bul biran önce ve de ayrıl yeni bir hayat kur , iyi bir plan yap ...Evet aylardır barıştım böyle değildi son zamanlarda başladı zaten oyuzden pişman oldum
Katrandan şeker olur mu? Neden şikayet
Ne yap et kurtul bu heriften , çocuğa yazık vallahi , iş bul biran önce ve de ayrıl yeni bir hayat kur , iyi bir plan yap ...
Evet öyle yapacam zatenAy 3 yaşındaki bebeğin eline mi vuruyor? Kendi eli kırılsın inş. Kızım 4 yaşında içimden geçiyor bir kere sert dokunmadım. Abisine vurunca biraz fazla kızıyorum sonra da pişman oluyorum. Sinirim bozuldu. Neyse bu yılda bebeğini o manyaktan koruyarak geçir. Seneye mutlaka anaokuluna gönder sen de bir işe başla. Hem evden uzaklaşmak çocuğa da sana da iyi gelir. Sonrada özgüvenin gelir karar verirsin
Evlenmeden önce 4 çocuk diyordum aahahjajaja gördüm günümüAllah bağışlasın ben bir taneye bile yetmediğimi düşünürken sen 2 tane yapmışsın helal olsun sana![]()
Yok ben vasfiye teyzenin ironi yaptığını düşünüyorum o yüzden ben de o şekilde yazdımİnandın mı gerçekten, korunuyorduk deyip hamile kalanların %90 ı yalan söylüyor...