• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Çocuğu olan kadınlara korkusuzluk yükleniyor. Demek ki size yüklenmemiş. Demek ki bencil kendini düşünen bir annesiniz. Ne korkması onlar sizden korksunlar. Cinnet geçirip hiç kimseden korkmuyorum diye bağıracaksın. O korktuğun koca bit kadar kalıyor. Korkuyorum falan diyorsun ya hepsi bahane ben burda sinir krizi geçiriyorum. Şunları yaşayan bir anne bu kadar yüreksiz olabilir mi?
Şuan yargısız infaz yapıyorsunuz ben çocuğum için herseyi yaparım zaten

İlerde çocuğun büyüyünce anne bravo benim için sabrettin diyip madalya takmicak aksine sizden içten içe nefret edecek böyle bir ortamda büyüdüğü için. Eğer çıkış yolu varsa maddi olarak ayrılın bence

Yazık o çocuğa devlet korumasına verin bari küfür dayak yemesin sizde çocuk yapmayın madem bosanamiyormuşsunuz aslında biri ihbar etse yarın bir gün devlet denetler

Ya ne yargısız infaz yapicaz ne diyorsunuz siz yarın bı yerine vursa o baba olacak olan ne olacak büyüyecekmi sağ salim o evde

Çocuk küçücük küfür diyorsunuz o u bunu yapıyor diyorsunuz sonra ben herşeyi yapan anneyim gezip tozmuyoruz sosyal hayat yok diyorsunuz siz ne diyorsunuz

Çocuk küçücük küfür diyorsunuz o u bunu yapıyor diyorsunuz sonra ben herşeyi yapan anneyim gezip tozmuyoruz sosyal hayat yok diyorsunuz siz ne diyorsunuz
Ben öyle bişey demedim küfürü bana ediyo oğluma değil ona asla müsaade etmem zaten ki ben gezip tozmada değilim sosyal hayat derken Aile denecek bişey yok ortada aynı ev içinde yabancı gibiyiz mutlu olmaya çalışan çocuğu için bir arada duran iki kişiyiz

İlerde çocuğun büyüyünce anne bravo benim için sabrettin diyip madalya takmicak aksine sizden içten içe nefret edecek böyle bir ortamda büyüdüğü için. Eğer çıkış yolu varsa maddi olarak ayrılın bence
Maddi açıdan hiç gelirim yok ama boşanırsam çalışabilirim bekarken çalışıyodum zaten

Yaaa oğlum yaramazlık yapınca bağırıyor ellerine vuruyor yazdığınız kelimelerde ki oğlum dediğiniz kendinizmisiniz?

Tamam hanımefendi çocuğun psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğü evde çocuk için duran iki kişi olmaya devam edin ilerde o çocuğu hiçbir psikolog iyi edemeyecek zaten içinizi dökmeye gelmişsiniz sadece dökünce gider devam edersiniz sadece çocuğa çok üzüldüm konudaki tek masum o benim için büyüyünce tabi buyuyebilirse belki birgün içkiyi fazla kaçırır düştü falan olur bilemem bakalım o içini kime dökecek.

Tamam hanımefendi çocuğun psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğü evde çocuk için duran iki kişi olmaya devam edin ilerde o çocuğu hiçbir psikolog iyi edemeyecek zaten içinizi dökmeye gelmişsiniz sadece dökünce gider devam edersiniz sadece çocuğa çok üzüldüm konudaki tek masum o benim için büyüyünce tabi buyuyebilirse belki birgün içkiyi fazla kaçırır düştü falan olur bilemem bakalım o içini kime dökecek.
Sırf düzelir diye barıştım zaten ama olmadı haklısınız zaten yaza kadar idare edecek sonra oğlum için herşeyi yapmaya hazırım

Ben yerinde sayan annelere kadınlara mizmizlanmaya hele çocuk şiddet görüyorken hala düzelir martavallarina üzerine olur gider kadın çaresiz kafasindakilerin topuna hatta ve hatta ben çocuğum için herşeyi yaparım deyip buna göz yumanlara birşey demiyorum Allah bilsin Allah haklarından gelsin gidin annenize siginin çocuğu yurda verio ise girip sonra alsanız bile o evden iyi yarın birgün neler gelebilir onun başına zaten alışmış küçük yaşta eline vurulması evde küfürler düzelir diye bekleyen anne modeli.Keske doğurmasaydınız ne anlar eline vurulmaktan küçücük o küçücük bunu normallestiremezsiniz sizin çocuğunuzun dili olsam bunu derdim keşke bu evden biri beni kurtarsa ve kırılmaniz yada bana kizmaniz o küçücük çocuğun o çaresiz halinde umurumda degil iyi forumlar size

Çünkü tekrar boşanma dersen bana sonu kötü olur dedi 🫤
Her gün acaba bugün çocuğuma bi şey yapar mı diye düşünmek yerine bi sefer çıkıp gidin. Ayrıca hiçbi şey yapamaz. Ha gerçekten yapacak potansiyeldeyse şu an da yapabilir. Nasıl göze alabiliyosunuz bunu. Bence kurtulun bu adamdan. En önemlisi bebeğinizi kurtarın.

Back