Benim ailem aile oldaydı zaten 6 senedir bu kız ne yapıyor diye 1 kere atardı zaten aile var, aile var yaniAile ile görüşmemek size ne kazandırdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ailem aile oldaydı zaten 6 senedir bu kız ne yapıyor diye 1 kere atardı zaten aile var, aile var yaniAile ile görüşmemek size ne kazandırdı.
birincisi eşiniz bunu alışkanlık haline getirmiş bişekilde yine aynı şeyleri yapıyor zamanla düzelir diyemem çünkü bugün 5 yapıyorsa zamanla en iyi ihtimal 2 yapıcak. Çocukla tehdit etmesine musade etmeyin aldatıldığınıza dair deliller toplayın mahkemelik gibi bi durumunuz olursa bunlar lazım. Hiç kimse düzeni bozulsun istemez ama şartlar bazen o düzeni bozar ve daha iyi bir hayatınız olabilir. Kimse vazgeçilmez değildir. Ailenizle görüşüyormusunuz bilmiyorum ama aile desteği alın.Boşanmak çok korkutuyor beni ve çocukla tehdit ediyor çocuğu bir daha göremezsin diye ailemle görüşmüyorum nafaka da vermem diyor nereye giderim ne yaparım bunlar çok düşündürüyor beni. Ve ona sevgimi kullanıyor
Ailemle görüşmüyorum. Bende farkındayım ama eşimin ailesi ve eşim boşanmaya izin vermiyor. Son aldatmaya dair elimde kanıt var tabi ki ekran görüntüsünü alıp kendimebirincisi eşiniz bunu alışkanlık haline getirmiş bişekilde yine aynı şeyleri yapıyor zamanla düzelir diyemem çünkü bugün 5 yapıyorsa zamanla en iyi ihtimal 2 yapıcak. Çocukla tehdit etmesine musade etmeyin aldatıldığınıza dair deliller toplayın mahkemelik gibi bi durumunuz olursa bunlar lazım. Hiç kimse düzeni bozulsun istemez ama şartlar bazen o düzeni bozar ve daha iyi bir hayatınız olabilir. Kimse vazgeçilmez değildir. Ailenizle görüşüyormusunuz bilmiyorum ama aile desteği alın.
Sen ailene layık bir evlat mıydın ?Benim ailem aile oldaydı zaten 6 senedir bu kız ne yapıyor diye 1 kere atardı zaten aile var, aile var yani
Allah şülür benim ailem konusunda vicdanım rahat. Ailemi kötülemedim tabi ki şu an arasam gelirler ama 6 yıldır 1 kere arayıp sormadılar dedimSen ailene layık bir evlat mıydın ?
Ailene b.. atana kadar dön de kocana bak.
Her yaptıgını affedip duruyorsun ama söz konusu aile olunca tırnaklarınız çıkıyor.
Müstehak.
Haklılar.Allah şülür benim ailem konusunda vicdanım rahat. Ailemi kötülemedim tabi ki şu an arasam gelirler ama 6 yıldır 1 kere arayıp sormadılar dedim
Nasıl kötülemişim?Haklılar.
Ayrıca evet kötüledin.
Ailem aile olsaydı dedin daha ne diyeceksin ki ?Nasıl kötülemişim?
ailesini takmayıp kaçarak evlenmiş. Ailesi bir şey biliyordu ki müsaade etmemiş evlenmesine. Şimdi de ailem yanımda değil diyor.Sen ailene layık bir evlat mıydın ?
Ailene b.. atana kadar dön de kocana bak.
Her yaptıgını affedip duruyorsun ama söz konusu aile olunca tırnaklarınız çıkıyor.
Müstehak.
Yani kendisini sorgulamak aklının ucundan bile geçmiyor ben de buna hayret ediyorum.ailesini takmayıp kaçarak evlenmiş. Ailesi bir şey biliyordu ki müsaade etmemiş evlenmesine. Şimdi de ailem yanımda değil diyor.
Değmedi ama önü üzü göremiyoruz hayatta … görsek inanın bırakın evlenmeyi onla tanışmazdım bileHaklılar.
Ayrıca evet kötüledin.
Vicdanın neden rahat olsun, seni böyle bir adama vermek istememeleri gayet normalmiş.
Kendi vicdanına sor bu adamla evlenip başını yakacak kadar muhteşem bir adam mıydı, değdi mi diye.
Haklıymış ama insan bazen gerçekleri göremiyorAilem aile olsaydı dedin daha ne diyeceksin ki ?
Kocan koca bile olamazken bırak koca olmayı adam bile değilken hala ''seviyorum, sevgimi kullanıyor'' diyebiliyorsun da söz konusu ailen olunca neden kestirip atıyorsun ?
Şimdi söyle, ailen haksız mıymış ?
İyi de gerçekleri görmüş oldugun halde bile kocamı seviyorum diyorsun.Haklıymış ama insan bazen gerçekleri göremiyor
O her şeye tamam diyor zaten hiç bir konuda konuşamıyoruz sadece “tamam”İyi de gerçekleri görmüş oldugun halde bile kocamı seviyorum diyorsun.
Adama senden nefret ediyorum yazmışsın sana sadece ''tamam'' demiş.
O da nasil bir kadinmis ki ilk goruste kocana soyunabilmis.. @>££##½{[]@£#$. Bir yıl Bana iş görüşmesi yapacam dedi ben uyudum tabi safım gece 3 te bir uyandım ki iş görüşmesi yaptığı kadınla afedersiniz +18 konuşmuş kadını soydurmuş ben bunları nerden biliyorum kaydetmiş video ya gece 3 te kalkınca telefonunu ver dedim o zaman gördüm evde çığlık kıyamet kayınvalidem aşağı indi.
Eeee neyini seviyorsun mesela hala ?O her şeye tamam diyor zaten hiç bir konuda konuşamıyoruz sadece “tamam”
Bilmiyorum! belki de bu evden çıksam sevmeyeceğim.. kendime yeni bir hayat kursamEeee neyini seviyorsun mesela hala ?
Avukata bile gerek yok dilekçeye imza atsın yeterO da nasil bir kadinmis ki ilk goruste kocana soyunabilmis.. @>££##½{[]@£#$
Su anlattiklarin kurgu degilse bize "ne yapayim" seklinde sorman cok garip ?
İmkanin varsa birak..Zaten sende de kaniksama baslamis gibi hisettim ben.
Kocan ya birini soyuyor,ya birinden (senin tabirinle) seksi pozlar aliyor.
Adam isten arta kalan zamanlarinda da esini aldatiyor..
Ve senin sordugun ne yapmaliyim ?
Ben senin yerinde olsam esime,dostuma;"Tanidiginiz iyi bir avukat var mi?" seklinde sorardim
Hala akılsızca adımlar atma gayretindesin.Avukata bile gerek yok dilekçeye imza atsın yeter