• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Boşanmak çok korkutuyor beni ve çocukla tehdit ediyor çocuğu bir daha göremezsin diye ailemle görüşmüyorum nafaka da vermem diyor nereye giderim ne yaparım bunlar çok düşündürüyor beni. Ve ona sevgimi kullanıyor
birincisi eşiniz bunu alışkanlık haline getirmiş bişekilde yine aynı şeyleri yapıyor zamanla düzelir diyemem çünkü bugün 5 yapıyorsa zamanla en iyi ihtimal 2 yapıcak. Çocukla tehdit etmesine musade etmeyin aldatıldığınıza dair deliller toplayın mahkemelik gibi bi durumunuz olursa bunlar lazım. Hiç kimse düzeni bozulsun istemez ama şartlar bazen o düzeni bozar ve daha iyi bir hayatınız olabilir. Kimse vazgeçilmez değildir. Ailenizle görüşüyormusunuz bilmiyorum ama aile desteği alın.

Ailemle görüşmüyorum. Bende farkındayım ama eşimin ailesi ve eşim boşanmaya izin vermiyor. Son aldatmaya dair elimde kanıt var tabi ki ekran görüntüsünü alıp kendime yollamıştım.

birincisi eşiniz bunu alışkanlık haline getirmiş bişekilde yine aynı şeyleri yapıyor zamanla düzelir diyemem çünkü bugün 5 yapıyorsa zamanla en iyi ihtimal 2 yapıcak. Çocukla tehdit etmesine musade etmeyin aldatıldığınıza dair deliller toplayın mahkemelik gibi bi durumunuz olursa bunlar lazım. Hiç kimse düzeni bozulsun istemez ama şartlar bazen o düzeni bozar ve daha iyi bir hayatınız olabilir. Kimse vazgeçilmez değildir. Ailenizle görüşüyormusunuz bilmiyorum ama aile desteği alın.
Ailemle görüşmüyorum. Bende farkındayım ama eşimin ailesi ve eşim boşanmaya izin vermiyor. Son aldatmaya dair elimde kanıt var tabi ki ekran görüntüsünü alıp kendime

Benim ailem aile oldaydı zaten 6 senedir bu kız ne yapıyor diye 1 kere atardı zaten aile var, aile var yani
Sen ailene layık bir evlat mıydın ?
Ailene b.. atana kadar dön de kocana bak.
Her yaptıgını affedip duruyorsun ama söz konusu aile olunca tırnaklarınız çıkıyor.
Müstehak.

Her yaptıgını affedip duruyorsun ama söz konusu aile olunca tırnaklarınız çıkıyor.
Müstehak.
Allah şülür benim ailem konusunda vicdanım rahat. Ailemi kötülemedim tabi ki şu an arasam gelirler ama 6 yıldır 1 kere arayıp sormadılar dedim

Allah şülür benim ailem konusunda vicdanım rahat. Ailemi kötülemedim tabi ki şu an arasam gelirler ama 6 yıldır 1 kere arayıp sormadılar dedim
Haklılar.
Ayrıca evet kötüledin.
Vicdanın neden rahat olsun, seni böyle bir adama vermek istememeleri gayet normalmiş.
Kendi vicdanına sor bu adamla evlenip başını yakacak kadar muhteşem bir adam mıydı, değdi mi diye.

Nasıl kötülemişim?
Ailem aile olsaydı dedin daha ne diyeceksin ki ?
Kocan koca bile olamazken bırak koca olmayı adam bile değilken hala ''seviyorum, sevgimi kullanıyor'' diyebiliyorsun da söz konusu ailen olunca neden kestirip atıyorsun ?
Şimdi söyle, ailen haksız mıymış ?

Müstehak.
ailesini takmayıp kaçarak evlenmiş. Ailesi bir şey biliyordu ki müsaade etmemiş evlenmesine. Şimdi de ailem yanımda değil diyor.

Haklılar.
Ayrıca evet kötüledin.
Vicdanın neden rahat olsun, seni böyle bir adama vermek istememeleri gayet normalmiş.
Kendi vicdanına sor bu adamla evlenip başını yakacak kadar muhteşem bir adam mıydı, değdi mi diye.
Değmedi ama önü üzü göremiyoruz hayatta … görsek inanın bırakın evlenmeyi onla tanışmazdım bile

Ailem aile olsaydı dedin daha ne diyeceksin ki ?
Kocan koca bile olamazken bırak koca olmayı adam bile değilken hala ''seviyorum, sevgimi kullanıyor'' diyebiliyorsun da söz konusu ailen olunca neden kestirip atıyorsun ?
Şimdi söyle, ailen haksız mıymış ?
Haklıymış ama insan bazen gerçekleri göremiyor

. Bir yıl Bana iş görüşmesi yapacam dedi ben uyudum tabi safım gece 3 te bir uyandım ki iş görüşmesi yaptığı kadınla afedersiniz +18 konuşmuş kadını soydurmuş ben bunları nerden biliyorum kaydetmiş video ya gece 3 te kalkınca telefonunu ver dedim o zaman gördüm evde çığlık kıyamet kayınvalidem aşağı indi.
O da nasil bir kadinmis ki ilk goruste kocana soyunabilmis.. @>££##½{[]@£#$
Su anlattiklarin kurgu degilse bize "ne yapayim" seklinde sorman cok garip ?
İmkanin varsa birak..Zaten sende de kaniksama baslamis gibi hisettim ben.
Kocan ya birini soyuyor,ya birinden (senin tabirinle) seksi pozlar aliyor.
Adam isten arta kalan zamanlarinda da esini aldatiyor..
Ve senin sordugun ne yapmaliyim ?
Ben senin yerinde olsam esime,dostuma;"Tanidiginiz iyi bir avukat var mi?" seklinde sorardim.

O da nasil bir kadinmis ki ilk goruste kocana soyunabilmis.. @>££##½{[]@£#$
Su anlattiklarin kurgu degilse bize "ne yapayim" seklinde sorman cok garip ?
İmkanin varsa birak..Zaten sende de kaniksama baslamis gibi hisettim ben.
Kocan ya birini soyuyor,ya birinden (senin tabirinle) seksi pozlar aliyor.
Adam isten arta kalan zamanlarinda da esini aldatiyor..
Ve senin sordugun ne yapmaliyim ?
Ben senin yerinde olsam esime,dostuma;"Tanidiginiz iyi bir avukat var mi?" seklinde sorardim
Avukata bile gerek yok dilekçeye imza atsın yeter

Avukata bile gerek yok dilekçeye imza atsın yeter
Hala akılsızca adımlar atma gayretindesin.
Adam imza atsa çocugunun alacagı nafakadan neden mahrum olsun.
O nafakayı sen istemeyebilirsin ama çocugu baba evinden çeyiz sandığı ile getirmedin.
Gerçi kime yazıyorum ya, boşanacagın felan yok.
En iyisi kocana karışma, ilişkiye de girme.
Mazallah hastalık felan kaparsın.
Hatta git test yaptır.
Bu adam seni sadece sanal olarak aldatmadı.

Back