• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Hala akılsızca adımlar atma gayretindesin.
Adam imza atsa çocugunun alacagı nafakadan neden mahrum olsun.
O nafakayı sen istemeyebilirsin ama çocugu baba evinden çeyiz sandığı ile getirmedin.
Gerçi kime yazıyorum ya, boşanacagın felan yok.
En iyisi kocana karışma, ilişkiye de girme.
Mazallah hastalık felan kaparsın.
Hatta git test yaptır.
Bu adam seni sadece sanal olarak aldatmadı.
Sadece imza ardından kastım bana bakmak zorunda değil ama çocuğuna bakmak zorunda eğitim giderler üst düzey bir hayat vermem zorunda tabiki

İyi akşamlar bayanlar…
Ben 6 senelik evliyim 5 yaşında bir oğlum var.Eşimle birbirimizi severek evlendik ama ben ona güvenip ailemi terkettim şu an görüşmüyorum yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu evlenince anladım ama iş işten geçmişti.Evliliğimizin ilk 6 ayı normaldi hamileydim eşim işe gidip geliyordu bir gün o uyurken telefonunu kurcaladım şahta Facebook hesabı açmış ordan kızlarla konuşmuş tabi çok sinirlendim ağladım birdaha yapıncaya sanaldan falan dedi bende kayınvalideme söyledim o da oğluna kızdı (bu arada kayınvalidem ve kayınpederim Allah’a şükür çok iyi insanlar bir dediğimi iki etmezler)Neyse doğum yaptım falan hiçbir sıkıntımız yok oğlum 1 yaşındayken tekrar yakaladım yine sustum. Oğlum 1 buçuk yaşına geldiğinde alkolü başladı 2 3 güne bir içiyordu. Bu şekilde 5 sene oldu ne içkisi bitti ne birşey! Son bir Yıldır çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum. Bir yıl Bana iş görüşmesi yapacam dedi ben uyudum tabi safım gece 3 te bir uyandım ki iş görüşmesi yaptığı kadınla afedersiniz +18 konuşmuş kadını soydurmuş ben bunları nerden biliyorum kaydetmiş video ya gece 3 te kalkınca telefonunu ver dedim o zaman gördüm evde çığlık kıyamet kayınvalidem aşağı indi.Neyse eşim yemin etti bir daha böyle birşey olmayacak diye. Ağustos ayında uyku vaktimizde her zaman telefonunu yastığının altına koyar bir baktım elinde telefon yok şüphelendim alkol aldığı için uykuya çabuk daldı bende gittim mutfakta ki telefonunu kurcaladım bir baktım bir uygulama üzerinden bir bayanla konuşmuş bayan evli ve çocuklu yine ondan seksi pozlar istemiş yine evde çığlık kıyamet kayınvalidem yine aşağıya indi 1 hafta sonra barışmayınca yine kayınvalidem benim hatırıma bu sefer unut dedi bu mevzu da böyle kapandı (bu arada aile terapistine gittik) ekim ayında eşim iş görüşmesine diye bara gitmiş yine telefonunda mesajları yakaladım yine kavga kıyamet bu sefer elime ne geçtiyse fırlattım psikoloğa söyledim bu durumu eşime siz düzelmek istemiyorsunuz dedi düzelmek isteseniz düzelirsiniz dedi yani 6 yıllık okumuş kadın birde yaşı da var bunu söyledi deneyimli… neyse aradan zaman geçti düzeldim dedi gitmeyelim artım doktora dedi tamam dedim ama bana çok iyi davranıyor. Yeni yılda otele gidelim dedi tamam dedim neyse yeni yıl gecesi ne kadar alkol aldıysa düşecek diye korktum gece bitti odamıza çıktık tabi yine alkolden dolayı kavga ettik hemen uyudu zaten bende telefonunu kurcaladım bir baktım sahte Twitter hesabı üzerinden hayat kadınlarına yazmış istanbula iş nedeni ile geldim konum atsam gelir misiniz diye ben tabi bunları görünce çıldırdım ama otel odasındayız birşey yapamadım eve döndükten sonra eşim 2 ay neredeyse eve girmedi İstanbul da işlerim var diye geldiği günlerde de ayrı yattım ama sürekli istanbula gidip gelmesi ve güvensizlik beni mahvetti 😟 birde telefonuna ve bilgisayarına şifre koydu söylemiyor yani gece uykularım yok oldu sinir krizleri geçiriyorum ne yapmam lazım lütfen bir akıl verin lütfen 🙏 daha buraya yazamadığım o kadar sorunum var ki
Tamam çerez yer gibi defalarca aldatılmışsınız, tamam buna rağmen seviyorsunuz aşıksınız, defalarca affetmişsiniz, ve belli ki defalarca da affedeceksiniz. Ama anlamadığım bişey var; affedeceğinizi bile bile neden tekrar tekrar bişeyleri kurcalayıp ortaya çıkarma derdindesiniz??? Maksat sadece kavga etmekse bu saçmalığın ta kendisi. Üst kattaki k.v.yi aşağı indirecek kadar sesler yükseliyorsa o evdeki 5 yaşındaki çocuğun psikolojisini hiç düşündünüz mü? Tabiki düşünmediniz, çünkü sizin tek derdiniz altın pipili kocişkonuz değil mi? Bence psikoloğa siz değil çocuğunuz gitmeli. Ve artık bu evliliği ya adam gibi bitirmeli, ya da efendi gibi kavga çıkarmaktan vazgeçmelisiniz. Kocanız sapık evet, ama siz de çok normal biri değilsiniz. Acilen kendinizle yüzleşin.

İyi akşamlar bayanlar…
Ben 6 senelik evliyim 5 yaşında bir oğlum var.Eşimle birbirimizi severek evlendik ama ben ona güvenip ailemi terkettim şu an görüşmüyorum yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu evlenince anladım ama iş işten geçmişti.Evliliğimizin ilk 6 ayı normaldi hamileydim eşim işe gidip geliyordu bir gün o uyurken telefonunu kurcaladım şahta Facebook hesabı açmış ordan kızlarla konuşmuş tabi çok sinirlendim ağladım birdaha yapıncaya sanaldan falan dedi bende kayınvalideme söyledim o da oğluna kızdı (bu arada kayınvalidem ve kayınpederim Allah’a şükür çok iyi insanlar bir dediğimi iki etmezler)Neyse doğum yaptım falan hiçbir sıkıntımız yok oğlum 1 yaşındayken tekrar yakaladım yine sustum. Oğlum 1 buçuk yaşına geldiğinde alkolü başladı 2 3 güne bir içiyordu. Bu şekilde 5 sene oldu ne içkisi bitti ne birşey! Son bir Yıldır çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum. Bir yıl Bana iş görüşmesi yapacam dedi ben uyudum tabi safım gece 3 te bir uyandım ki iş görüşmesi yaptığı kadınla afedersiniz +18 konuşmuş kadını soydurmuş ben bunları nerden biliyorum kaydetmiş video ya gece 3 te kalkınca telefonunu ver dedim o zaman gördüm evde çığlık kıyamet kayınvalidem aşağı indi.Neyse eşim yemin etti bir daha böyle birşey olmayacak diye. Ağustos ayında uyku vaktimizde her zaman telefonunu yastığının altına koyar bir baktım elinde telefon yok şüphelendim alkol aldığı için uykuya çabuk daldı bende gittim mutfakta ki telefonunu kurcaladım bir baktım bir uygulama üzerinden bir bayanla konuşmuş bayan evli ve çocuklu yine ondan seksi pozlar istemiş yine evde çığlık kıyamet kayınvalidem yine aşağıya indi 1 hafta sonra barışmayınca yine kayınvalidem benim hatırıma bu sefer unut dedi bu mevzu da böyle kapandı (bu arada aile terapistine gittik) ekim ayında eşim iş görüşmesine diye bara gitmiş yine telefonunda mesajları yakaladım yine kavga kıyamet bu sefer elime ne geçtiyse fırlattım psikoloğa söyledim bu durumu eşime siz düzelmek istemiyorsunuz dedi düzelmek isteseniz düzelirsiniz dedi yani 6 yıllık okumuş kadın birde yaşı da var bunu söyledi deneyimli… neyse aradan zaman geçti düzeldim dedi gitmeyelim artım doktora dedi tamam dedim ama bana çok iyi davranıyor. Yeni yılda otele gidelim dedi tamam dedim neyse yeni yıl gecesi ne kadar alkol aldıysa düşecek diye korktum gece bitti odamıza çıktık tabi yine alkolden dolayı kavga ettik hemen uyudu zaten bende telefonunu kurcaladım bir baktım sahte Twitter hesabı üzerinden hayat kadınlarına yazmış istanbula iş nedeni ile geldim konum atsam gelir misiniz diye ben tabi bunları görünce çıldırdım ama otel odasındayız birşey yapamadım eve döndükten sonra eşim 2 ay neredeyse eve girmedi İstanbul da işlerim var diye geldiği günlerde de ayrı yattım ama sürekli istanbula gidip gelmesi ve güvensizlik beni mahvetti 😟 birde telefonuna ve bilgisayarına şifre koydu söylemiyor yani gece uykularım yok oldu sinir krizleri geçiriyorum ne yapmam lazım lütfen bir akıl verin lütfen 🙏 daha buraya yazamadığım o kadar sorunum var ki
İstikrarlısınız maşallah mütemadiyen cıldırıp geri barısmıssınız.
Hayır yazık canına ablacım,madem affetcen bakma telefonuna.Cıglıgına yazık.
Yani adam ucana kacana yazıyor.Millette üsenmemis elin adamına foto atmıs.
Ben selfie cekmeye üseniyıorm sdkdkdk

Ailemle görüşmüyorum. Bende farkındayım ama eşimin ailesi ve eşim boşanmaya izin vermiyor. Son aldatmaya dair elimde kanıt var tabi ki ekran görüntüsünü alıp kendime yollamıştım.
İzninizle bosanacam mı dediniz?
Neyin izni yahu?

İstikrarlısınız maşallah mütemadiyen cıldırıp geri barısmıssınız.
Hayır yazık canına ablacım,madem affetcen bakma telefonuna.Cıglıgına yazık.
Yani adam ucana kacana yazıyor.Millette üsenmemis elin adamına foto atmıs.
Ben selfie cekmeye üseniyıorm sdkdkdk
Siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz akıl almak istiyorum sadece boşanmak istiyorum ama kafamda deli sorular

Benim ailem aile oldaydı zaten 6 senedir bu kız ne yapıyor diye 1 kere atardı zaten aile var, aile var yani

Siz evlat olsaydınız koca peşinden gidip ailenizi terk etmezdiniz. Bırakıp gitmiş silmişsiniz peşinizden mi koşsunlar? Zaten göze almışsınız ailesiz yaşamayı. Bu dünyaya kocanızla geldiniz galiba.

Boşanmak çok korkutuyor beni ve çocukla tehdit ediyor çocuğu bir daha göremezsin diye ailemle görüşmüyorum nafaka da vermem diyor nereye giderim ne yaparım bunlar çok düşündürüyor beni. Ve ona sevgimi kullanıyor
Kanıt toplamaya bakın mahkemede delil olarak sunun aile birliğine zarar veren taraf o çocukta sizde kalır nafakada vermek zorunda.
O kadar belli ki neler yaptığı hayat kadınlarına kadar düşmüş cok Yazik
Boynuzlarınız arşa varmak üzere

Kanıt toplamaya bakın mahkemede delil olarak sunun aile birliğine zarar veren taraf o çocukta sizde kalır nafakada vermek zorunda.
O kadar belli ki neler yaptığı hayat kadınlarına kadar düşmüş cok Yazik
Boynuzlarınız arşa varmak üzere
Kanıtlarım var zaten…

İçim cız etti ama size değil çocuğa..

Aldatıldım ne yapayım şeklinde bir konu açmış olsaydınız çok daha farklı şeyler yazardım. Ama kusura bakmayın siz defalarca affederek şu yaşadığınız her şeyi hak ediyorsunuz.

Ama yavrucak o evde travmalar yaşamayı berbat bir babayı her kavgada çığlık çığlığa kalan anneyi hiç hak etmiyor.

Off çok şey yazasım var yemin ederim cümleleri toparlayamadım.

Allah bi şekilde o çocuğa sağlık sıhhat güzel bir ortam nasip etsin. Siz de babası da ne halt ederseniz edin.

Ben bir yolunu biliyorum adamı hadım ettirin ya da kilit vurdurun çünkü sizin bosanacaginiz yok belli ki daha güvensizlik diyorsunuz hiç korkmuyor musunuz HIV den falan

sizin evlilikten zaten bir sey olmazmis,

hadi bir kez affetme bazi kosullarda olabilir, ama sonrasi bariz sartlari kabullenme olmus.

olabilir.

cocugunuz su an baya buyumus, bu hayati bu sekilde gecirmek zorunda degilsiniz, bosanip guzel bir hayat kurabilirsiniz.
Esinizden ikiniz icin de nafaka talep edin.

bu haklarinizi alana kadar da ayni evde oturabiliyorsunuz yanlis bilmiyorsam, yani evi terk edip bosanma surecini dimdizlak gecirmek zorunda degilsiniz. Suan sadece dava acip, ayni sekilde hayatiniza devam edeceksiniz dava sonuclanana kadar.

Birde bence sizin de değişik fantezileriniz var ya adamın başkalarıyla birlikte olmasından zevk alıyorsunuz ya da kavga etmekten

Back