• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

ne yapmam lazım lütfen bir akıl verin lütfen 🙏
Hiçbir şey
Bu kadar susmuşsun
Burda ne kaldiki ömür
Hem belkide düzelir
Ailden olmuş
Defalarca en adisinden yakalamış
Alkolüne tahammül etmişsin
Bu kadar emeği çöp yapma yani
Bu kadar olumsuzluğuna karşı
Daha NE YAPMALIYIM diye soruluyorsa
Ne demeli bilemiyorum

Benim boşanmama nedenim kaynanam ve kayınpederim onlar o kadar iyiler ki sen kal oğlumuz gitsin diyorlar ama et tırnaktan ne kadar ayrılır ki onlarda biliyor oğullarını ne kadar mal olduğunu
Ya gözünü seveyim ne beni ne de kendini kandırmaya çalışma. Sen onlarla mı evlisin? Oğullarıyla mı evlisin? Onlar istedikleri kadar iyi olsun,oğulları iyi olmadıktan sonra ne anlamı var?

Boşanmak çok korkutuyor beni ve çocukla tehdit ediyor çocuğu bir daha göremezsin diye ailemle görüşmüyorum nafaka da vermem diyor nereye giderim ne yaparım bunlar çok düşündürüyor beni. Ve ona sevgimi kullanıyor
Hala bir sevginiz var yani ona karşı?

Alışmış kudurmustan beterdir derler. Sen yakalıyorsun o devam ediyor seni kaybetme korkusu olsa bininci kez aynı şeyi yaşatmaz sana. Bırakıp gidebileceğin aileni ezdigin için şuan bu yaşadıklarına katlanıyorsun.

Abilere selam çatışmaya devam.
Nasıl yaşıyorsunuz ya böyle kaosun içinde o telefonu kurcalarken ki kalp çarpıntısını yakından hissettim.
Niye yapıyorsun bu eziyeti kendine ayrılmayacaksın madem bakma, çatışma çıkaracaksın madem kaldıramıyorsun boşan.
Ne yapabilirsin ki başka.
Boşanmalısın biraz onurun gururun varsa çocuğunu sapık bir baba elinde büyütmek istemiyorsan…

Seni fiziksel olarak hiç aldatmadım diyor yemin ediyor ama ne kadar güveneceksin
Yemin ediyosa tamam. Yeminine çok güvenilecek bir adam çünkü. Ben ikna oldum şahsen.

Ya bacım kurcalama işte. Adam tek eşli olabilecek bir tip değil . Senin de boşanasın yok. Şu an yularını da salmışsın zaten eve bile doğru düzgün gelmiyormuş. Neler neler yapıyodur. Sen de madem hala seviyorsun boşanmam diyorsun görmezden geleceksin adamın zamparalıklarını. Başka çaren yok

Boşanmak çok korkutuyor beni ve çocukla tehdit ediyor çocuğu bir daha göremezsin diye ailemle görüşmüyorum nafaka da vermem diyor nereye giderim ne yaparım bunlar çok düşündürüyor beni. Ve ona sevgimi kullanıyor
Hâlâ seviyorsun demek enteresan
Sende içkiye kumara başla mesela tek birşey e bağlanmamış olursun... kayınvalide bu sefer eşinizi teselli etsin

İyi akşamlar bayanlar…
Ben 6 senelik evliyim 5 yaşında bir oğlum var.Eşimle birbirimizi severek evlendik ama ben ona güvenip ailemi terkettim şu an görüşmüyorum yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu evlenince anladım ama iş işten geçmişti.Evliliğimizin ilk 6 ayı normaldi hamileydim eşim işe gidip geliyordu bir gün o uyurken telefonunu kurcaladım şahta Facebook hesabı açmış ordan kızlarla konuşmuş tabi çok sinirlendim ağladım birdaha yapıncaya sanaldan falan dedi bende kayınvalideme söyledim o da oğluna kızdı (bu arada kayınvalidem ve kayınpederim Allah’a şükür çok iyi insanlar bir dediğimi iki etmezler)Neyse doğum yaptım falan hiçbir sıkıntımız yok oğlum 1 yaşındayken tekrar yakaladım yine sustum. Oğlum 1 buçuk yaşına geldiğinde alkolü başladı 2 3 güne bir içiyordu. Bu şekilde 5 sene oldu ne içkisi bitti ne birşey! Son bir Yıldır çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum. Bir yıl Bana iş görüşmesi yapacam dedi ben uyudum tabi safım gece 3 te bir uyandım ki iş görüşmesi yaptığı kadınla afedersiniz +18 konuşmuş kadını soydurmuş ben bunları nerden biliyorum kaydetmiş video ya gece 3 te kalkınca telefonunu ver dedim o zaman gördüm evde çığlık kıyamet kayınvalidem aşağı indi.Neyse eşim yemin etti bir daha böyle birşey olmayacak diye. Ağustos ayında uyku vaktimizde her zaman telefonunu yastığının altına koyar bir baktım elinde telefon yok şüphelendim alkol aldığı için uykuya çabuk daldı bende gittim mutfakta ki telefonunu kurcaladım bir baktım bir uygulama üzerinden bir bayanla konuşmuş bayan evli ve çocuklu yine ondan seksi pozlar istemiş yine evde çığlık kıyamet kayınvalidem yine aşağıya indi 1 hafta sonra barışmayınca yine kayınvalidem benim hatırıma bu sefer unut dedi bu mevzu da böyle kapandı (bu arada aile terapistine gittik) ekim ayında eşim iş görüşmesine diye bara gitmiş yine telefonunda mesajları yakaladım yine kavga kıyamet bu sefer elime ne geçtiyse fırlattım psikoloğa söyledim bu durumu eşime siz düzelmek istemiyorsunuz dedi düzelmek isteseniz düzelirsiniz dedi yani 6 yıllık okumuş kadın birde yaşı da var bunu söyledi deneyimli… neyse aradan zaman geçti düzeldim dedi gitmeyelim artım doktora dedi tamam dedim ama bana çok iyi davranıyor. Yeni yılda otele gidelim dedi tamam dedim neyse yeni yıl gecesi ne kadar alkol aldıysa düşecek diye korktum gece bitti odamıza çıktık tabi yine alkolden dolayı kavga ettik hemen uyudu zaten bende telefonunu kurcaladım bir baktım sahte Twitter hesabı üzerinden hayat kadınlarına yazmış istanbula iş nedeni ile geldim konum atsam gelir misiniz diye ben tabi bunları görünce çıldırdım ama otel odasındayız birşey yapamadım eve döndükten sonra eşim 2 ay neredeyse eve girmedi İstanbul da işlerim var diye geldiği günlerde de ayrı yattım ama sürekli istanbula gidip gelmesi ve güvensizlik beni mahvetti 😟 birde telefonuna ve bilgisayarına şifre koydu söylemiyor yani gece uykularım yok oldu sinir krizleri geçiriyorum ne yapmam lazım lütfen bir akıl verin lütfen 🙏 daha buraya yazamadığım o kadar sorunum var ki
Nasıl oldu da bu kadar kez affedebildiniz ki,insan affetse de unutamaz.

Benim boşanmama nedenim kaynanam ve kayınpederim onlar o kadar iyiler ki sen kal oğlumuz gitsin diyorlar ama et tırnaktan ne kadar ayrılır ki onlarda biliyor oğullarını ne kadar mal olduğunu
Kayınvalidenle mi evlendin bacım hani eşle beraber oluyorsun ya..
Bi kere bu adamda hiv miv ne ararsan vardır. Pisliğin içine batmış iflah olmaz artık !

Çocukla tehdit etmesi tamamen seni vazgeçirmek için bende duydum o lafları ama sen dik durursan bir halt edemiyorlar. Ayrıca bu evlilikte sevgi saygı hiçbişey kalmamış gidemediğiniz için seviyorum diye kendinizi kandırıyorsunuz.

Yemin ediyosa tamam. Yeminine çok güvenilecek bir adam çünkü. Ben ikna oldum şahsen.

Ya bacım kurcalama işte. Adam tek eşli olabilecek bir tip değil . Senin de boşanasın yok. Şu an yularını da salmışsın zaten eve bile doğru düzgün gelmiyormuş. Neler neler yapıyodur. Sen de madem hala seviyorsun
59DF1E63-668B-4B57-AE4B-BCEC7523221D.jpeg
boşanmam diyorsun görmezden geleceksin adamın zamparalıklarını. Başka çaren yok

Unutamıyorum işte şu an gözlerimin altı mosmor uyuyamıyorum yani şöyle söyleyeyim uyusam bile uykumda da kavga ediyorum
6 yaş altını babaya vermezler, sonradan da vermezler.Anne yeter ki bakmak istesin öncelik hep annede.

Çocukla tehdit etmesi tamamen seni vazgeçirmek için bende duydum o lafları ama sen dik durursan bir halt edemiyorlar. Ayrıca bu evlilikte sevgi saygı hiçbişey kalmamış gidemediğiniz için seviyorum diye kendinizi kandırıyorsunuz.
Gidemediğim için değil gidecek yerimin olmadığı için.. aslında hemen bir iş bulabilirim ama yaşadığım şehirde hiçbir tanıdığım yok çocuğuma kim bakar kafamda hep soru işaretleri

Back