• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Bende istemiyorum ama dediğiniz gibi bekara karı boşamak kolay diye bir söz var ya benim hesapta o kafamda o kadar soru işareti var ki hepsini çözmek bir yana düşünemiyorum bile çünkü kafam iyice allak bullak boşansam düzenimi kurana kadar çocuğuma kim bakacak bulunduğum yerde hiç bir akraba tanıdık vs yok

Çocuk ile kuracaksınız.
Ee artık anne babası çocuklarının ne m*k anlamıştır diye düşünüyorum onlar destek olur.
Çocuk ne kadarlık bilmiyorum gündüz oyun evleri çok artık.
Bahaneden ziyade çocukla birlikte yapacak şekilde düşünün.

Kendinize acımadığınız belli çocuğunuza bu halinizle ne kadar faydalı oluyorsunuz acaba?

İş bulup onun evden gitmesini istemek de bir seçenek kv okula gidip gelmesinde toruna yardımcı olsun yeter.. Korkunun ecele faydası yok boşuna korkutuyor beni boşanma deyip durmayın!!

Bu arada başlıkta boşanma yazıp konu içeriğinde esamesi bile okunmayan bir konu bu umarım herkesin dediği bir cesaret verir..

iş bulabilir misiniz? Cocugunuza kv baksin bir is bulun yeni bir hayata hazirlanin ve bosanin. Cocukla filan tehdit ettigine bakmayin siz bisey yapamaz. Ayrilin boyle bir ortamda cocugunuz mutlu olamaz, siz de.

Ya boşanacaksın, ya şikayet etmeyeceksin.
Cahil değiliz artık her yerde bangır bangır çocuğun sende kalacağı aşikar anlatılıyor.
Nafaka vermem dese kaç yazar icra yolu Sseve seve vermesede verir. Çocuğun büyümüş pekala istersen çalışırsın da.
Şuan hali hazırda neyiniz varsa yarısı seninde olur.
Ha ben uğraşamam rahat evimi bozamam diyorsan susup tüm bunlara göz yumacakdın o zaman

Hiç bir şey olmasa insan çocuğu için dik durayım der. Bu psikoloji ile o çocuğa da iyi anne baba olamıyorsunuz ki.. Yazık..

İyi akşamlar bayanlar…
Ben 6 senelik evliyim 5 yaşında bir oğlum var.Eşimle birbirimizi severek evlendik ama ben ona güvenip ailemi terkettim şu an görüşmüyorum yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu evlenince anladım ama iş işten geçmişti.Evliliğimizin ilk 6 ayı normaldi hamileydim eşim işe gidip geliyordu bir gün o uyurken telefonunu kurcaladım şahta Facebook hesabı açmış ordan kızlarla konuşmuş tabi çok sinirlendim ağladım birdaha yapıncaya sanaldan falan dedi bende kayınvalideme söyledim o da oğluna kızdı (bu arada kayınvalidem ve kayınpederim Allah’a şükür çok iyi insanlar bir dediğimi iki etmezler)Neyse doğum yaptım falan hiçbir sıkıntımız yok oğlum 1 yaşındayken tekrar yakaladım yine sustum. Oğlum 1 buçuk yaşına geldiğinde alkolü başladı 2 3 güne bir içiyordu. Bu şekilde 5 sene oldu ne içkisi bitti ne birşey! Son bir Yıldır çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum. Bir yıl Bana iş görüşmesi yapacam dedi ben uyudum tabi safım gece 3 te bir uyandım ki iş görüşmesi yaptığı kadınla afedersiniz +18 konuşmuş kadını soydurmuş ben bunları nerden biliyorum kaydetmiş video ya gece 3 te kalkınca telefonunu ver dedim o zaman gördüm evde çığlık kıyamet kayınvalidem aşağı indi.Neyse eşim yemin etti bir daha böyle birşey olmayacak diye. Ağustos ayında uyku vaktimizde her zaman telefonunu yastığının altına koyar bir baktım elinde telefon yok şüphelendim alkol aldığı için uykuya çabuk daldı bende gittim mutfakta ki telefonunu kurcaladım bir baktım bir uygulama üzerinden bir bayanla konuşmuş bayan evli ve çocuklu yine ondan seksi pozlar istemiş yine evde çığlık kıyamet kayınvalidem yine aşağıya indi 1 hafta sonra barışmayınca yine kayınvalidem benim hatırıma bu sefer unut dedi bu mevzu da böyle kapandı (bu arada aile terapistine gittik) ekim ayında eşim iş görüşmesine diye bara gitmiş yine telefonunda mesajları yakaladım yine kavga kıyamet bu sefer elime ne geçtiyse fırlattım psikoloğa söyledim bu durumu eşime siz düzelmek istemiyorsunuz dedi düzelmek isteseniz düzelirsiniz dedi yani 6 yıllık okumuş kadın birde yaşı da var bunu söyledi deneyimli… neyse aradan zaman geçti düzeldim dedi gitmeyelim artım doktora dedi tamam dedim ama bana çok iyi davranıyor. Yeni yılda otele gidelim dedi tamam dedim neyse yeni yıl gecesi ne kadar alkol aldıysa düşecek diye korktum gece bitti odamıza çıktık tabi yine alkolden dolayı kavga ettik hemen uyudu zaten bende telefonunu kurcaladım bir baktım sahte Twitter hesabı üzerinden hayat kadınlarına yazmış istanbula iş nedeni ile geldim konum atsam gelir misiniz diye ben tabi bunları görünce çıldırdım ama otel odasındayız birşey yapamadım eve döndükten sonra eşim 2 ay neredeyse eve girmedi İstanbul da işlerim var diye geldiği günlerde de ayrı yattım ama sürekli istanbula gidip gelmesi ve güvensizlik beni mahvetti 😟 birde telefonuna ve bilgisayarına şifre koydu söylemiyor yani gece uykularım yok oldu sinir krizleri geçiriyorum ne yapmam lazım lütfen bir akıl verin lütfen 🙏 daha buraya yazamadığım o kadar sorunum var ki
Boşanmak için daha neyi bekliyorsunuz?
Farkında mısınız kadınlık onurunuz gururunuz yerlerde.
Aynı şeyleri yılan hikayesi gibi tekrar tekrar sil baştan yaşayıp duruyorsunuz anca.
Hemcinslerime bazen cidden çok kızıyorum.
Otur çek bu koca bozuntusunun kahrını mı diyelim onu mu bekliyorsunuz?

Siz niye eşinizin sürekli telefonunu kurcalıyorsunuz ki? Yakalayıp kavga edip sonra tekrar barışmak hoşunuza mı gidiyor? Bir değil iki değil. Anne babası için çocuğu için boşanmak istemeyenleri çok okuduk burda ama kayınvalide kayınpeder için boşanmayanı ilk kez görüyorum. Madem boşanmaya niyetiniz yok kurcalayıp yüz göz olmayın

Unutamıyorum işte şu an gözlerimin altı mosmor uyuyamıyorum yani şöyle söyleyeyim uyusam bile uykumda da kavga ediyorum
Hep kocanızdan bahsetmişsiniz ama yazık değil mi o 5yaşındaki masum çocuğa? Her yakalamada evde sinir krizi geçirmeler, bir şeyler fırlatmalar... Ne hakkınız var hem çocuğa hem yaşlı anne babaya bunları yaşatmaya? Çocuk bir köşeye siniyor yaşlı insanlar gecenin bir yarısı hop oturup hop kalkıyor. Ama eşiniz bi daha yapmıycam deyince sizin buzlarınız eriyiveriyor. Hadi ilkinde haklısınız, insan şok oluyor kendini tutamıyor ama ya 2.3.4...?Hani adam gönlünü başkasına kaptırmış falan olsa yine boşanırsın ne hali varsa görsün dersin de, eskortlar hayat kadınları falan bunları nasıl sindirebiliyorsunuz, nasıl affedebiliyorsunuz?

Sizin çocuğu falan düşündüğünüz yok, adamı bırakamıyorsunuz kopamıyorsunuz. Alkolik, hayat kadınlarıyla fuhuş yapan adama kimse velayet falan vermez iyi biliyorsunuz. Eşinizin anne babası da madem sizden yanaymış boşanın, kadın çocuğunuzla ilgilensin siz de çalışın diyeceğim ama sizin için ihtimal bile değil bu.

Benim halam da gençliğinde böyleydi. Ailesinin lafını dinlemeyip kaçtığı için sizin gibi görüşmediler yıllarca. Eniştemi düzenli yakalardı. Hatta artık son zamanlarda yakalayıp, adamı paralayıp oradan pazara markete falan giderdi. Nasıl bir bağımlılıksa adamın bir "karıcım" lafına eriyip bitiyordu halam. Gençliği mahvolduğu gibi şimdi kendim ettim kendim buldum deyip adamın altını temizliyor.

Bir gün oğlunuz da sürekli eşini aldatacak biliyor musunuz? Rol modeli o çünkü. Annem bağırır çağırır affederdi diyecek, normalleşecek bu olaylar. Sizin hastalık kapmanızda hiç söz etmiyorum bile. Bir an önce ayrılmaya bakın derim alışkanlık olmuş artık aldatmak. İyice de yüzgöz olmuşsunuz.

Bende istemiyorum ama dediğiniz gibi bekara karı boşamak kolay diye bir söz var ya benim hesapta o kafamda o kadar soru işareti var ki hepsini çözmek bir yana düşünemiyorum bile çünkü kafam iyice allak bullak boşansam düzenimi kurana kadar çocuğuma kim bakacak bulunduğum yerde hiç bir akraba tanıdık vs yok

Yahu istemiyorsanız boşanmayın. Eve para getiren cüzdan konumuna sokun adamı yaşayın gidin. Yok kaldıramıyorum diyorsanız da bu yukarıda yazdıklarınız çok anlamsız bahaneler. Düzeninizi niye kuramıyorsunuz? Hemen iş bakın. Bulduğunuzda çocuğu (ki kendisi 5 yaşında yakında okula başlayacak) kreşe yazdırın. Paranızı kazanmaya, çocuk da kreşe alışmaya başlayınca boşanacağınızı söylersiniz.

Seni fiziksel olarak hiç aldatmadım diyor yemin ediyor ama ne kadar güveneceksin
Bence güvenmelisin. Böyle kocayı zor bulursun. elalemin kadınlarına mı kaptıracaksın gül gibi kocanı. Aileni bile feda etmişsin bu adam için. Yapış yakasına ölene kadar bırakma.

Boşanmak çok korkutuyor beni ve çocukla tehdit ediyor çocuğu bir daha göremezsin diye ailemle görüşmüyorum nafaka da vermem diyor nereye giderim ne yaparım bunlar çok düşündürüyor beni. Ve ona sevgimi kullanıyor
Sevgi mi.Hanimefendi adam sizi herkesle aldatmış ne sevgisi

Gönül bu ota da konuyor b*ka da benim ki b*ko konanlardan. Ailemle görüşmüyorum dediğim sadece çekirdek ailemle teyzelerimle görüşüyorum ama elin evinde ne kadar kalabilirim ki teyzende olsa
Aile ile görüşmemek size ne kazandırdı.

Back