• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

sizin evlilikten zaten bir sey olmazmis,

hadi bir kez affetme bazi kosullarda olabilir, ama sonrasi bariz sartlari kabullenme olmus.

olabilir.

cocugunuz su an baya buyumus, bu hayati bu sekilde gecirmek zorunda degilsiniz, bosanip guzel bir hayat kurabilirsiniz.
Esinizden ikiniz icin de nafaka talep edin.

bu haklarinizi alana kadar da ayni evde oturabiliyorsunuz yanlis bilmiyorsam, yani evi terk edip bosanma surecini dimdizlak gecirmek zorunda degilsiniz. Suan sadece dava acip, ayni sekilde hayatiniza devam edeceksiniz dava sonuclanana kadar.
Teşekkür ediyorum

İçim cız etti ama size değil çocuğa..

Aldatıldım ne yapayım şeklinde bir konu açmış olsaydınız çok daha farklı şeyler yazardım. Ama kusura bakmayın siz defalarca affederek şu yaşadığınız her şeyi hak ediyorsunuz.

Ama yavrucak o evde travmalar yaşamayı berbat bir babayı her kavgada çığlık çığlığa kalan anneyi hiç hak etmiyor.

Off çok şey yazasım var yemin ederim cümleleri toparlayamadım.

Allah bi şekilde o çocuğa sağlık sıhhat güzel bir ortam nasip etsin. Siz de babası da ne halt ederseniz edin.
Benim çocuğumu benden iyi kimse düşünemez öncelikle bunu bilmenizi isterim…tartışmalarımızı genelde çocuk uyurken yapıyoruz o kadar da cahil ve çocuğunu düşünmeyen bir annne değilim

İyi akşamlar bayanlar…
Ben 6 senelik evliyim 5 yaşında bir oğlum var.Eşimle birbirimizi severek evlendik ama ben ona güvenip ailemi terkettim şu an görüşmüyorum yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu evlenince anladım ama iş işten geçmişti.Evliliğimizin ilk 6 ayı normaldi hamileydim eşim işe gidip geliyordu bir gün o uyurken telefonunu kurcaladım şahta Facebook hesabı açmış ordan kızlarla konuşmuş tabi çok sinirlendim ağladım birdaha yapıncaya sanaldan falan dedi bende kayınvalideme söyledim o da oğluna kızdı (bu arada kayınvalidem ve kayınpederim Allah’a şükür çok iyi insanlar bir dediğimi iki etmezler)Neyse doğum yaptım falan hiçbir sıkıntımız yok oğlum 1 yaşındayken tekrar yakaladım yine sustum. Oğlum 1 buçuk yaşına geldiğinde alkolü başladı 2 3 güne bir içiyordu. Bu şekilde 5 sene oldu ne içkisi bitti ne birşey! Son bir Yıldır çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum. Bir yıl Bana iş görüşmesi yapacam dedi ben uyudum tabi safım gece 3 te bir uyandım ki iş görüşmesi yaptığı kadınla afedersiniz +18 konuşmuş kadını soydurmuş ben bunları nerden biliyorum kaydetmiş video ya gece 3 te kalkınca telefonunu ver dedim o zaman gördüm evde çığlık kıyamet kayınvalidem aşağı indi.Neyse eşim yemin etti bir daha böyle birşey olmayacak diye. Ağustos ayında uyku vaktimizde her zaman telefonunu yastığının altına koyar bir baktım elinde telefon yok şüphelendim alkol aldığı için uykuya çabuk daldı bende gittim mutfakta ki telefonunu kurcaladım bir baktım bir uygulama üzerinden bir bayanla konuşmuş bayan evli ve çocuklu yine ondan seksi pozlar istemiş yine evde çığlık kıyamet kayınvalidem yine aşağıya indi 1 hafta sonra barışmayınca yine kayınvalidem benim hatırıma bu sefer unut dedi bu mevzu da böyle kapandı (bu arada aile terapistine gittik) ekim ayında eşim iş görüşmesine diye bara gitmiş yine telefonunda mesajları yakaladım yine kavga kıyamet bu sefer elime ne geçtiyse fırlattım psikoloğa söyledim bu durumu eşime siz düzelmek istemiyorsunuz dedi düzelmek isteseniz düzelirsiniz dedi yani 6 yıllık okumuş kadın birde yaşı da var bunu söyledi deneyimli… neyse aradan zaman geçti düzeldim dedi gitmeyelim artım doktora dedi tamam dedim ama bana çok iyi davranıyor. Yeni yılda otele gidelim dedi tamam dedim neyse yeni yıl gecesi ne kadar alkol aldıysa düşecek diye korktum gece bitti odamıza çıktık tabi yine alkolden dolayı kavga ettik hemen uyudu zaten bende telefonunu kurcaladım bir baktım sahte Twitter hesabı üzerinden hayat kadınlarına yazmış istanbula iş nedeni ile geldim konum atsam gelir misiniz diye ben tabi bunları görünce çıldırdım ama otel odasındayız birşey yapamadım eve döndükten sonra eşim 2 ay neredeyse eve girmedi İstanbul da işlerim var diye geldiği günlerde de ayrı yattım ama sürekli istanbula gidip gelmesi ve güvensizlik beni mahvetti 😟 birde telefonuna ve bilgisayarına şifre koydu söylemiyor yani gece uykularım yok oldu sinir krizleri geçiriyorum ne yapmam lazım lütfen bir akıl verin lütfen 🙏 daha buraya yazamadığım o kadar sorunum var ki
BOŞAN 💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯

Polise gitsem kalacak yerim yok vs söylesem bana yardımcı olurlar mı acaba

Bazen bazı yorumlara , cevaplara inanılmaz şaşırıyorum ( hala şaşırabiliyorum ) Ünv mezunu bir insansınız, evlenmiş çocuk yapmışsınız ama hala kadın olarak haklarınızın farkında değilsiniz. Şimdi diyelim ki Polis size yardım etti peki ya sonra.. ?

Yapmanız gereken tek bir şey var şu anda kendinize bir iş bulup afadersiniz :( tabiri caizse eşşek gibi çalışıp ) kendi paranızı kazanmak zorundasınız. Bu ülkede kadın olmak çok zor, böyle adamların eşi olmak çok daha zor. O böyle gelmiş artık böyle gider. Taki yaşlanıp artık hormonlar dizginleninceye kadar...

Sırtımı kayınvalideme, kayınpederime yaslıyayım nasılsa onlar benimle demeyin. Ben size boşanın ya da boşanmayında diyemem..

Tecrübeyle sabittir ki, bugün sen kocanı affedersin. Sonra kocanız öyle birine denk gelir ki allah korusun karşınıza çıkar
" ben aşık oldum der "kendinizi kapının önünde bulursunuz. O yüzden önce kendinizi sonra çocuğunuzu güvence altına alın. Biran önce kendi paranızı kazanın, ailenizle kapıdan da kovsalar bacadan girip barışın..

Erkekler nankördürler yarın öbürgün affetmeseydin, kalmasaydın, yapmasaydın der o zaman daha da hayat size çekilmez olur.

Allah yardımcınız olsun. Rabbim hepimize güzel akıl sağlığı versin.

İyi akşamlar bayanlar…
Ben 6 senelik evliyim 5 yaşında bir oğlum var.Eşimle birbirimizi severek evlendik ama ben ona güvenip ailemi terkettim şu an görüşmüyorum yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu evlenince anladım ama iş işten geçmişti.Evliliğimizin ilk 6 ayı normaldi hamileydim eşim işe gidip geliyordu bir gün o uyurken telefonunu kurcaladım şahta Facebook hesabı açmış ordan kızlarla konuşmuş tabi çok sinirlendim ağladım birdaha yapıncaya sanaldan falan dedi bende kayınvalideme söyledim o da oğluna kızdı (bu arada kayınvalidem ve kayınpederim Allah’a şükür çok iyi insanlar bir dediğimi iki etmezler)Neyse doğum yaptım falan hiçbir sıkıntımız yok oğlum 1 yaşındayken tekrar yakaladım yine sustum. Oğlum 1 buçuk yaşına geldiğinde alkolü başladı 2 3 güne bir içiyordu. Bu şekilde 5 sene oldu ne içkisi bitti ne birşey! Son bir Yıldır çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum. Bir yıl Bana iş görüşmesi yapacam dedi ben uyudum tabi safım gece 3 te bir uyandım ki iş görüşmesi yaptığı kadınla afedersiniz +18 konuşmuş kadını soydurmuş ben bunları nerden biliyorum kaydetmiş video ya gece 3 te kalkınca telefonunu ver dedim o zaman gördüm evde çığlık kıyamet kayınvalidem aşağı indi.Neyse eşim yemin etti bir daha böyle birşey olmayacak diye. Ağustos ayında uyku vaktimizde her zaman telefonunu yastığının altına koyar bir baktım elinde telefon yok şüphelendim alkol aldığı için uykuya çabuk daldı bende gittim mutfakta ki telefonunu kurcaladım bir baktım bir uygulama üzerinden bir bayanla konuşmuş bayan evli ve çocuklu yine ondan seksi pozlar istemiş yine evde çığlık kıyamet kayınvalidem yine aşağıya indi 1 hafta sonra barışmayınca yine kayınvalidem benim hatırıma bu sefer unut dedi bu mevzu da böyle kapandı (bu arada aile terapistine gittik) ekim ayında eşim iş görüşmesine diye bara gitmiş yine telefonunda mesajları yakaladım yine kavga kıyamet bu sefer elime ne geçtiyse fırlattım psikoloğa söyledim bu durumu eşime siz düzelmek istemiyorsunuz dedi düzelmek isteseniz düzelirsiniz dedi yani 6 yıllık okumuş kadın birde yaşı da var bunu söyledi deneyimli… neyse aradan zaman geçti düzeldim dedi gitmeyelim artım doktora dedi tamam dedim ama bana çok iyi davranıyor. Yeni yılda otele gidelim dedi tamam dedim neyse yeni yıl gecesi ne kadar alkol aldıysa düşecek diye korktum gece bitti odamıza çıktık tabi yine alkolden dolayı kavga ettik hemen uyudu zaten bende telefonunu kurcaladım bir baktım sahte Twitter hesabı üzerinden hayat kadınlarına yazmış istanbula iş nedeni ile geldim konum atsam gelir misiniz diye ben tabi bunları görünce çıldırdım ama otel odasındayız birşey yapamadım eve döndükten sonra eşim 2 ay neredeyse eve girmedi İstanbul da işlerim var diye geldiği günlerde de ayrı yattım ama sürekli istanbula gidip gelmesi ve güvensizlik beni mahvetti 😟 birde telefonuna ve bilgisayarına şifre koydu söylemiyor yani gece uykularım yok oldu sinir krizleri geçiriyorum ne yapmam lazım lütfen bir akıl verin lütfen 🙏 daha buraya yazamadığım o kadar sorunum var ki
Şifreyi bilseniz ne olacak? Neden gizledigini artik hepimiz anladik siz mi anlamadiniz? Tamam diyelim şifreyi kirdiniz ve kadinlarla konuştuğunu gordunuz. Sonuç? Kavga kiyamet ardindan gormedim, duymadim, bilmiyorumu mu oynayacaksiniz? Yapmayin ya. Bu adam sizi Allahin hergunu aldatmiş. Onunla ayni yataga ayni eve girmeye igrenmiyormusunuz? Aldatmak bir hastalikdir. Şahsiyetin yoklugudur. Aldattim demek demesi kadar basit bir olay degil. Içinde gozunun içine baka baka kandirmak, başkasiyla cinsel fantezi kurmak, arsizlik, şerefsizlik ne desen var. O beni aldatti ve çok pişman diyerek konu kapatilamaz. O yuzden birinin gozunun içine bakarak soylenen yalanin, eşi arkasini donerken yuzu bile kizarmadan başkasina yazan insanin duzelmesi neredeyse imkansiza yakin. Çunki ona karakter nakli yapilmali. Kani bozuk. Bu zamana kadar aldatan adamin bir daha tekrar etmedigini gormedim. Ha yakalanmamiş ola bilir ama tekrari elbet olacaktir. Er ya da geç. Siz bu adami ya boynuzlamasiyla kabul edin ya da boşanin. Her defa hir gur çikarmaya gerek yok. Sonunda onun koynuna giriyorsan

Adam aldatma bağımlısı.. Aldatılmayı kabul ediyorsanız devam edin. Çocuklar mutsuz evde büyüdüklerinde daha da mutsuz olurlar.

Çok meşhur bir söz vardır bir kere yapan hep yapar.. göze alıyorsanz devam edin unutmyn ki en kötü karar kararsızlktan çok daha iyidir. Kalacakmsnız gidecekmisiniz bunu netleştirn hicbiseyi adım atmadan bilemezsnz belki çok güzel baş edeceksiniz belki perişan olacaksnz yaşamadan bilemezsniz ama aldatılan sevilmeyen bir kadın olarak o evde durup o adamın kıyafetlerini yıkayıp utuleyecgme yemeğini yapacağıma dava açar maddi manevi tazminatmı almaya çalışrdm çünkü defalarca aldatlmssnz öncelikle delilleri toplayn mahkeme de eliniz güçlü olsun bir yerden başlayn bu hayat çekilmez.

Back