Boşanma

Çocuk ile kuracaksınız.
Ee artık anne babası çocuklarının ne m*k anlamıştır diye düşünüyorum onlar destek olur.
Çocuk ne kadarlık bilmiyorum gündüz oyun evleri çok artık.
Bahaneden ziyade çocukla birlikte yapacak şekilde düşünün.

Kendinize acımadığınız belli çocuğunuza bu halinizle ne kadar faydalı oluyorsunuz acaba?

İş bulup onun evden gitmesini istemek de bir seçenek kv okula gidip gelmesinde toruna yardımcı olsun yeter.. Korkunun ecele faydası yok boşuna korkutuyor beni boşanma deyip durmayın!!

Bu arada başlıkta boşanma yazıp konu içeriğinde esamesi bile okunmayan bir konu bu umarım herkesin dediği bir cesaret verir..

iş bulabilir misiniz? Cocugunuza kv baksin bir is bulun yeni bir hayata hazirlanin ve bosanin. Cocukla filan tehdit ettigine bakmayin siz bisey yapamaz. Ayrilin boyle bir ortamda cocugunuz mutlu olamaz, siz de.

Ya boşanacaksın, ya şikayet etmeyeceksin.
Cahil değiliz artık her yerde bangır bangır çocuğun sende kalacağı aşikar anlatılıyor.
Nafaka vermem dese kaç yazar icra yolu Sseve seve vermesede verir. Çocuğun büyümüş pekala istersen çalışırsın da.
Şuan hali hazırda neyiniz varsa yarısı seninde olur.
Ha ben uğraşamam rahat evimi bozamam diyorsan susup tüm bunlara göz yumacakdın o zaman

Hiç bir şey olmasa insan çocuğu için dik durayım der. Bu psikoloji ile o çocuğa da iyi anne baba olamıyorsunuz ki.. Yazık..

Boşanmak için daha neyi bekliyorsunuz?
Farkında mısınız kadınlık onurunuz gururunuz yerlerde.
Aynı şeyleri yılan hikayesi gibi tekrar tekrar sil baştan yaşayıp duruyorsunuz anca.
Hemcinslerime bazen cidden çok kızıyorum.
Otur çek bu koca bozuntusunun kahrını mı diyelim onu mu bekliyorsunuz?

Siz niye eşinizin sürekli telefonunu kurcalıyorsunuz ki? Yakalayıp kavga edip sonra tekrar barışmak hoşunuza mı gidiyor? Bir değil iki değil. Anne babası için çocuğu için boşanmak istemeyenleri çok okuduk burda ama kayınvalide kayınpeder için boşanmayanı ilk kez görüyorum. Madem boşanmaya niyetiniz yok kurcalayıp yüz göz olmayın

Unutamıyorum işte şu an gözlerimin altı mosmor uyuyamıyorum yani şöyle söyleyeyim uyusam bile uykumda da kavga ediyorum
Hep kocanızdan bahsetmişsiniz ama yazık değil mi o 5yaşındaki masum çocuğa? Her yakalamada evde sinir krizi geçirmeler, bir şeyler fırlatmalar... Ne hakkınız var hem çocuğa hem yaşlı anne babaya bunları yaşatmaya? Çocuk bir köşeye siniyor yaşlı insanlar gecenin bir yarısı hop oturup hop kalkıyor. Ama eşiniz bi daha yapmıycam deyince sizin buzlarınız eriyiveriyor. Hadi ilkinde haklısınız, insan şok oluyor kendini tutamıyor ama ya 2.3.4...?Hani adam gönlünü başkasına kaptırmış falan olsa yine boşanırsın ne hali varsa görsün dersin de, eskortlar hayat kadınları falan bunları nasıl sindirebiliyorsunuz, nasıl affedebiliyorsunuz?

Sizin çocuğu falan düşündüğünüz yok, adamı bırakamıyorsunuz kopamıyorsunuz. Alkolik, hayat kadınlarıyla fuhuş yapan adama kimse velayet falan vermez iyi biliyorsunuz. Eşinizin anne babası da madem sizden yanaymış boşanın, kadın çocuğunuzla ilgilensin siz de çalışın diyeceğim ama sizin için ihtimal bile değil bu.

Benim halam da gençliğinde böyleydi. Ailesinin lafını dinlemeyip kaçtığı için sizin gibi görüşmediler yıllarca. Eniştemi düzenli yakalardı. Hatta artık son zamanlarda yakalayıp, adamı paralayıp oradan pazara markete falan giderdi. Nasıl bir bağımlılıksa adamın bir "karıcım" lafına eriyip bitiyordu halam. Gençliği mahvolduğu gibi şimdi kendim ettim kendim buldum deyip adamın altını temizliyor.

Bir gün oğlunuz da sürekli eşini aldatacak biliyor musunuz? Rol modeli o çünkü. Annem bağırır çağırır affederdi diyecek, normalleşecek bu olaylar. Sizin hastalık kapmanızda hiç söz etmiyorum bile. Bir an önce ayrılmaya bakın derim alışkanlık olmuş artık aldatmak. İyice de yüzgöz olmuşsunuz.

Yahu istemiyorsanız boşanmayın. Eve para getiren cüzdan konumuna sokun adamı yaşayın gidin. Yok kaldıramıyorum diyorsanız da bu yukarıda yazdıklarınız çok anlamsız bahaneler. Düzeninizi niye kuramıyorsunuz? Hemen iş bakın. Bulduğunuzda çocuğu (ki kendisi 5 yaşında yakında okula başlayacak) kreşe yazdırın. Paranızı kazanmaya, çocuk da kreşe alışmaya başlayınca boşanacağınızı söylersiniz.

Seni fiziksel olarak hiç aldatmadım diyor yemin ediyor ama ne kadar güveneceksin
Bence güvenmelisin. Böyle kocayı zor bulursun. elalemin kadınlarına mı kaptıracaksın gül gibi kocanı. Aileni bile feda etmişsin bu adam için. Yapış yakasına ölene kadar bırakma.

Sevgi mi.Hanimefendi adam sizi herkesle aldatmış ne sevgisi

Gönül bu ota da konuyor b*ka da benim ki b*ko konanlardan. Ailemle görüşmüyorum dediğim sadece çekirdek ailemle teyzelerimle görüşüyorum ama elin evinde ne kadar kalabilirim ki teyzende olsa
Aile ile görüşmemek size ne kazandırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…