Boşanma

melekumtsz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2021
6
2
Arkadaşlar merhaba yeniyim burda patlamak üzereyim.3 yıllık evliyim.Olaylı bir düğün ardından tabi nişan yolundada olanları kör gözümle görmeyip yine de evlilik yolunda ilerledim.

Son düzenleme:
Kaç yaşındasınız , işiniz var mı , aileniz destek çıkar mı önemli bunlar. Evlilik yok zaten ortada. Sizinki de sevgi değil alışkanlık atlatırsınız zamanla.
Ailem destek çıkar herzaman çalışıyordum iş bakıyorum suan böyle olacagını bilemedim sevmesem bu kadar durmazdım tek taraflı sanırım cok üzülüyorum

Eşiniz sizi sevseydi bütün bunlar yaşanmazdı. İnsan sevdiğini korur, kollar ve üzülmesine dayanamaz. Bence de hazır çocuk yokken bitmesi en mantıklısı olur. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah kısa zamanda da iş bulursunuz

Şiddeti dahi tolere edicekseniz daha hicbiseyden şikayet etmeyin zaten, ne güzel herşeyin farkındasınız. Geriye bi davayı açmak kalmış. Seviyorum diye diye size zerre değer vermeyen, ezdiren, ezen, döven bi adama ömür mu heba ediceksiniz, bütün bunları yapan adam diyelim ki farzimisal sizi hala seviyor, bu bişey değiştirir mi?

Evet üzülmemi oyun olarak görüyor hangisine üzüleyim bilemedim

Bilmiyorum cesaret edemiyorum belkide cesaretimi toplamak yolumda neler cıkacak nasıl olacak bunların endişesi var evet bişiyi değiştirmiyor bu yola girdiğimizde bana cektirecekmiş gibi geliyor öylede görmek istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim onuda bilemiyorum

Önce ailenizle konuşup bi plan yaparak avukata danismakla başlayabilirsiniz. Boşandıktan sonra size cektirecekleri şuan cektiklerinizden daha mı kötü olacak? İlk adımı atsanız gerisi çorap söküğü gibi gelecek aslında

Boşanma süreci yaşamadım, evlilik de yaşamadım gerçi

ama dayanamıyorum sorucam yine, sıradan günlerde koltuğa 3. bir minder olmaktan öteye gitmeyen, geri kalan zamanda da size el kaldıran, ailem elzem sen de necisin havası yaratan adamın nesini seviyorsunuz hala?

Lütfen çocuk olmadan ayrılın. Ben senin için neyim? Ailenin senin egonu tatmin etmekten bıktım. Çocuk da istemiyorsun çünkü sorunun bende oldugunu düşünüyorsun madem öyle yol yakınken dönelim de.

Evet bir yuva kolay kurulmuyor ama çok kolay dağılabiliyor.Sevgi öyle hemen biten bişiy olabilse malesef değil aşk çabuk geçer insani duygular bunlar.sevgiliyken herşey tozpembe ama evlilik 2 kişi arasında değil on kişi arasında oluyormuş ve durum buraya geliyor.Neyin içindeyim diye etrafıma bakıyorum.Durum bu.

Lütfen çocuk olmadan ayrılın. Ben senin için neyim? Ailenin senin egonu tatmin etmekten bıktım. Çocuk da istemiyorsun çünkü sorunun bende oldugunu düşünüyorsun madem öyle yol yakınken dönelim de.
Bunu söyledim oda cesaret edemiyor tek düşündüğü bu arkadaşları var kötü örnek oluyorlar yok boşanacaklarmış çocuk var diye duruyormuş diye dolduruyorlar onu eski günleri özlüyorlar galiba

Öyle arkadaşların Allah cezasını versin. Allah sizin de benim de yolumuzu aydınlatsın kardeşim.

Sizin yasadiginiza benzer şeyler yaşadım ,ve boşandım ,dört ay oldu ,sadece yıkılan hayellerime üzülüyorum , Allah insana hayırlı eş versin ,hiç bir kadın iyi esinden yuvasından ayrılıp baba evine dönmez ben şimdi onları Allah a havale ettim ahirette hesaplasacagiz üzülmeyin sağlıktan onmelisi yok bu hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…