- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Merhaba ben burada fikir alışverişi oldugunu görünce üye oldum konumu değerlendirebilir misiniz.
Birgün arkadasımla sözlestik perde alacaktık. Eşimden izin aldım tamam dedi. ( izinsiz bir yere göndermiyor kendi kararım ile). Neyse gitmeme yarım saat kala naptın diye aradı çıkmak üzereyim dedim nereden alacaksınız dedi söyledim. Merkez bir yer. Oraya gitceğiniz için niye izin almadın niye haberim yok filan canımı sıktı. Arkadasım da tam tersi biz bulustuktan sonra eşini aradı hayatım şuradayız yakınlardaysan bir seyler icelim filan. Kendimi cok değersiz hissetmiştim
Baska bir konuya geciyorum. Bir gun alısverise cıktım kendim için. Bizim evin oldugu yerde magazalar yok çeşitli şeyler yok yani. Yine istanbulda daha işlek bir yere gittim aldım geldim. Mutluyum, hevesliyim filan yolda aradı oraya gittiğinden niye haberim yok birdaha seni biryere göndermeyecem filan tahrik ve tehdit dolu sözler. Ben de altta kalmadım cevap verdim eve gelince ağzını burnunu kırcam dedi geldi biz tartısmaya devam. Yemek yediği tabağı mı neydi bişeyi yere fırlattı her yer yemek ve can kırığı oldu sinirim tepeme çıktı boşanacağım senden dedim. Bu sefer bacaklarıma kötü vurdu ve uzun süre morluk gitmedi. Ağladım sızladım gururum kırıldı bırakıp gidemedim kendisine bağımlı bi haldeyim psikolojik olarak. Yine ona sarılıp ağladım özür filan dilemedi zorla kendimi sevdirdim bilmem ne. Bu adama alttan alınca böyle seyler yapmıyor ben de sacma kısıtlama ve hakaret olunca dayanamayıp cevaplar veriyorum o da tahrik olduğunu şiddet uyguladıgını söyluyor. Bi kızım var o da sahit oldu cocuk nasıl ağladı
Baska bir sey anlatayım bir hafta eve arka arkaya geç geldi gece 2-3. Yine gideceği bi zaman dedim ki bugun evde dur birlikte vakit gecirelim. Yok dedi söz verdim filan biz yine tartıstık yine tahrik mi ettim naptım hatırlamıyorum vurdu 4-5 kere. Adamın ailesi bana hep dedi ki bunun idare edilmesi gerekiyor yoksa yapar. Kendine vurdurma. Ben de saygısızlığa gelemeyince cevap verince böyle olaylar oluyordu.
Uzuun yıllar böyle ezik gibi yaşadım psikolojik baskısıyla şiddetiyle. Psikolojik baskıya boyun eğiyordum eğemediğim zaman ikimiz de saygısızlaşıp şiddet boyutunu yasıyorduk.
Sonra birgun alakasız bi sebepten ben bunu bıraktım yeter kaldıramıyorum bu evliliği dedim. Ne peşimden geldi ne özür diledi sebebi saçma görüyor ama ben dolduğumu diğer yaptıklarını kabul etmediğimi söyledim. İnsanlar bana onu idare etseydin yuvanı yıkmasaydın iyi adamdı diyorlar. İçki kumar sadakatsizlik maddi zorluk vs yok. İdare edersen sosyal hayatı olmayan ya da cok minimum duzeyde, arada onun gezdirmesiyle ya da sadece arabayla alıp bırakarak bir yerlere gidebilirsin. Sever korur kollar vs vs diyorlar. Beni aldı mı bir vicdan azabı. Karşı taraf bana dik baslı onu istemiyorum bilmem ne diyor. Kızım baba diye ağlıyor. Geri adım atamam . İnsanlar haklı mı ben idare edip yuvayı yıkmamalı mıydım. Ama artık cok gec adam cunku katiyen istemiyormus. Vicdan azabıyla, yasadıklarımı düşünmeyle işin içinden çıkamadım buraya yazdım uzun oldu kusura bakmayın
Aynı sekilde de yasayamıyorum böyle de surekli vicdan azabı duyuyorum yanlış mı yaptım diye. Yuvayı dişi kuş yapar, idare edecektin laflarından.Pişman oldun adam arasa gideceksin yani, sen gurur yaptın o arasa çözülecek?
Hadi aradı gittin, tamam, peki aynı şekilde yaşamaya devam nasıl edeceksin?
Bu şekilde sonun intihar etmek.
Evet ben de kendimi suçlamaya başladım idare mi etseydim diye ama artık geri dönüşü kalmamıs istemiyo kafayı yiyeceğimOrtada çocuk olunca her şey ne kadar zor oluyor. Bir çocuk, bir kadın ve onları pek umursamayan bir baba...
Hep kadınları suçlarlar ama bu erkeklerin çoğu nefes almayı bile hak etmiyor...
Toplumda 'idare eden' annelerimizi görüyoruz, ben anneme diyorum keşke idare etmeseydin anne diye.Aynı sekilde de yasayamıyorum böyle de surekli vicdan azabı duyuyorum yanlış mı yaptım diye. Yuvayı dişi kuş yapar, idare edecektin laflarından.
Asla şart filan dinlemez aksine kendisi şart koşar terk ettiğim için. Ben de intihara meyilii bi insanım şu anda. Bir yandan da ona bağımlı. Bir cesaret çıkıverdim evden. Şimdi delirecek gibiyim düşünmekten.Toplumda 'idare eden' annelerimizi görüyoruz, ben anneme diyorum keşke idare etmeseydin anne diye.
Çünkü daha 8 yaşımdayken onu artık dayanamayıp kendini boğmasından kurtarmıştım.
Bunları yaşadım, ilerde çocuğunuz da yaşamasın...
Ya şartlarınızı tek tek ortaya koyacaksınız deneyeceksiniz, ya da yolunuza bakacaksınız.
Bu kavgalardan sonra öyle ağlardım ki kendi pisman olmazdı ben gider sarılır böyle yapma derdim. O yuzden mi umrunda değilim acaba cidden ben de bunu sorguluyorum neden cabuk vazgecti diye.Bazen düşünüyorum burada yazılanlar gerçek mi diye.Çünkü beynim aklım idrak etmiyor.Tüm konuşmanız boyunca adam adam deyip durmuşsunuz eşim diyememişsiniz.Ayrıca 'adamlık' böyle olmuyor.Uzun süre size yaptıklarına boyun eğmişsiniz o yüzden eşinizin size saygısı kalmamış.Umrunda bile değilsiniz çocuğunuza da büyük bir travma yaşatmışsınız.Size verilecek tek tavsiyem psikoloğa gitmeniz hatta kızınızla beraber.
Sen onun daha önce yaptığı onca şeyi göz ardı etmişsin hatta gidip af diler gibi zorla sevdirmissin kendini şimdi sıra onda o haklı da haksiz da olsa gelip bir şeyler yapmalı.Eger baştan her şeyi haber verip izin aldıysan öylede gidiyor bende öyle yapıyordum artık çıkıyorum nerdeysem surdayim diyorum alıştı.Sen dava açma kendi açsın olur da seninle görüşmeye gelirse içinde ne varsa söyle sebebim öyle basit bir şey değildi de içinde kalan acıtan ne varsa dök.Ama sakın arama sorma ve sakin af dileme barışalım deme bitecekse de onurunla bitsin ama emin ol seni cidden seven adam çocuğuna değer veren adam gidemez dik ol sen kapıda durmaMerhaba ben burada fikir alışverişi oldugunu görünce üye oldum konumu değerlendirebilir misiniz.
Birgün arkadasımla sözlestik perde alacaktık. Eşimden izin aldım tamam dedi. ( izinsiz bir yere göndermiyor kendi kararım ile). Neyse gitmeme yarım saat kala naptın diye aradı çıkmak üzereyim dedim nereden alacaksınız dedi söyledim. Merkez bir yer. Oraya gitceğiniz için niye izin almadın niye haberim yok filan canımı sıktı. Arkadasım da tam tersi biz bulustuktan sonra eşini aradı hayatım şuradayız yakınlardaysan bir seyler icelim filan. Kendimi cok değersiz hissetmiştim
Baska bir konuya geciyorum. Bir gun alısverise cıktım kendim için. Bizim evin oldugu yerde magazalar yok çeşitli şeyler yok yani. Yine istanbulda daha işlek bir yere gittim aldım geldim. Mutluyum, hevesliyim filan yolda aradı oraya gittiğinden niye haberim yok birdaha seni biryere göndermeyecem filan tahrik ve tehdit dolu sözler. Ben de altta kalmadım cevap verdim eve gelince ağzını burnunu kırcam dedi geldi biz tartısmaya devam. Yemek yediği tabağı mı neydi bişeyi yere fırlattı her yer yemek ve can kırığı oldu sinirim tepeme çıktı boşanacağım senden dedim. Bu sefer bacaklarıma kötü vurdu ve uzun süre morluk gitmedi. Ağladım sızladım gururum kırıldı bırakıp gidemedim kendisine bağımlı bi haldeyim psikolojik olarak. Yine ona sarılıp ağladım özür filan dilemedi zorla kendimi sevdirdim bilmem ne. Bu adama alttan alınca böyle seyler yapmıyor ben de sacma kısıtlama ve hakaret olunca dayanamayıp cevaplar veriyorum o da tahrik olduğunu şiddet uyguladıgını söyluyor. Bi kızım var o da sahit oldu cocuk nasıl ağladı
Baska bir sey anlatayım bir hafta eve arka arkaya geç geldi gece 2-3. Yine gideceği bi zaman dedim ki bugun evde dur birlikte vakit gecirelim. Yok dedi söz verdim filan biz yine tartıstık yine tahrik mi ettim naptım hatırlamıyorum vurdu 4-5 kere. Adamın ailesi bana hep dedi ki bunun idare edilmesi gerekiyor yoksa yapar. Kendine vurdurma. Ben de saygısızlığa gelemeyince cevap verince böyle olaylar oluyordu.
Uzuun yıllar böyle ezik gibi yaşadım psikolojik baskısıyla şiddetiyle. Psikolojik baskıya boyun eğiyordum eğemediğim zaman ikimiz de saygısızlaşıp şiddet boyutunu yasıyorduk.
Sonra birgun alakasız bi sebepten ben bunu bıraktım yeter kaldıramıyorum bu evliliği dedim. Ne peşimden geldi ne özür diledi sebebi saçma görüyor ama ben dolduğumu diğer yaptıklarını kabul etmediğimi söyledim. İnsanlar bana onu idare etseydin yuvanı yıkmasaydın iyi adamdı diyorlar. İçki kumar sadakatsizlik maddi zorluk vs yok. İdare edersen sosyal hayatı olmayan ya da cok minimum duzeyde, arada onun gezdirmesiyle ya da sadece arabayla alıp bırakarak bir yerlere gidebilirsin. Sever korur kollar vs vs diyorlar. Beni aldı mı bir vicdan azabı. Karşı taraf bana dik baslı onu istemiyorum bilmem ne diyor. Kızım baba diye ağlıyor. Geri adım atamam . İnsanlar haklı mı ben idare edip yuvayı yıkmamalı mıydım. Ama artık cok gec adam cunku katiyen istemiyormus. Vicdan azabıyla, yasadıklarımı düşünmeyle işin içinden çıkamadım buraya yazdım uzun oldu kusura bakmayın
Bende bagimliydim aynı şekil bir cesaret çıktım kendimi yedim burda yazdım ağladım sızladım çok kızanlar oldu anlamadım önceleri sonra psikoloğa gittim anlattım anlattım ağladım ve zaman geçtikçe onu içimde tüketmeye başladım normale dönüyordum 3ay sonra adam cikageldi şükür yuvam kurtuldu ama ben perisanlari oynasam arasam yazsam adam gene efendi ben köle olacaktım(telde ben seni istemiom hemen bosanacaz anlaşmalı olsun hemen bitsin diye çığlık attığımı bilirim içim kan ağlarken )bin şart sunacaktı bu defa ben ona tavırlı yaklaştım bilmem ki acaba dedim sonra el ele yürümeyi öğrendikAsla şart filan dinlemez aksine kendisi şart koşar terk ettiğim için. Ben de intihara meyilii bi insanım şu anda. Bir yandan da ona bağımlı. Bir cesaret çıkıverdim evden. Şimdi delirecek gibiyim düşünmekten.
Manyağın teki demek ki. Bencil egoist herif. Sen aklına mukayet ol bak yavrun var onu üzme. Bu öküzle idare edilmez.Asla şart filan dinlemez aksine kendisi şart koşar terk ettiğim için. Ben de intihara meyilii bi insanım şu anda. Bir yandan da ona bağımlı. Bir cesaret çıkıverdim evden. Şimdi delirecek gibiyim düşünmekten.
Gelmedi 2 ay filan bekledim sonra dava açtımSen onun daha önce yaptığı onca şeyi göz ardı etmişsin hatta gidip af diler gibi zorla sevdirmissin kendini şimdi sıra onda o haklı da haksiz da olsa gelip bir şeyler yapmalı.Eger baştan her şeyi haber verip izin aldıysan öylede gidiyor bende öyle yapıyordum artık çıkıyorum nerdeysem surdayim diyorum alıştı.Sen dava açma kendi açsın olur da seninle görüşmeye gelirse içinde ne varsa söyle sebebim öyle basit bir şey değildi de içinde kalan acıtan ne varsa dök.Ama sakın arama sorma ve sakin af dileme barışalım deme bitecekse de onurunla bitsin ama emin ol seni cidden seven adam çocuğuna değer veren adam gidemez dik ol sen kapıda durma
Acmasaydin keşke sen ona vicdan yaptırıp çeker giderdin yola gelmiyorsa.Neyse artık belki görüşmeye gelir sen şimdi onun çevresiyle kimseyle onun hakkında kötü konuşma sana gelebilmesi için cesareti olsun geldiğinde de ne varsa içinde dök sonrası hayırlısı artıkGelmedi 2 ay filan bekledim sonra dava açtım
Eşiniz de benimki gibi bitti dönüşü yok diyor muydu? Bir de ben dava açtım. Sonra cevremdekiler sen naptın , o gelirdi belki, niye acele ettin. Kafayı yiyeceğim öylece kaldımBende bagimliydim aynı şekil bir cesaret çıktım kendimi yedim burda yazdım ağladım sızladım çok kızanlar oldu anlamadım önceleri sonra psikoloğa gittim anlattım anlattım ağladım ve zaman geçtikçe onu içimde tüketmeye başladım normale dönüyordum 3ay sonra adam cikageldi şükür yuvam kurtuldu ama ben perisanlari oynasam arasam yazsam adam gene efendi ben köle olacaktım(telde ben seni istemiom hemen bosanacaz anlaşmalı olsun hemen bitsin diye çığlık attığımı bilirim içim kan ağlarken )bin şart sunacaktı bu defa ben ona tavırlı yaklaştım bilmem ki acaba dedim sonra el ele yürümeyi öğrendik
Bnm eski es kişisinin aynısı bana da diyorlardı bunu idare et sus diye eğer sana birileri idare et diyorsa bilki zaten biliyorsun o kişi sıkıntılıdır. Dayak yemek için evlenmez kimse doğru bir karar vermişsin arkasında dur kendini düşünmüyorsan o çocuğun psikolojisini düşün asla yalvarma yoksa şiddetle gecen bir ömür...Merhaba ben burada fikir alışverişi oldugunu görünce üye oldum konumu değerlendirebilir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?