- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 34
- Konu Sahibi maviliezgi
-
Arada sevgi varsa heryolu denemeye deger bence ozaman atağa geç :) hersey gonlunce olsun insEşimden boşandığıma pişmanım ve boşanma öncesi sonrasındaki davranışlarımdan. Oğlumun yıl sonu gösterisi sırasında yaşadığım duyguları yazmıştım. Orada anladımki ben bu adamı çok seviyorum.
Aynen neden bu kadar öfke doluydun eşine.sanki işkence etmek canını yakmak kötülük etmek istemişsin.acaba yaşadığın başka şeyler var da o yüzden mi bu hırs öfke kin ve nefret.
Merhaba. Konunuzu baştan sona okudum, zaten hatanizi kabul etttiğiniz için o konuda yorum yapmak istemiyorum. Barışma konusuna gelince, yerinizde olsam hemen bu mevzuyu açmam. Tavsiyem, ilk önce eski eşinizle konuşun, özür dileyin, ona karşı haksızlık yaptığınızı söyleyin. Sizi affetmezse bile anlayacağınızı söyleyin. Boşansanız da sonuçta anne-babasınız, bazen görüşüp çocukla ilgili konuşmayı teklif edin. Muhakkak ki, müşterek almalı olduğunuz kararlar vardır. İletişim kurduktan sonra zaten onun size karşı duygularını, barışma ümidinin olup olmamasını anlarsınız. İnşallah olumlu olur, ve ya olmazsa da en azından vicdanınız biraz rahatlar.
Allah yardımcınız olsun, inşallah gönlünüzce hatasız bir birliktelik olur.
Eşinize sosyal medyadan falan baktınız mı neler paylaşmış size karşı herşeyi bitirmiş mi
Umarım telafi edersiniz hatalarınızı, keşke bakabilme ihtimaliniz olsaydı neler paylaşmış acaba bi fikriniz olurdu.Evi terk ettikten snraki gün sosyal medyadan engellemiştim eşimi. engeli kaldırdım ama fbyi kapatmış, instagramdada takip talebi göndermem gerekiyorki resimlerini göreyim. hiçbir fikrim yok benimle ilgili ne düşünüyor bilmiyorum
Boşanmanıza eski eşinizin ailesinin tepkisi nasıl oldu? Barışmanıza razı olurlar mı?
nedense ben size kizamadim, uzuldum bu aileye. ilk rol modelimiz annemiz ve babamiz, ilk iliski modelimiz de onlarin iliskisi. sizin anlattiklariniza gore memnuniyetsiz ve talepkar bir anneniz varmis. bazilari iliskideki gucsuz tarafi kopyalarken bazilari da guclu tarafi secer ayni sizin anneniz olmayi sectiginiz gibi.
bana kalirsa su asamada esinizden uzak durun. ki erkekler cocuk vesilesiyle kullanildiklarini anlayabiliyorlar, sosyal zekalari evet kadinlara gore daha dusuk ama aptal degiller.
siz icinizde bir yolculuga baslamissiniz, once bunu bitirin. kendinize zaman verin, daha onceki yanlislarinizi gordunuz ama ne kadar degisebileceginizi biliyor musunuz? esinizle baristiniz diyelim ya sonra eskiye donerseniz?
esinizi su asamada eski bir dost olarak gorun. gonlunu kirdiginiz, haksizlik ettiginiz bir insan var karsinizda. ondan esiniz olarak devam etmesini istemek haksizlik degil mi? sizin gibi davranan birisiyle kimse arkadas dahi olmak istemez. bunlarin farkina varip adimlarinizi bence ona gore atin. esinizden beklentiniz sifir olsun. size donmese bile arkanizda gonlu kirik bir insan birakmayin.
siz degisiminizi tamamladiginizda belki de esinizi gercekten istemediginize kanaat getireceksiniz peki o zaman ne olacak? iki yil beklemissiniz ve bence simdi bir yol ayrimindasiniz. o yola tek cikin, esiniz sizi hala istiyorsa mutlaka degistiginizi fark edip gelecektir.
Hakkınızda hayırlısı olsun, eğer yaşananların telafisi olacağına ve iki tarafın da mutlu olacağına inancınız varsa üzerinize düşeni yapıp eşinize bir adım atın tabi ki. Sonuçta bir yuvayı yeniden kurmaya niyet etmek kötü birşey değil.Hataları elbet oldu, çok büyük şeyler değildi. ben onun hatalarını hep büyüttüm, idare etmedim : (
nedense ben size kizamadim, uzuldum bu aileye. ilk rol modelimiz annemiz ve babamiz, ilk iliski modelimiz de onlarin iliskisi. sizin anlattiklariniza gore memnuniyetsiz ve talepkar bir anneniz varmis. bazilari iliskideki gucsuz tarafi kopyalarken bazilari da guclu tarafi secer ayni sizin anneniz olmayi sectiginiz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?