- 23 Haziran 2020
- 19
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi caresizkadinnn
Merhabalar herkese. Evli ve 2 yaşında bir kız çocuk annesiyim. Eşimi çok seviyorum fakat kendisinden hiçbir şekilde ilgi göremiyorum. Ailesiyle beraber yaşıyorum anne baba kardesi onun oğlu ve erkek kardesiyle beraber. Görümcemde boşandı ve oğluyla beraber bizimle yaşıyor. Ben onun için elimden gelen her şeyi yapıyorum böyle kalabalık bir ailenin içinde yaşamayı göze aldım sesimi çıkarmıyorum eşek gibi hizmetlerini yapıyorum hiçbiri bir bardak dahi yıkamazlar sırf eşim üzülmesin diye susuyorum herkese. Artık dayanamıyorum bu ilgisizliğe bu hizmetcilige eşimden vazgeçmek istemiyorum ama olmuyor işte . Aynı hayatı paylasmamis gerekirken biz sadece aynı evi paylaşmışiz çok çaresiz çok mutsuzum gece yarısına kadar ağlıyorum oda hiçbir şey olmamış gibi uyuyor sürekli evin içinde herkesin önünde beni azarlıyor zaten ailesinin de her şeye karışması ayrı bı problem ne yapacağım ben kızımı alıp gitmek mi iyi kalıp her şeye susmak mutsuz bir evlilik sürdürmek mi kızım için ne iyi olur bilmiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin ve bana yardımcı olun. Yaşadıklarımı anlatmaya mecalim bile yok o kadar tukettiler beni.