• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve çocuk

caresizkadinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
19
2
1
26
Merhabalar herkese. Evli ve 2 yaşında bir kız çocuk annesiyim. Eşimi çok seviyorum fakat kendisinden hiçbir şekilde ilgi göremiyorum. Ailesiyle beraber yaşıyorum anne baba kardesi onun oğlu ve erkek kardesiyle beraber. Görümcemde boşandı ve oğluyla beraber bizimle yaşıyor. Ben onun için elimden gelen her şeyi yapıyorum böyle kalabalık bir ailenin içinde yaşamayı göze aldım sesimi çıkarmıyorum eşek gibi hizmetlerini yapıyorum hiçbiri bir bardak dahi yıkamazlar sırf eşim üzülmesin diye susuyorum herkese. Artık dayanamıyorum bu ilgisizliğe bu hizmetcilige eşimden vazgeçmek istemiyorum ama olmuyor işte . Aynı hayatı paylasmamis gerekirken biz sadece aynı evi paylaşmışiz çok çaresiz çok mutsuzum gece yarısına kadar ağlıyorum oda hiçbir şey olmamış gibi uyuyor sürekli evin içinde herkesin önünde beni azarlıyor zaten ailesinin de her şeye karışması ayrı bı problem ne yapacağım ben kızımı alıp gitmek mi iyi kalıp her şeye susmak mutsuz bir evlilik sürdürmek mi kızım için ne iyi olur bilmiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin ve bana yardımcı olun. Yaşadıklarımı anlatmaya mecalim bile yok o kadar tukettiler beni.

Merhabalar herkese. Evli ve 2 yaşında bir kız çocuk annesiyim. Eşimi çok seviyorum fakat kendisinden hiçbir şekilde ilgi göremiyorum. Ailesiyle beraber yaşıyorum anne baba kardesi onun oğlu ve erkek kardesiyle beraber. Görümcemde boşandı ve oğluyla beraber bizimle yaşıyor. Ben onun için elimden gelen her şeyi yapıyorum böyle kalabalık bir ailenin içinde yaşamayı göze aldım sesimi çıkarmıyorum eşek gibi hizmetlerini yapıyorum hiçbiri bir bardak dahi yıkamazlar sırf eşim üzülmesin diye susuyorum herkese. Artık dayanamıyorum bu ilgisizliğe bu hizmetcilige eşimden vazgeçmek istemiyorum ama olmuyor işte . Aynı hayatı paylasmamis gerekirken biz sadece aynı evi paylaşmışiz çok çaresiz çok mutsuzum gece yarısına kadar ağlıyorum oda hiçbir şey olmamış gibi uyuyor sürekli evin içinde herkesin önünde beni azarlıyor zaten ailesinin de her şeye karışması ayrı bı problem ne yapacağım ben kızımı alıp gitmek mi iyi kalıp her şeye susmak mutsuz bir evlilik sürdürmek mi kızım için ne iyi olur bilmiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin ve bana yardımcı olun. Yaşadıklarımı anlatmaya mecalim bile yok o kadar tukettiler beni.
Cocuk icin evlilik surdurulmez mutlu anne mutlu cocuk fikrini daha doğru buluyorum si z mutsuz hayat surerken o büyüdüğünde bunlari soegulayacak

Sanırım dünya üzerinde gideceğiniz herhangi bir yer o evden iyidir.

Sizin yerinizde olsam o eve gitmezdim ve fakat siz madem gittiniz.

Şimdi kurtulmanin yollarını arayin. Anne babanız hayatt mı?

Eğer hayattalar ise... oraya gidin. Bir is bulup hayata tutunmaya çalışın.

O evdeki hiçbir kadın mutlu değildir.

Siz de çocuğunuzu bu mutsuzluğa mecbur etmeyin.

İnan bana hicbir şey zamanla daha iyi olmuyor. Ben de hep sustum ve sustukça daha fazlası istendi. Daha bu sene yeni yeni sesimi çıkarmaya başladım ve farkettim ki sen ne istediğini söylemezsen kimse senin yerine seni düşünmez. Karşındaki eşin bile olsa hakkını söke söke alacaksın. Neden 10 kişi bir evde yasamak zorunda siz eşinize ayrı eve çıkmak istediğinizi söyleseniz.

Oncelikli olan sizin mutlulugunuz. Cunku kiz cocuklari hayatta her zaman annelerini ornek alirlar ve anneleri gibi bir durus sergilerler. Esinizle ciddi ciddi konusmayi deneyin ama aglayarak ve sikayet ederek ederek degil de sakince tum hissettiklerinizi,onu sevdgnzi ama buna dayanamadgnizi ve boyle devam ederse evliligi bitrmeyi dusundgnzu soyleyn. Belki bir seylern kopma asamasina geldgni farkettgnde toparlar bilemeyiz. Ha baktiniz olmuyor kendinizi ve kizinizi saglam adimlar atarak kurtarin ordan. Ama oncesnde mutlaka kinusun bence. En azndan keske konissaydm keske sunu deseydim diyen bir ic sesiniz kalmaz elinizden geleni yapmis olursnuz✌🏻

Offff daha çok yeni bir evlilik.. iyi düşün ya kocanla konus ayrı eve çık ( hâlâ ilgi yoksa o zaman boşa bu adamı) kabul etmezse ailenin yanına git bence. Bunları sana 13 yıl ilgi bekleyen 13 yılını boşa harcayan sonunda kombo şeklinde birden fazla kişiyle aldatılmış bir ablan olarak yazıyorum. İyi düşün ilk ne ise genelde öyle gidiyor. Şuan otobüsteyim boşanma davam var bugün. Okuyan herkes ne olur dua etsin ve bitsin bu evlilik.

Offff daha çok yeni bir evlilik.. iyi düşün ya kocanla konus ayrı eve çık ( hâlâ ilgi yoksa o zaman boşa bu adamı) kabul etmezse ailenin yanına git bence. Bunları sana 13 yıl ilgi bekleyen 13 yılını boşa harcayan sonunda kombo şeklinde birden fazla kişiyle aldatılmış bir ablan olarak yazıyorum. İyi düşün ilk ne ise genelde öyle gidiyor. Şuan otobüsteyim boşanma davam var bugün. Okuyan herkes ne olur dua etsin ve bitsin bu evlilik.

Hakkında hayırlısı bu bence de abla, işin kolaylaşsın zorlaşmasın inşallah ❤️

Keşke sizi ablamla konusturabilseydim

Başkalarının yanında sizi aşağılayan ve azarlayan eşinizi lütfen sevmekten vazgeçin..

Kimsenin sizi ezmeye hakkı yok
Kimseye hizmet etmek zorunda da değilsiniz
Bütün bunlara katlanmak zorunda değilsiniz
Siz ilgi gösterdiğiniz halde o hiçbir şey yapmiyorsa siz o evde de kalmak zorunda değilsiniz
Sizi azarlaması kişiliğinize bir saldırıdır
Lütfen iyi değerlendirin hayat sizin, gerekirse dostlardan aileden yardım alın tek olmadığınızı gösterin. Ve tabi eşinizle durumu konusun böyle devam ederse ayrılacağınızı ve ciddi olduğunuzu hissettirın örneğin avukat bulun numarasini alin konuştum diyin. Şuan her şey lehime maddi ve manevi tazminat açabilirim ayrıca yoksulluk nafakasi ve çocuğum için iştirak nafakasi alabilirim gerekirse koruma saglayabilirim, çoçoğumun velayetini alabilirim diyin bir sürü şey sayabilirim. Lütfen bunu en yakın zamanda yapın

Back