- 19 Haziran 2024
- 65
- 154
- 8
- 29
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Etkileniyorum maalesef daha çok yeni her şey 6 aydır evdeyimKardeşinizi dikkate almamaya çalışın. Sinir bozmaya gerek yok.
Kardeşiniz gerekli olgunlukta değil. Ciddiye almak yıpratır insanı.Etkileniyorum maalesef daha çok yeni her şey 6 aydır evdeyim
Etkileniyorum maalesef daha çok yeni her şey 6 aydır evdeyim
Gidemem illa yaşadığım şehirde yazmak zorundayım işim burada çünküBu kadar iyi puan aldiysaniz istediğiniz bir bölümü tercih edip üniversite diye evden ayrilin gitsin, anneniz babanız da büyük destekcinizmis zaten bu arada kardesiniz kıskanıyor sizi ciddiye almayın.
Kardeşine asalak amip gibi ailenin parasıyla yaşıyorsun yaşın olmuş 26 bir moka yaradığını yok kene seni deseydin keşke.Gidemem illa yaşadığım şehirde yazmak zorundayım işim burada çünkü
Bana da öyle geliyor uyarılar hep basit kalıyor. Yasına densiz oluşuna verilip geçiliyor babam bana bi kere napayım kardeşinle kötü mü olayım falan dedi bence onlarda çok büyütmeden halletmeye calısıyorKızmayın ama anne babanız isterse bu durumu engeller. Olay olup bitiyor sonra kardeşe laf söyleniyor. En azından babanızın ağırlığını koyması lazım.
ÇalışıyorKendisi 26 yaşında ne yapıyor peki merak ettim? Çalışıyor mu?
E bi katkısı bir şeyi var mı peki eve?Çalışıyor
Var evet oralardan vuramam maalesefE bi katkısı bir şeyi var mı peki eve?
Ben de ona niyetliyimBen senin yerinde olsam biraz dişimi sıkar para biriktirirdim.Kusura bakma ama kardeşin tam bir hödük.Duymamazliktan gel onu. Baksana bu yaşa gelmis hala milletin sirtinda kene gibi yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?