Boşanma üzeri kafa karışıklığı

meftunnn1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2024
16
13
3
24
Herkese iyi geceler arkadaşlar yakın zamanda 2 yıllık olan evliliğim bitecek. Henüz dava falan açılmadı ama aileler iletişime geçtive karar verildi.

Ben nerdeyse 1 aydır babamların evindeyim. Konu çok uzun hiç girmek istemiyorum içine. Size asıl sorum şu. Ben zaten son zamanlarda boşanmak istiyordum. Evet seviyorduk birbirimizi ama bişeyler yolunda gitmiyordu ve hep kavga ediyorduk. Hatta hep dualar ediyordum boşanabilmek için. Ama nedense beynim boşanmak en doğrusu dese de içimde bi tuhaf his oluyor sanki o duaları eden ben değilmişim gibi.

Ne kadar sürer bu böyle. Çünkü boşanmak fikri bazen kötü olsa da benim için en iyisi bu. Çok yıprandım ve yoruldum bu evlilik de.

Son düzenleme:
Yaş 23 ise daha çook gençsin. Mutsuzsan boşanacaksın. Acaba denecek vaziyet değil ki...
Evet çok haklısınız. Erken yaşta evlenmek büyük hata güzel yanı da ileride uzun bir yol olması. Barışma olmayacak kesin kararım. Sadece boşanan arkadaşlardan tavsiyeler almak istiyorum daha fazla motive olabilmek için...

Boşanırken haklı da olsanız illa ki bir üzüntü yaşıyorsunuz, bunu boşanan her insan yaşamıştır, kimse boşanmak için evlenmiyor sonuçta. Sonra zamanla alışıyorsunuz, duygusallığınız geçiyor. Kendinize zaman tanıyın, zamanla düzelir her şey.

Kişiye göre değişir. Zaten kafada bitirmişsin. Bir şeycik olmaz zamanla her şey yoluna girer

Neden boşanma konusunda aileler iletişime geçti ve karar verildi yazdınız? Boşanma iki kişi arasında olur sülalece değil.. belkide sadece ikiniz karar alsaydınız bu boşanma olmayacaktı beyniniz size bunu demek istiyor olabilir mi? Neden boşanma sorumluluğunu bile tek başına alamayacak olgunlukla iken evlendiniz?

23 yaşındasın 2 senelik evlisin. kızlar anlıyorum çok aşık oluyorsunuz, aile evindeki sıkı düzen yüzünden dilediğinizce özgürce vakit geçiremiyorsunuz eşlerinizle ama 21 evlilik için korkunç küçük bir yaş ya. yani o kadar üzülüyorum ki bu duruma. kendi kararlarını, ne istediğini ve ne istemediğini net olarak bilebileceğin bir yaş değil. şimdi de değil. ailen arkandaysa, ekonomin iyiyse boşan. mutsuz bir evliliği sürdürmekten on kat iyidir. ve ne olur ilerde kendi çocuklarının erken evlenmesine izin verme. 2-3 sene daha sevgili kalın birbirinizi daha iyi tanıyın de...

Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok haklısınız

İlk mesajımda zaten son zamanlarda boşanmak için dualar bile ettiğimi yazmıştım. Son tartışmalarda sürekli senden boşanıcam lafı ağzımdan kaçıyordu ister istemez. En son ki tartışmamız da ise eşim bu evlilik burda bitiyor dedi. Bunu diyince bende ailemin evine geldim ve bir daha aramadım. Bir iki kere o aradı o da barışmaya yönelik değil.

1.5 yıl önce bi arkadaşım boşandı. Ama bağıra bağıra boşandı. Eşine çok aşıktı. Eşi boşandı mutsuzum diyerek. Kız 1.5 yıl instagramı yas sayfası yaptı. Ne aşk acıları ne feryatlar ne ağıtlar. 2 ay önce yeni sevgili buldu. Evlenme teklifleri aşk böcekleri havada uçuşuyor. Şimdi prenses peri modunda. Ben bile o yasını unutamadım daha ama kendi hiç yaşamamış gibi. Velhasıl ölüm dışında her şey geçiyor. Uzatmaya gerek yok. Arkadaşım 30 yaşında bu arada

çok kötü şeyler yaşamış olsaydınız da bir acabanız olacaktı. Ben de boşanalı yaklaşık bir 6 ay oldu ama inanın o mahkemeden çıktığım anda benden mutlusu yoktu. Hepsi geçecek ve hayatınız daha iyiye gidecek buna inanın. Yaşınız da çok gençmiş önünüze hep güzellikler çıksın inşallah.

konuyu çok açmadan özet geçseniz ?

sizinkisi bağımlılık,boşluğa düşme de olabilir
hala seviyor da olabilirsiniz
Yaptıklarından dolayı soğumuştum. Evlenmeden önce chatlaşme uygulaması indirdiğini ( söz olana kadar) gördüm. Bunu evlendikten sonra gördüm ama ve birde bir kaç defa keşfetin de çok fazla açık saçık kadın videoları vardı. Ve işin sinir bozucu tarafı izlediğini kabul etmiyor gelip beni deli göstermeye çalışıyordu ailelere resmen. Başka şeyler de var. Uzun olacağı için sıkmak istemiyorum.İkinci seçeneğiniz daha mantıklı geldi bana. Sonuçta 3 sene beraber geçirdik o yüzden anlık bir boşluğa düşme yaşıyorum ama eminim geçicek ve çok mutlu olucam

Evet o yaş evlilik için çok kötü bir yaş. Ki ben taş çatlasa en erken 25 de evlenirim derdim ama büyük konuşmamak gerekiyor demek ki. Saçma bi şekilde çok aşık değildim kendisi konuşmamızın başından beri evlilik diye tutturmuştu. Ve ağızı da çok iyi laf yapıyor. E sevgiliyken yaş da 20 ne oldu da böyle bir saçmalığı kabul ettim bende bilmiyorum. Aile evinden kurtuluş olarak falan da görmedim. Ekonomi olarak sorun olmayacak. Ailem de arkam da çok şükür

Arkadaşın adına çok sevindim. İnşallah bu sefer çok mutlu olur ve aynı sıkıntıları yaşamak durumunda kalmaz

Çok teşekkür ederim darısı başıma inşallah adınıza da çok sevindim

Herşeyin yokluğuna alışılır. Ölümün bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…