Boşanma sürecini nasıl atlatırım?

Biri boyle diye herkesin boyle oldugunu dusunme. Bi terapiye basla ancak oyle toparlarsin. Bu hissiyatin gecer. Daha temkinli ama daha mutlu gunlere ilerlersin
Doğru toparlanmaya çalışıyorum yapıyorum, her yol deniyicem fakat psikolojim yeni insanı kaldırırmı bilmem, hep dikduruşum vardı diye ezilmedim öyle oluncada yanlız kaldım

Doğru toparlanmaya çalışıyorum yapıyorum, her yol deniyicem fakat psikolojim yeni insanı kaldırırmı bilmem, hep dikduruşum vardı diye ezilmedim öyle oluncada yanlız kaldım
Gecmeyecek olsa olayli bosanan bi ton insan var. Yeniden evlenen. Hatta ikinciden yine bosanan 3.ye evlenen mutlulugu yakalayan. Smdi sana oyle gelebilir. Omrun yalniz gecicekmis gibi artk bu duruma mahkummussun gibi. Ama oyle degil. Durumun cok travmatik o yuzden daha zor geciriyo olabilirsin. Ama gecicek. Destek almayi ihmal etme.

Abla evlenip boşanan insanlar diğilde , hastalıktan gözümün karşısında ölen insanlar beni çok etkiledi. Evlenmeden önce yıllar içinde yeni doğulan kardeşimi anneannemi , kuzenimi kaybetdim gencecik yaşta .Bendeki bu olumsuzluk evlilik ve ya genç kızlık hayalleri dürtüsü diğilde daha çok kendi başıma yaşamak isteği uyandırdı. Yarın ölecekmişim gibi hiss ediyorum günümü olumlu geçirmeğe çalışıyorum sanki gelecek yokmuş gibi. Aynı boşandığım günden bu günede böyle oldu. Gelceği planlıyan bebek bekliyen eş isteyen insanlardan olmadım. Etrafımdakılar hep genç kız gibiydi benimse bir maskülen tarafım vardı. Yüksek puanla universite okudum lgs sınavıma birincilikle puan aldım, fakat içimde böyle kavramlar olmadı. Evlendim yinede aileme yük oldum, ben öğrenciyim diye babamın parasını sömürmeğe çalıştılar , yani hep bir aslılıktan hep bir insanların isteklerinden sıkıldım .

Bu olay ne kadar süre önce oldu

Resmi ayrılık 4 gün önce oldu, ancak uzak kalmak süreci 3 ay önceden başladı
Henüz herşey o kadar yeni ki. Zorlanmaniz çok normal..
Çok zorlanacagim derseniz destek alabilirsiniz.
İnşallah bundan sonra ki hayatınızdan ümit var olun.. inanın hiç bir sıkıntı sonsuza kadar sürmüyor.

Her kes gibi mucadele ediyorumda tek farkım insanlardan, onlar iyi yaşamak mutluluk için mucadele ediyo bense hep yanlızlıkla kiminse bende dağıtdığl her şeyi toplamakla uğraşıyorum. Kiminse beni anladığına dair düşüncem yok , desteği kendi kendime etmeye çalışıyorum. Kendimle zamanla dostlaştım zamanla bu kötü bir şeye dönücek diye içimde dürtü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…