Bebeğimi en fazla bir buçuk iki yaşına kadar hakim bende tutarmış öyle diyor. Ama aklınca gözümü kokutacak inanmadım tabi ki.öyle bi' dünya yok canım.
hiç bunu kafana takıp da dertlenme.
avcunu yalar.
hem bebeğin hastane masrafları beni zorluyo diyen adam alsa da geri getirir zaten...
iyi de annene yollayan kendisi. evde biri olmayınca masraflar düşüyor diye...
boşver kuzum.
anneciğin arkandaysa , dağ gibi destek olan abilerin varsa yanında, bu adam neyine lazım?
rabbim yardımcın olsun en doğru kararı almışsın...
zaten hakkıyla babalık yapmayacağına da eminim ben...
kız öyle adama hakim bebek mi verirBebeğimi en fazla bir buçuk iki yaşına kadar hakim bende tutarmış öyle diyor. Ama aklınca gözümü kokutacak inanmadım tabi ki.
ELHAMDÜLİLLAH arkamdalar. ALLAH(c.c) razı olsun bende doğru karar olduğuna eminim. Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. ALLAH(c.c)'ım razı olsun.Öküz adam!! Otursun kendi boş evinde şimdi, acıktığında da parmaklarını kemirsin. Yatağında yalnız titresin!!
Sizden çocuğu falan da rüyasında alır.
Aynen öylekız öyle adama hakim bebek mi verir
o kendi kendine yazsın oynasın
Evet cimri insanla olmak çok zor.Allahtan bulsun. Ş...siz herif... baba olmaz bundan.. daha karısına cimrilik yapıyor.....................
Bir anne ben bebegimi istiyorum dedikten sonra hiç bir hakim babaya vermiyorrrrrrrr! Bu yalanlara inanmayın korkuya kapılmayın sakin!!Bebeğimi en fazla bir buçuk iki yaşına kadar hakim bende tutarmış öyle diyor. Ama aklınca gözümü kokutacak inanmadım tabi ki.
ELHAMDÜLİLLAH arkamdalar. ALLAH(c.c) razı olsun bende doğru karar olduğuna eminim. Çok teşekkür ederim.
Xaten oyle olmus en azından guzel beslenmıssınızdır , Aılenızın maddı durumu nasıl?Evet üzerinden atmış ama ona göre beni anneme bırakmakla o bir lütüf işlemiş gibi davranıyor.
Zaten çalışmayı düşünüyorum tekrardan. İnşaALLAH(c.c) bebişimin nasibine atamam olurda.ne tuhaf adam hem sizi annenize yolluyor eve gelmenize müsade etmiyor hemde annenize kaçtığınızı söylüyorbenden para dilenme,bebek kontrolü bütçemi sarstı ne demek sanki kendi başınıza yaptınız bu bebeği tam dayaklık koca(şiddete karşıyım tabi) hakim 2 yaşında çocuğuda ona vermez avucunu yalar o anca zaten bebek iki yaşına gelene kadar siz bir işe girersiniz gözünüz korkmasın hiç ailenizde arkanızda büyütürsünüz böyle baba mı olur?kendi çocuğunun sağlığını masraf olarak görüyor.çocuk doğunca ne bekliyordu acaba hiç masraf olmayacak mı sanıyor
Huzursuz bir ortamda büyümesindense diyorum bende. Hakimin koyduğu günlerde babalık yapsa bari. Kızım için diyorum onu da. Yapmazsa o da erkenn görür babasının yüzünü.İçim parçalandı.
Allah nasil biliyosa öyle yapsın okurken kendimi senin yerine koydum zor çok zor . Bebeğine üzüldüm en çok böyle olaylarda olan günahsız yavrulara oluyor. Ama üzülme okumuşsun en azından annen yanında Paşa paşa bakarsınız çocuğuna da böyle pisliktwn kurtulduğuna sevin.
Evet bebeğim için daha huzurlu ortamda büyümesini istiyorum. ALLAH(c.c)'ım sağlık verinde gerisi hiç önemli değil. Bir de bize yetecek kadar para versin RABBİM(c.c) geçimimiz için inşaALLAH(c.c)...Bu nasıl bir dünya nasıl zihniyet, kontrol parasını ondan istemeyeceksinizde kimden isteyeceksiniz???NE DEMEK BENDEN PARA DILENME!!!. Sonuna kadar haklısıniz hamileliginde gercekleri gören kadinlar çoğunlukta yanlız değilsiniz. Emin olun en doğru kararı veriyorsunuz. Aman hamileyim, çocuğumuz olacak, bebegime bunu yasatmamayim diye şimdi sabredip otursaniz emin olun bu adam hiç duzelmeyecek. Sizin h assasiyetinizi kullanacak. Çocuk olup babayla aynı evde bir bağ kurmaya başladığında ayrılmak sizin için çok daha zorlaşacak. Bu çileyi çekip duracaksiniz sonra. Doğacak yavrunuzun ve sizin adınıza en doğru kararı vermişsiniz. O adama da söyleyecek bir kamyon lafım var da suan ortam müsait değil
Evet canım. İnan hiç üzülmüyorum. ALLAH(c.c)'ım razı olsun güzel dualarınız için...Çok üzüldüm insan kendi evladını düşünmez mi ? Bazen erkekleri anlamak mümkün olamıyor. Umarım hayat size tüm güzelliklerini sunar, lütfen bu düşüncede bi insan için kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin. Bu kadar para düşkünü birinin bebeğe siz istesenizde bakacağını düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?