Boşanma sürecinde yıpranan kadin.

Ee ne alaka bu kadar malı varken benden istemesi demediniz mi?

Boşanmak için eş ailesinden izin aldınız mı?

Merak etme daha iyi olur herşey, önce kurtulmaya bak bence , bir de psikolojik yardım al mutlaka , sizde kurban psikolojine yatkınlık çok var

Konunu okurken bir kelime dikkatimi çekmişti. Zengin.
Yorumlarında da diyorsun işte adamın osu var busu var, bilmem kaç yere iş yapıyor. Sen kabul et ya da etme adamda cazip gelen para olmuş sana. Evlenince de altınları istemiş, yetim aylığını almış elinden o zaman anlamışsın adamın parasının olmadığı ya da olsa da sana yedirmeyeceği. İlk karısına 150.000 tazminat vermemek için 6 yıl süründürenden ne bekliyordun. Ona öyle davrandı beni el üstünde tutacak mı dedin. Geçmiş olsun. Ne diyeyim kendin ermiş bulmuşsun.
Bari boşan da bu rezillkiten kurtul

"Bu adam zengin, hem bana kol kanat gerer, hem rahat yaşarım." diye uyanıklık sonunda hüzün. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyim demiş, evdeki bulgurda gitmiş.

Geçmiş olsun diyorum.

Ben bu hikayenin üç çocuklu olanını biliyorum. Kadın 16 yaşında 3 çocuklu adama, Adana'nın zengin ailelerinin birine gelin oluyor. Burda fark kendi değil babası veriyor. Annesi yok.

Ama fakir kız zengin oğlan hikayelerinin çoğu öyle kötü bitiyor.

Seninki ne biliyo musun? Ben bunu adam ederim hırsı. Yok öyle birşey. Adamsa adam değilse değil. Bırak artık bırak. Kendine dön niye bile bile lades dedin, seni bu kadar degersizlestirmesine neden izin verdin? Kendini suçlamadan analiz et değersizlik hissini. Şu karanlıkta debeleniyorsun bu adama dönersen hiç çıkamazsın. Zaten dışarı çok akıl veren çok hata yapar.

Bu hikayenin sonu da “boşanacaktım ikna ettiler boşanmadım devam ettim” olmasın.

Zaten her şey iyi niyetten başımıza geliyor. Eşinin ailesi sizi çok fazla kandırıyor buna izin vermeyin artık 2. Evliliği diye size itmeye çalışmışlar ve eşiniz de sevmiyormuş sizi aile zoruyla evlenmiş gibi geldi. Siz niye bunlara kandınız evlilik teklifi yok çaba yok bir şey yok. En kötüsü de ikiz bebeklerinizi aldırtması ya bir değil 2 bebek hiç mi vicdanı sızlamadı ve dalga geçer gibi tekrar bebek yaparız demesi Allahım sen koru hemen uzaklaş o eşten ve başkalarının lafıyla hareket etmeyi bırak artık kendine saygın olsun lafla peynir gemisi yürümez ki düzelcek düzelcek denince düzelsin.

Hanımefendi kaçın kurtulun bu adamdan. Çocuğunuz da yok hiçbir bağınız kalmaz. Anlattığınız çoğu şeyi ben de yaşadım. Böyle bir insan tedaviyle bile düzelmeyebilir ki zaten sorunu kendisinde görmüyormuş.

Evenmeseydiniz . Baskalarina suc yuklemeyin duzelir evlen dediler aklima girdiler vs bos laf.

Çok üzüldüm yasadiklarina ama su bir gercek ki sen sevdin ve kaderindi evlendin hicbir sey engel olamazdi zaten buna. Boyle erkekleri duyunca tiksiniyorum namus şeref haysiyetten yoksun bu insanlar benim gözümde. Bir erkek karisi için çaba göstermeli bende babaevinde kaldim hamile halimle adam tek bir adım atmadı, onların işlerine geliyo bu durum çünkü kendileri bitiremezler biz gidince de bahaneleri oluyo iste. Dengesiz hasta oğullarını evlenir düzelir diye evlendiren o ailelere ise hiç lafım yok Allahima havale ediyorum. Benimki de sinirli yapısı vardı ben kılıf uydururdum tabi sevdiğim için, ablası sen duzeltirsin onu derdi.simdki aklım olsaydı ben rehabilitasyon merkezi miyim derdim.malesef yaşamadan ogrenemiyoruz bunun yaşla başla da alakası yok akıl gidiyo yani bi yerde bundan sonrası sizin içinde güzel olur umarim

Cocuklu bosanmis adamla bekar birinin ne işi var. Kendiniz etmis kendiniz bulmussunuz uzak durun onunuze bakin

Adamın şu huyuna güvendim diyebileceğin hiç bişey yok ama güvenmiştim.
Yaşın 28 olmuş bazı şeyleri artık ayman lazım

Yetişkin insansınız nasıl karşı tarafın sözüne güvenip is yaptınız o kısmı anlayamadım. Sorunlu oğullarını size satmışlar belli ki. Siz de her aşamayı bile isteye geçmişsiniz. Muhtemelen yalnız kalma korkunuz var. Ellerinizle yaptığınız bu seçimin sonucunu çocuğunuza odetmeyin. Yolları ayirdiysaniz artık önünüze bakın

Ilk eşine de faydası olmamış belliki onada hayatı zindan etmiş

Şok oldum okurken.
Konu sahibi en son mayıs ayında girmiş sanırım siteye ne yaptı acaba.
Hayretler içerisinde okudum bu kadar da nasıl olur diye düşündüm.
Okursan eğer kesinlikle destek almalısın.
Çünkü yazdıkların akıl dışı ne bileyim aklın mantığın hiç mi yok sanki biri velayetini almalı çünkü sen doğru kararlar alabilecek biri gibi değilsin.
Bir insan ısrar ediliyor diye nasıl evlenir ki.
Eş ailesi istiyor diye hamile kalıp, eşi istemiyor diye çocuğu aldırıp, sonra üzerinize iftara atılıp kendi istemedi aldırdı denilip, bir de acaba devam etse miydim gibi kafasında soru işareti olan biri düşünme yetisini kaybetmiştir bence.
Size acil vasi tayin edilmeli siz kişisel kararlarınızı alabilecek olgunlukta bir birey değilsiniz çünkü karar alamıyorsunuz. Kandırılmaya müsait değişik yani..Akli dengenizden şüphe ettim kusura bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…