- 30 Nisan 2023
- 33
- -3
- 29
-
- Konu Sahibi Eylulbasakk
Haklısınız ama işte bazen insan kendini kaybedebiliyor, güvenebiliyor ve böyle üzülüyorAma siz yetişkin bir kadınsınız kimse kimseye evlilik veya hamilelik konusunda baskı yapamaz öz anne babanız bile. Umarım bundan sonrası sizin için güzel olur
Duzelmiyorlar , olan mücadele eden yıpranan insana oluyorBen boyleyim
Duzelmiyorlar maalesef tecrübeyle sabit.
Hatalar insanlar içindir en azından yaşadıklarınızdan pay çıkarırsınız ve sağlam kararlar alırsınız. Bundan sonra ki ilişkilerinizde daha dikkatli davranırsınız.Haklısınız ama işte bazen insan kendini kaybedebiliyor, güvenebiliyor ve böyle üzülüyor
Senin yazdıklarından çıkardığım hala beklenti de olman vs bana akıl sağlığının tehlikede olduğunu düşündürdu.Yasadigin durum normal değil.Anlamak istemiyorsun ama adam seninle oynuyorEtrafımda kimseyi bırakmadı, herkesten soyutladi. Gece kız arkadaşımdan dahi mesaj gelse ertesi gün numaram degisiyordu , gece büyük kavga çıkıyordu. Doğru düzgün arkadaşım kalmadı.. Çevrem o kadar genişti ki ...
Keşke.. Beklentide olmam geri dönüşü olsun diye değil. Sadece bu kadar guvenmislige üzülüyorum, inanmisliga. Hakaretleri, kısıtlamaları, kırdığı üzdüğü zaman mücadele etmeyisi, derdi tasası hep işi olması, ve daha neler neler. Ve hala kendimi sucluyorum bazen acaba biraz daha mı sabretseydim, biraz daha mı alttan alsaydım, belki duzelirdi, belki belki diye diye aklımdan çıkmıyor..Senin yazdıklarından çıkardığım hala beklenti de olman vs bana akıl sağlığının tehlikede olduğunu düşündürdu.Yasadigin durum normal değil.Anlamak istemiyorsun ama adam seninle oynuyorAdam senin bir adım gitmeyeceğini bildiği için ailesiyle beraber keyfine bakıyor.Sana şuan msj atsa kosacaksin bunun rahatlığında anlıyor musun?? Lütfen arkadaşlarinla ol sana iyi gelecek kişilere sığın, otur ağla bayılana kadar gerekirse, psikolojik destek al ama o adama gününü göster.Hayatindan kov! Yalnız kalırım diye korkuyorsun ama senin gibi kac milyon yalnız var.Elbet onlardan biriyle karşılasirsin.Boyle kendine acıyarak onun ve ailesinin oyuncağı olarak yaşamak hoşuna mı gidiyor??Keşke seni tanısaydim valla tutar sallardim.........
Keşke.. Beklentide olmam geri dönüşü olsun diye değil. Sadece bu kadar guvenmislige üzülüyorum, inanmisliga. Hakaretleri, kısıtlamaları, kırdığı üzdüğü zaman mücadele etmeyisi, derdi tasası hep işi olması, ve daha neler neler. Ve hala kendimi sucluyorum bazen acaba biraz daha mı sabretseydim, biraz daha mı alttan alsaydım, belki duzelirdi, belki belki diye diye aklimSenin yazdıklarından çıkardığım hala beklenti de olman vs bana akıl sağlığının tehlikede olduğunu düşündürdu.Yasadigin durum normal değil.Anlamak istemiyorsun ama adam seninle oynuyorAdam senin bir adım gitmeyeceğini bildiği için ailesiyle beraber keyfine bakıyor.Sana şuan msj atsa kosacaksin bunun rahatlığında anlıyor musun?? Lütfen arkadaşlarinla ol sana iyi gelecek kişilere sığın, otur ağla bayılana kadar gerekirse, psikolojik destek al ama o adama gününü göster.Hayatindan kov! Yalnız kalırım diye korkuyorsun ama senin gibi kac milyon yalnız var.Elbet onlardan biriyle karşılasirsin.Boyle kendine acıyarak onun ve ailesinin oyuncağı olarak yaşamak hoşuna mı gidiyor??Keşke seni tanısaydim valla tutar sallardim.........
O kadar emeğe üzülüyorum..Bosanin bihuzur bi rahatlama bi özgürlük geliyorrr anlatamam
Sana çocuğunu aldırtan adamdan boşan zaten ...Eşimden boşanma surecindeyim, biraz uzun olacak ama lütfen okuyun bana cevap yazın
Evlilik düşünmeyen bir insandım, beni eşim ve ailesi çok zorladı. Eşim 6 yıl önce boşanmış ve bir cocugu olan biriydi. Ben ise bekar biriydim. Beni gördüler her şeyimi beğendiler ama ben olmayacağını ve ailemin kabul etmeyeceğini biliyordum. Öyle de oldu. Aklımla çok oynadılar, çok inandirdilar, guvendirdiler. Ona sevgi goster sana bağlı olsun, hakaret ve baskısı çoktu. Ailesine söylediğimde bize olsun o küfürler sen idare et diyordular. Düzelecek. Sen sev. Nisanlan düzelecek, nişanlandım. Kaç kez Nisan attım, düzelmiyor, olmuyor dedim, ailesi evlen düzelecek. Evlendim, ne balayı ne evlenme teklifi, ne doğum günü ne nisanlilik süreci hiç olmadı. Altınlarım emanet gibiydi sadece 2 hafta taktım ve eşim aklınızın almayacağı şekilde zengin ona rağmen borcum borcum var diyip içim el vermeyip sattirdim al senden önemli değil dedim, ve aldı. Yetimim, babamdan kalan çeyiz parasını da aldı, vermedi. Para verme konusunda çok sıkıntı oldu, yani istediğim zaman gerek yok diyordu maddi olarak çok sıkıntı çektim eşimden, yine de alttan aldım bir şey olmaz dedim. Ama manevi açıdan artık alttan alamıyordum, hakaretleri umursamamazligi. Neyse ailesi evlen düzelecek dedi, evlendim düzelmedi. Çocuğun olsun düzelecek. Hamile kaldım, ikizdiler. Ne seni istiyorum ne de çocukları istiyorum dedi. Aramızda tartışma vardı diye ve annemlerde kaldim gün. Hamile olduğum halde ne aradı ne mesaj attı. Aldiracagiz dedi, direndim ama olmadı. Aldırdı. Sonra olmusla ölmüşe çare yok dedi gel bir daha deneyelim dedi. Affettim... Olmadı. Hep tartışma vardı, ama tartışma esnasında hiçbir zaman haksız değildi, ben 3 gün odada sabaha kadar ağlar dururdum gelir çabalamazdi. Hani evliliğin ilk ayları çiçek böcek gönül alma olayları vardır. Hiç olmadı. Sizi sıkmak istemem ama daha neler neler aileme küfürleri cabası.. Nolur bana cevap verin .. 7 aylık evliyim ve boşanıyorum inşallah..
İlk yorumumu okursanız görürsünüz kendimi suçladığımı, gerçekten ne yaşadığımı bilseniz böyle söylemez, üzülürsünüz.Sizi pek normal bulmadım. Her şeyi bile isteye yaptığınız halde insanları beni bunları yapmaya ikna ettiler diye suçlayamazsınız. Yaptığınız hataların sorumluluğunu almıyorsunuz. Böylesi işinize geliyor.
Boşanıyorum diyorsunuz ama anlattıklarınıza bakılırsa adam sizi boşuyor. Gelip size hadi evimize gidelim dese koşa koşa yine ikna olup gideceksiniz.
Ama şu an kabul etmiyor, ben istiyordum çocukları kendisi aldırdı deyip iftira atıyor.Sana çocuğunu aldırtan adamdan boşan zaten ...
Siz artık o adamın ne yaptığı ile ilgilenmeyin bir karar verdiyseniz arkasında durun.İlk yorumumu okursanız görürsünüz kendimi suçladığımı, gerçekten ne yaşadığımı bilseniz böyle söylemez, üzülürsünüz.Davayı kendim açtım, ama bunca şeye rağmen boşamıyorum diyor ama bir çaba göstermiyor. Beni evden kovuyor ertesi gün tatile gidiyor, kavga ediyoruz küsüs 4 gün boyunca şehir dışında Ben sıkıntıdan randevu almıştım hastane için bildiği halde 4 gün boyunca ne aradı ne sordu ne mesaj attı. Ha haklısınız yine kosa kosa kuvami kurtarmak için gittim, affettim. Ve daha neler neler..
Tam tersine yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Hata daha önce evlenmemiş gencecik bir kadının;İlk yorumumu okursanız görürsünüz kendimi suçladığımı, gerçekten ne yaşadığımı bilseniz böyle söylemez, üzülürsünüz.Davayı kendim açtım, ama bunca şeye rağmen boşamıyorum diyor ama bir çaba göstermiyor. Beni evden kovuyor ertesi gün tatile gidiyor, kavga ediyoruz küsüs 4 gün boyunca şehir dışında Ben sıkıntıdan randevu almıştım hastane için bildiği halde 4 gün boyunca ne aradı ne sordu ne mesaj attı. Ha haklısınız yine kosa kosa kuvami kurtarmak için gittim, affettim. Ve daha neler neler..
Merhaba sizinle benzer durumdayız ben de ayrılacağım henüz 3 ay oldu. Cok zor allah sabır versin size de..Hep kayınaileyi suçlayan insanları da anlamıyorum. Yanlış anlamayın ama aklınız yok muydu ikna etmelerine izin vermeseydiniz? İradesiz misiniz bu kadar?
Tamam kötülük yaprlar suçlarız ama göre göre evlenip göre göre çocuk yapıp hep karşı tarafta suçlanmaz. Umarım boşanırsınız.
Bakın en baştan beri sanki iradeniz yokmuş gibi davranıp sürekli zorladılar diyerek saçma sapan bir evlilik yapmışsınız, bu adamdan size zerre hayır yok , boşanın ve yeni hayatınıza bakın...Ama şu an kabul etmiyor, ben istiyordum çocukları kendisi aldırdı deyip iftira atıyor.
Önceki eşini 6 yıl süründürmüş bosanmamak için. Sırf 150 bin TL tazminat istedi diye...Tam tersine yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Hata daha önce evlenmemiş gencecik bir kadının;
boşanmış bir çocuk babası birini nişanlılık sürecinde bir çok rezillik yaptığını gördüğü halde neden onunla evlenmek gibi bir kötülüğü kendisine yapar diye sinirlendim.
Ayrıca eşim beni boşamıyor demişsiniz. Siz kararlı olursanız diğer kadını nasıl boşadıysa sizi de öyle boşar.
Evet , dava açıldı. Artık dünyayı yaksa geri dönemem ama insan sadece yıpranıyor. Çünkü mutlu olacağını bekliyorken bu durum ve kısa süre içinde olunca....Siz artık o adamın ne yaptığı ile ilgilenmeyin bir karar verdiyseniz arkasında durun.
Hiçbir şekilde hayrı olmadı. Hep maddiden vurdu, hep neyin eksik dedi, yaa çamaşır makinem bile yoktu idare edelim dedi. Ben poşet poşet kirli çamaşırımı toplardim annem veya ben götürür annemlerde yıkatir ütüler getirirdim. Bundan bile iftira attılarBakın en baştan beri sanki iradeniz yokmuş gibi davranıp sürekli zorladılar diyerek saçma sapan bir evlilik yapmışsınız, bu adamdan size zerre hayır yok , boşanın ve yeni hayatınıza bakın...
Hayır, annemlerdeyim. Annem cesedim çıkar ama seni çıkaramazlar diyor. Babaannem, abim asla kabul etmiyor. Ailem çok şükür arkamda taa en başından. 10 çocuklu da gelseydin yine kabulümdün diyor annem. Çok şükür..Şu an hâlâ aynı evde misiniz? Daha 7 aylık evlisiniz yaşınız genç. Bu adamla devam ederseniz kafeste gibi yaşamaya devam edersiniz. Def edin gitsin hayatınızdan.