- 30 Nisan 2010
- 31
- 8
-
- Konu Sahibi Beyazolsun
nasıl basediyorsunuz. ben sürekli ağlıyorum. anılar hayallerBoşanma sürecindeyim Allah'ın izniyle boşanacağiz
ben kaderci biriyim nasibimiz tükenmiştir. diyorum .. zaten 1 yıl evli kaldık oda evli gibi değildi, adam iyiydi lafı sözü anacıllıgı falan yoktu ama sorumsuzdu eve sabaha karşı gelirdi , iç güveysi aldık birde babası yok sakin biri dedik ama adamın kumarı varmış elde avucta birşey bırakmadı maddi yönden sıkıntı cektırdı hep yalan dolan ve paragözlülüğü gizli saklı iş yapması son nokta oldu zaten 30 da evlendım aradıgım ilgiyi sevgiyi sahipliliği bulamadım sevgi gelişmedi zorlanmadım ... acıma yetime diyen insanın alnından öpüyorum.. etrafımdaki mutsuz evlilikleride görünce kimseye güvenim inancım kalmadı. şimdi üzülüyorsunuz fakat ileride ne olacağını Allah daha iyi bilir demekki hayırlı değilsiniz birbirbirinize Allah korumak istiyor bizleriSİZİN NASIL DUYGULARINIZ. BEN ÇOK DUYGUSALIM
evet soyadı olayı da var ona da alışmak düzenine alışkanlığına anılara vs. cok acıyor canım. sizin kaç yıllıkyı?Yeni boşanmış bir kadın olarak söylüyorum. Çok ama çok zor bir süreç o acı geçmiyor ama alışıyorsunuz. Henüz soyadım değişmedi o durum bile çok zor geliyor. Rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın ama bitmesi gerekiyorsada acısız sansıcız bitirsin.
bu süreçte aynı şeyelri yaşayabların fikirleri benim için çok önemkli. ancak yabilir.yuva yıkılması çok zormuş5.celseye girecek biri olarak söylüyorum.diyecek söz bulamiyorum çeken bilir
çocuk var mı?5.celseye girecek biri olarak söylüyorum.diyecek söz bulamiyorum çeken bilir
sebepe olanlar cezasını çeksin bizimki anasıYeni boşanmış bir kadın olarak söylüyorum. Çok ama çok zor bir süreç o acı geçmiyor ama alışıyorsunuz. Henüz soyadım değişmedi o durum bile çok zor geliyor. Rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın ama bitmesi gerekiyorsada acısız sansıcız bitirsin.
Var 1 tane küçükçocuk var mı?
masıl başediyorsunuz. o zor duyguyla.anılar acabalar kaygılar cocuk yeni süreç vs.Var 1 tane küçük
Anilarim yok yuzunu 10 saniye göresim yok .kendi ettigi icin .kaygim yok saglikliyim yeniden baslarim dedim hep diyorumda .benim exe gram sevgimmasıl başediyorsunuz. o zor duyguyla.anılar acabalar kaygılar cocuk yeni süreç vs.
Anlasmaliya dönmesine çok sevindim, çekişmeli surecin zamanimizdan yedigini düşünüyorum ve zaman çok kıymetli. Ne kadar erken süreçler bitiyor insan o kadar çabuk hayatına adapte oluyor.çekişmeli boşanma davam vardı. anlaşmalı olmasına karar verdik. en kısa sürece boşancam Allah'ın izniyle. kutlama yapcam valla
Ben 3 ay önce boşanma kararı verdim. 1 ay önce de anlaşmalı haklarımı alarak boşandım. İlk 2 ay süreç zordu baya, psikologa gittim, şuan acım hiç kalmadı. Aklıma bile çok nadir geliyor, çocuğum yoktu.Arkadaşlar kim açtıysa bu konuyu eline sağlık nasıl atlattınız hayata yeniden nasıl başladınız toplanıp birbirimize destek olalım:)
Ne güzel anlatmışsınız. Ben boşandım ancak yer değiştiremedim, yaza kadar aynı ev ve ortamdayım ne yazık ki. Hayat devam ediyor geri kalmak istemiyorum. O kadar çok emek vermiştim ki maddi manevi sömürüldüm emeklerime yazıkBen 3 ay önce boşanma kararı verdim. 1 ay önce de anlaşmalı haklarımı alarak boşandım. İlk 2 ay süreç zordu baya, psikologa gittim, şuan acım hiç kalmadı. Aklıma bile çok nadir geliyor, çocuğum yoktu.
Bundan 1 ay önce biriyle tanıştım arkadaş olarak görusebilecegimi söyledim, kaliteli vakit geçirmeye başladık, bana değer veren birinin olması beni mutlu etti. Ben hep korkuyordum boşanmış olmam sorun olabilir diye hiç olmadı. Bu demek değil ki herşey yolunda gidecek ama erkekler şöyledir nalettir önyargılarım kırıldı en azından. Gayet düzgün insanlar da varmış.
Kendimize yatırım yapıp, ayaklarımız üzerinde sürdüğümüz sürece, + tecrübe ile hayatımızda şimdi daha iyi yol alabilecegimizi düşünüyorum. Herkes mutlu olsun
Kendi duzeninizi kurduğunuzda çok daha hızlı iyileşmeye başlarsinizNe güzel anlatmışsınız. Ben boşandım ancak yer değiştiremedim, yaza kadar aynı ev ve ortamdayım ne yazık ki. Hayat devam ediyor geri kalmak istemiyorum. O kadar çok emek vermiştim ki maddi manevi sömürüldüm emeklerime yazık
allahın sevgili kuluymuşsun boşanınca adak dağıt oyna davulla zurnayla anladığım kadarıyla çocugun da yokben kaderci biriyim nasibimiz tükenmiştir. diyorum .. zaten 1 yıl evli kaldık oda evli gibi değildi, adam iyiydi lafı sözü anacıllıgı falan yoktu ama sorumsuzdu eve sabaha karşı gelirdi , iç güveysi aldık birde babası yok sakin biri dedik ama adamın kumarı varmış elde avucta birşey bırakmadı maddi yönden sıkıntı cektırdı hep yalan dolan ve paragözlülüğü gizli saklı iş yapması son nokta oldu zaten 30 da evlendım aradıgım ilgiyi sevgiyi sahipliliği bulamadım sevgi gelişmedi zorlanmadım ... acıma yetime diyen insanın alnından öpüyorum.. etrafımdaki mutsuz evlilikleride görünce kimseye güvenim inancım kalmad. şimdi üzülüyorsunuz fakat ileride ne olacağını Allah daha iyi bilir demekki hayırlı değilsiniz birbirbirinize Allah korumak istiyor bizleri