- 28 Mayıs 2019
- 190
- 284
-
- Konu Sahibi Beyazolsun
Ben boşanma asamasindayim kadinlar kulubu sayesinde yüzüm gülüyor burda çok güzel dost edindim onlarda benim gibi biz birbirimze destek olarak ayaktayiz ve tüm kadinlarmzada yardim için bu konudayızMerhabalar. Uzun zamandır kk da boşanma ile alakalı bir bölüm olmasını istiyorum aslında. HattaMune ye bunun için mesaj yazacaktım.
Bende 2 ,5 yıl oldu boşanalı. Tabi ki her ayrılık sancılıdır. Ama ben hep bu süreçte daha ne kadar kötü bir hayatım olabilir ki ? Diye düşündüm.
Benim naçizane tavsiyem kesinlike çalışın. İşiniz olsun, bir uğraşınız. Ayaklarınız üzerinde durmadan asla evlenmeyin.
Karşınızdakini ya olduğu gibi kabul edin ya da baştan ayrılın. İnanın kimse değişmiyor.
Diğer en önemli hususta baştan tavrınızı koyun. İstemediğiniz bir şeyi size diretirse boyun eğmeyin.
Benim boşanmamın en temel sebepleri aslında benim dik duramamam oldu.
He boşandım ne oldu ? Hayatım eskisinden çok daha şahane oldu.
Kendime güvenim bitmişti evvela onu kazandım. Hayata bakış açım değişti.
Şimdi hayatımda 1 senedir birisi var ve daha 2-3 ay evvel nişanlandık. İnşallah nişanlımla aramız hep iyi olur ama olmazsa da dünyanın sonu değil.
Boşanmak çok zor bir şey buna asla bir sözüm yok ama bu zorlukla başa çıkmanın tek çaresi sizsiniz.
Eski hayatınızda özlenecek bir şey olsa zaten boşanmazdınız. Kimse aylarca ,yıllarca düzelecek diye beklemesin. Ben asla inanmıyorum değişim olacağına. Değişim olmuyor ama siz kabullenip , normalleştiriyorsunuz.
Boşanan tüm hemcinslerim inşallah çok mutlu olur. Boşanmak bir son değil benim için yeni bir başlangıçtır.
Off bu ne ya.. Çocuk olmadan yol ver gitsinBende eşimden soğudum artık. Hayatının kumandası onların elindeymiş gibi 33 yaşındaki adamın abisinin babasının sözünü dinlemesi, yeni yuva kurduğunun aile olduğunun farkında olamaması, eski bekar hayatına devam etmek istemesi ( eve 1 buçuktan aşağı gelmemesi). Abisi ve arkadaslarıyla sürekli şehir dışı geziler düzenlemesi, ailesine dur diyememesii onların dolduruşuna gelmesi soğuttu. Kısacaası 7 aylık evlilikte hiç kendimi yeni evli gibi hissedemedim. Evde akşama kadar akşamdan da sabaha kadar cam kenarında koca bekledim. Artık ben de yoruldum bittim tükendim. 2 gündür ben annemlerdeyim ne aradı ne sordu, burdan 9 saat uzaklıktaki bir şehre geziye gitmiş abisi ve arkadaşlarıyla. Sonraki süreci çok merak ediyorum ..
Şuan işsizim ve sonraki süreçten korkuyorumOff bu ne ya.. Çocuk olmadan yol ver gitsin
İş aramaya başlayın derim benŞuan işsizim ve sonraki süreçten korkuyorumama soğuduğum için ayrılmayı da istiyorum
Bende eşimden soğudum artık. Hayatının kumandası onların elindeymiş gibi 33 yaşındaki adamın abisinin babasının sözünü dinlemesi, yeni yuva kurduğunun aile olduğunun farkında olamaması, eski bekar hayatına devam etmek istemesi ( eve 1 buçuktan aşağı gelmemesi). Abisi ve arkadaslarıyla sürekli şehir dışı geziler düzenlemesi, ailesine dur diyememesii onların dolduruşuna gelmesi soğuttu. Kısacaası 7 aylık evlilikte hiç kendimi yeni evli gibi hissedemedim. Evde akşama kadar akşamdan da sabaha kadar cam kenarında koca bekledim. Artık ben de yoruldum bittim tükendim. 2 gündür ben annemlerdeyim ne aradı ne sordu, burdan 9 saat uzaklıktaki bir şehre geziye gitmiş abisi ve arkadaşlarıyla. Sonraki süreci çok merak ediyorum ..
Arıyorum zaten ama bulamıyorumİş aramaya başlayın derim ben
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Umarım hepimizin gönlünce olur her şey. Bu durumda böyle bir dua almak çok iyi geldiallah kolaylık versin
umarım gönlünüzce olur ileriki günlerde her şey.
Ailenin haberi var mı bu durumdanArıyorum zaten ama bulamıyorum2 gündür hayatım allak bullak oldu
Allah yardımcınız olsun yeni evlisiniz benim gibi sizin eşinizde benimki gibi evlilik kavramini pek anlayamamış.alin karşınıza konuşun bu böyle nereye kadar gidecek diyeBende eşimden soğudum artık. Hayatının kumandası onların elindeymiş gibi 33 yaşındaki adamın abisinin babasının sözünü dinlemesi, yeni yuva kurduğunun aile olduğunun farkında olamaması, eski bekar hayatına devam etmek istemesi ( eve 1 buçuktan aşağı gelmemesi). Abisi ve arkadaslarıyla sürekli şehir dışı geziler düzenlemesi, ailesine dur diyememesii onların dolduruşuna gelmesi soğuttu. Kısacaası 7 aylık evlilikte hiç kendimi yeni evli gibi hissedemedim. Evde akşama kadar akşamdan da sabaha kadar cam kenarında koca bekledim. Artık ben de yoruldum bittim tükendim. 2 gündür ben annemlerdeyim ne aradı ne sordu, burdan 9 saat uzaklıktaki bir şehre geziye gitmiş abisi ve arkadaşlarıyla. Sonraki süreci çok merak ediyorum ..
Ben şuan ailemin yanındayım. Ama onlar eşim şehir dışına gitti de öyle geldim sanıyorlar. Eşim keyfi yerinde sürekli story atıyo kankalarıyla geziyo ben burda harap oldumAilenin haberi var mı bu durumdan
Ben şuan ailemin yanındayım. Ama onlar eşim şehir dışına gitti de öyle geldim sanıyorlar. Eşim keyfi yerinde sürekli story atıyo kankalarıyla geziyo ben burda harap oldum