Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Sevginiz,özleminiz tamamen yok oldu mu peki?boşanma aşamasında oluşan kaygı,karamsarlık,mutsuzluk geçiyor mu?
Mutsuzluk geçiyor ama öfkem geçmiyor hadi diyorum ben neysem de 2.5 yasında çocuk ile boşandık onu bile 1ayda bir kapıda görüp gider kendime kızıyorum böyle bir insanı nasıl kendime layık gördüm diye

Çoçuk olunca arada bağ oluyor.Benim bebeğim yok Yani ömür boyu görmeyeceğim.Allah kurtarmış sizi.Umarım kızınızla çok güzel hayatınız olur.

Canım keşke erkekler evlendikten sonra gostermese gerçek yüzünü aldanıp cocuk veriyoruz onlara ama o yüzden ilk yıllar beklemek adama dönüp bir bakmak çok önemli adam mı gerçekten bundan baba olur mu diye.. dünyaya gelmiş sana yoldaş olmuş onun tek ihtiyacı mutlu anne benimde kizim var eşime bazen çok kızıyorum öyle etkileniyor ki..o yüzden anneyiz kan kursakta kızılcık şerbet diyeceğiz.. odagin es kişisi olmasın artık yavrun olsun canım ilahi adalete güven

4 yıl çocuk yapmadım ama önceside sonrası da aynıydı değişir diye düşündüm değişti daha beter oldu kadın olamadın ki elinde tutamadın dedi aldattı yakaladığım gün evden çıkartıp dava açtım

Yazıklar olsun ona ya kansız adam
İşte insan bunları hazmedemiyor boşandıktan 1 yıl sonra hala aynı noktadasın bitti gitti boşandık unut yaşananları dedi değil 1 yıl acaba yaşasam bin yılda geçse unuturmuyum asla çok zor gerçekten Allah herkesin gönlüne göre insan nasip etsin yürek yükü çok ağır

Çok mu severek evlendiniz ? Allah yüreğimizdeki yuku kaldırsın

1 ay iyiymiş, bizim mal 1 yıldan fazladır küçük çocuğunu görmüyor.

1 ay iyiymiş, bizim mal 1 yıldan fazladır küçük çocuğunu görmüyor.
Unutsun çocuğu diye çok dua ettim ancak çocukta arada görmek istiyor gününü takip eder gibi 1 ay geçince babam demeye başlıyor 45 gün gelmedi çocuk agresife bağladı çok zor

Ben boşandım ilk yorum benden gelsin
Merhaba bende 1 buçuk yıllık evliyim. Eşim oldukça evine sadık çok düşünceli dünyasının merkezine beni koyan bir insan bi çok kadının istediği yapıda. Fakat evlenmeden önce sürekli eski ilişkikerimi kurcalayan araştırmalar yapan hatta eski erkek arkadaşımla kaba bi şekilde cinsel hayatımı soran yetmeyip kavga ettiğimizde instagramdan fake hesap açıp eski sevgilime kavga ettiğimi aramızı nasıl düzeltebileceğimizi soran biriydi. Buna rağmen evlendim. Aynı evin içi cidden çok farklı oluyormuş. Yine eski mevzuları açmaya başladı sürekli her kavgamızda onunla nasıldı onu mu düşünüyosun derdi. Sürekli evliliğimizi başka evliliklerle kıyaslardı. Bende genelde sessiz kalırdım hiç konuşmazdım evet bu doğru bir davranış değil çünkü ben sustukça o daha çok konuşur daha çok bağırırdı. Pek sohbet edemiyorduk açıkcası kafa yapılarımız farklı. Sohbet etmek için sürekli dışarıda olmamız gerekiyor evde sıkılıyordum eğlenemiyordum. Her neyse onun tek istediği sürekli ona ilgi göstereyim sürekli ona sevgi sözcükleri söyleyeyim ondan başka hayatım olmasın bu nedenle evde benim kişisel alanıma saygı göstermiyodu. Zamanla bu tarz psikolojik kavgalar arttı haliyele ben soğudum cinsel beraberliğimizde azaldı. Ben uyurken ellerini benim genital bölgeme götürürdü ya da benim ellerime kendi cinsel organına götürdü korktuğum için bi şey yapamazdım. Resmen tacize giriyor. Sürekli arkadaşlarımı arayıp tüm kavgalarımızı anlatırdı. Sonra göreve gitti 6 aylık. Göreve gitmeden önce boşanalım diye konuştuk. Görevdeyken benim arkadaşlarıma kendi arkadaşlarına benim dedikodumu yapmış. İftira atmış. Bi çoğuna bende şahit oldum. Aileme ben hiç bir sorunumuzu anlatmadım. O babamı aramış bir şeyler çıtlatmış. Babam beni aradı boşanma gibi bi şey olursa beni reddeceğini söyledi. Ailem destek olmadı. Sonra görevin sonlarına doğru hatalarını anladığını söyledi. Haklı olduğumu psikolojik şiddet uyguladığını kabul etti. Ne karar verirsem saygı duyacağını söyledi. Avukatımı falan tuttum fakat kafam karışık. Düzeletmeye çalışsam düzelir mi acaba. Şehir değişkiliği ev değişikliği falan yapsak. Kararsızımğ yardım edin. Elle tutulur işim yok. Destek verecek ailem yok. 26 yaşındayım. Çocuğumuz yok.

Merhaba bende 1 buçuk yıllık evliyim. Eşim oldukça evine sadık çok düşünceli dünyasının merkezine beni koyan bir insan bi çok kadının istediği yapıda. Fakat evlenmeden önce sürekli eski ilişkikerimi kurcalayan araştırmalar yapan hatta eski erkek arkadaşımla kaba bi şekilde cinsel hayatımı soran yetmeyip kavga ettiğimizde instagramdan fake hesap açıp eski sevgilime kavga ettiğimi aramızı nasıl düzeltebileceğimizi soran biriydi. Buna rağmen evlendim. Aynı evin içi cidden çok farklı oluyormuş. Yine eski mevzuları açmaya başladı sürekli her kavgamızda onunla nasıldı onu mu düşünüyosun derdi. Sürekli evliliğimizi başka evliliklerle kıyaslardı. Bende genelde sessiz kalırdım hiç konuşmazdım evet bu doğru bir davranış değil çünkü ben sustukça o daha çok konuşur daha çok bağırırdı. Pek sohbet edemiyorduk açıkcası kafa yapılarımız farklı. Sohbet etmek için sürekli dışarıda olmamız gerekiyor evde sıkılıyordum eğlenemiyordum. Her neyse onun tek istediği sürekli ona ilgi göstereyim sürekli ona sevgi sözcükleri söyleyeyim ondan başka hayatım olmasın bu nedenle evde benim kişisel alanıma saygı göstermiyodu. Zamanla bu tarz psikolojik kavgalar arttı haliyele ben soğudum cinsel beraberliğimizde azaldı. Ben uyurken ellerini benim genital bölgeme götürürdü ya da benim ellerime kendi cinsel organına götürdü korktuğum için bi şey yapamazdım. Resmen tacize giriyor. Sürekli arkadaşlarımı arayıp tüm kavgalarımızı anlatırdı. Sonra göreve gitti 6 aylık. Göreve gitmeden önce boşanalım diye konuştuk. Görevdeyken benim arkadaşlarıma kendi arkadaşlarına benim dedikodumu yapmış. İftira atmış. Bi çoğuna bende şahit oldum. Aileme ben hiç bir sorunumuzu anlatmadım. O babamı aramış bir şeyler çıtlatmış. Babam beni aradı boşanma gibi bi şey olursa beni reddeceğini söyledi. Ailem destek olmadı. Sonra görevin sonlarına doğru hatalarını anladığını söyledi. Haklı olduğumu psikolojik şiddet uyguladığını kabul etti. Ne karar verirsem saygı duyacağını söyledi. Avukatımı falan tuttum fakat kafam karışık. Düzeletmeye çalışsam düzelir mi acaba. Şehir değişkiliği ev değişikliği falan yapsak. Kararsızım yardım edin. Elle tutulur işim yok. Destek verecek ailem yok. 26 yaşındayım. Çocuğumuz yok.

Kesinlikle çocuk yapmayın. Lütfen korunun. Geleneksel yöntemlerle değil, modern yöntemlerle korunun.
Ailenize hiç anlatmamışsınız, sizin ağzınızdan dinleseler, belki böyle tepki vermezler? Eşiniz yalan yanlış şeyler söylemiş olabilir. Bazı insanların ağzı iyi laf yapar. Ailenize sizi suçlayıcı şeyler söylemiş olabilir. Tekrar konuşun aileniz ile düzgünce. ( Boşanmak istiyorsanız)
Aileniz arkanızda olmasa bile boşanmak istiyorsanız katlanmak zorunda değilsiniz. Ancak öncelikle ne isteğinize karar verin.

Eşinizin psikolojik sıkıntısı var gibi geldi bana. Sürekli eskileri kurcalaması falan tuhaf. Şüpheci bir tavır içinde anladığım kadarıyla. Psikiyatrik bir bozukluğu olabilir mi ?

Fake hesap açıp senin Eski sevgiline msj atan birinin sağlıklı bir düşünce yapısı olmadığını umarım fark etmişsindir bence ailene ne çıtlattigini öğren, ailen bosanmayin dedi ve sırf o yüzden hatasını anlamış gibi yapıyorsa daha kötü bir durum olur senin için. Hayatını kararlarını ailene ve buadamin ellerine birakmamalisin, kimse kimsenin malı değil. Kendi ayakların üstünde durmaya çalış işe gir lütfen

26 yaş... Bi işe girin önce. Kendi hayatınızı kurmak için kimseye muhtaç olmazsınız o zaman. Ailenizin destegine de ihtiyaciniz olmasin. Çalışmak çok zor değil. Ben 18 yasimdan beri çalışıyorum. Markette, bi fabrikada, restoranda vb. Bi yerde ise başlayın. Sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir

Vaaay bunları yazıp bir de o adama ikinciyi doğurmuşsunuz. Ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…