- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.639
- 29
- Konu Sahibi Beyazolsun
Sorununuzla ev değişikiği iehir değişikliğinin ne ilgisi var? Adam o evde başka diğer evde başka birine mi dönüşecek keramet evde ya da şehirde değil. Anlattıklarınız çok korkunç bir ruhsal hastalık. Çocuk yaparsanız çok büyük vebal alırsınız bunu net söyleyimMerhaba bende 1 buçuk yıllık evliyim. Eşim oldukça evine sadık çok düşünceli dünyasının merkezine beni koyan bir insan bi çok kadının istediği yapıda. Fakat evlenmeden önce sürekli eski ilişkikerimi kurcalayan araştırmalar yapan hatta eski erkek arkadaşımla kaba bi şekilde cinsel hayatımı soran yetmeyip kavga ettiğimizde instagramdan fake hesap açıp eski sevgilime kavga ettiğimi aramızı nasıl düzeltebileceğimizi soran biriydi. Buna rağmen evlendim. Aynı evin içi cidden çok farklı oluyormuş. Yine eski mevzuları açmaya başladı sürekli her kavgamızda onunla nasıldı onu mu düşünüyosun derdi. Sürekli evliliğimizi başka evliliklerle kıyaslardı. Bende genelde sessiz kalırdım hiç konuşmazdım evet bu doğru bir davranış değil çünkü ben sustukça o daha çok konuşur daha çok bağırırdı. Pek sohbet edemiyorduk açıkcası kafa yapılarımız farklı. Sohbet etmek için sürekli dışarıda olmamız gerekiyor evde sıkılıyordum eğlenemiyordum. Her neyse onun tek istediği sürekli ona ilgi göstereyim sürekli ona sevgi sözcükleri söyleyeyim ondan başka hayatım olmasın bu nedenle evde benim kişisel alanıma saygı göstermiyodu. Zamanla bu tarz psikolojik kavgalar arttı haliyele ben soğudum cinsel beraberliğimizde azaldı. Ben uyurken ellerini benim genital bölgeme götürürdü ya da benim ellerime kendi cinsel organına götürdü korktuğum için bi şey yapamazdım. Resmen tacize giriyor. Sürekli arkadaşlarımı arayıp tüm kavgalarımızı anlatırdı. Sonra göreve gitti 6 aylık. Göreve gitmeden önce boşanalım diye konuştuk. Görevdeyken benim arkadaşlarıma kendi arkadaşlarına benim dedikodumu yapmış. İftira atmış. Bi çoğuna bende şahit oldum. Aileme ben hiç bir sorunumuzu anlatmadım. O babamı aramış bir şeyler çıtlatmış. Babam beni aradı boşanma gibi bi şey olursa beni reddeceğini söyledi. Ailem destek olmadı. Sonra görevin sonlarına doğru hatalarını anladığını söyledi. Haklı olduğumu psikolojik şiddet uyguladığını kabul etti. Ne karar verirsem saygı duyacağını söyledi. Avukatımı falan tuttum fakat kafam karışık. Düzeletmeye çalışsam düzelir mi acaba. Şehir değişkiliği ev değişikliği falan yapsak. Kararsızım yardım edin. Elle tutulur işim yok. Destek verecek ailem yok. 26 yaşındayım. Çocuğumuz yok.