Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Evet çocuğum var, 4 sene boyunca hayatıma kimseyi almadım. Boşanalı 7 sene oluyor, sonra eşimle tanıştım güvenmem uzun sürdü yeni evliyiz zaten:) eşim hiç evlenmemiş
Bende 34 yaşındayım. Boşanmaya çalışıyorum. Aldatıldığım için ayrılıyorum. Ama çekişmeli dava…zor ve yıpratıcı.
Bilmiyorum bu dava ne zaman biter. Bitse de tekrar güvenir miyim birine? Anne olabilecek miyim?
Herkes geçecek diyor ama geçmeyecek gibi görünüyor

Yo yoo valla sana yemin geçiyor hiç merak etme yıpratıcı bi süreç çekişmeli davalar ama siz her zaman kendinizden yana olun çocukta olmadığı için işiniz daha kolay bence… Anne olacağınız zaman da elbet gelecektir. Ama denginiz olan,kıymet bilen, karşılıklı saygı sevgi merhamet olan birisinden anne olun

Yok geçecek ama delip geçecek hiç süslemeyim laflarımı. Dibin dibini göreceksin psikolojik olarak ama sıçraman için o dibe batman lazım, sonrası var yaa işte orası çok güzel Allahım diceksin neden daha önce boşanmadım bu adam için geçen yıllarıma üzülüyorum diyeceksin. Yeniden seversin ama benden tavsiye yas sürecini yaşa, hayatına kimseyi alma bi süre. Doğru insanı gözünden tanıyacak kadar tecrüben olacak. Bu süreçler bitsin, çok mutlu olacaksın inan

Umarım öyle olur. Teşekkür ediyorum

Mutlu olmayı öyle özledim ki… umarım doğru kararlar alabilirim

Mutlu olmayı öyle özledim ki… umarım doğru kararlar alabilirim
Alırsın neden almayasın, herkes aynı değil ki. Ben eşimle evlendiğimde kız arkadaşımı arayıp dedim ki ; hiç dışarı hayatı yok işten çıkıyor eve geliyor, telefonu hep ortada üstelik ben şifresini biliyooruuum normal mi dedim. Arkadaşım da normal evlilikler böyle Puxhu yaşamadın ki dedi bende aldatılmıştım o yüzden boşanmıştım

Nasıl bir travma yaşamışsınız demekki! Umarım hep mutlu olursunuz cani gönülden diliyorum bunu

41 yaşındayım yeni boşandım. Ne yalan söyleyeyim mutluyum. Gerçekten mutluyum. Sevgi zaten çoktan bitmişti, kalmamıştı. Özgür hissediyorum kendimi, nefes almayı unutmuşum da yeniden alıyormuşum gibi. Çocuğum yok, istemedim hiç. Bundan sonra vur patlasın, çal oynasın, sıfır erkek derdi.

Anlaşmalı mi bosandiniz

Okurken gozlerim doldu, ne kadar gerçekçi yazmışsınız. Önümde kocaman sıkıntılı bir süreç var, davam çekişmeli olacak ve ben sizin yazdıklarınıza ek olarak korkuyorum. İftira atılmasından evladimdan ayrı kalmaktan çok korkuyorum. Avukat ne kadar içimi rahatlatsa da kaygılarım bitmiyor oğlumla ilgili. Kafamda senaryolar kuruyorum, babası kaçırırsa ne yaparim o zaman diye düşünüyorum.

Kacirma işi hep korkutma inanmayin derim surec zor olacak evet ama imtihan bu sabır işi inanın davayi acma süresi daha da kotu belirsizlik en azından bosaniyorum diyebilcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…