- 27 Şubat 2012
- 13.960
- 23.309
-
- Konu Sahibi Beyazolsun
Teşekkür ederim, inşallah herkes ehline denk gelir.Musmutlu olun inşallah3ünüz birlikte çok güzel günler görün
Bende 34 yaşındayım. Boşanmaya çalışıyorum. Aldatıldığım için ayrılıyorum. Ama çekişmeli dava…zor ve yıpratıcı.Evet çocuğum var, 4 sene boyunca hayatıma kimseyi almadım. Boşanalı 7 sene oluyor, sonra eşimle tanıştım güvenmem uzun sürdü yeni evliyiz zaten:) eşim hiç evlenmemiş
Çok güzel bir dua inşallahTeşekkür ederim, inşallah herkes ehline denk gelir.
Yo yoo valla sana yemin geçiyorBende 34 yaşındayım. Boşanmaya çalışıyorum. Aldatıldığım için ayrılıyorum. Ama çekişmeli dava…zor ve yıpratıcı.
Bilmiyorum bu dava ne zaman biter. Bitse de tekrar güvenir miyim birine? Anne olabilecek miyim?
Herkes geçecek diyor ama geçmeyecek gibi görünüyor
Yok geçecek ama delip geçecek hiç süslemeyim laflarımı. Dibin dibini göreceksin psikolojik olarak ama sıçraman için o dibe batman lazım, sonrası var yaa işte orası çok güzel Allahım diceksin neden daha önce boşanmadım bu adam için geçen yıllarıma üzülüyorum diyeceksin. Yeniden seversin ama benden tavsiye yas sürecini yaşa, hayatına kimseyi alma bi süre. Doğru insanı gözünden tanıyacak kadar tecrüben olacak. Bu süreçler bitsin, çok mutlu olacaksın inanBende 34 yaşındayım. Boşanmaya çalışıyorum. Aldatıldığım için ayrılıyorum. Ama çekişmeli dava…zor ve yıpratıcı.
Bilmiyorum bu dava ne zaman biter. Bitse de tekrar güvenir miyim birine? Anne olabilecek miyim?
Herkes geçecek diyor ama geçmeyecek gibi görünüyor
Umarım öyle olur. Teşekkür ediyorumYo yoo valla sana yemin geçiyorhiç merak etme yıpratıcı bi süreç çekişmeli davalar ama siz her zaman kendinizden yana olun çocukta olmadığı için işiniz daha kolay bence… Anne olacağınız zaman da elbet gelecektir. Ama denginiz olan,kıymet bilen, karşılıklı saygı sevgi merhamet olan birisinden anne olun
Mutlu olmayı öyle özledim ki… umarım doğru kararlar alabilirimYok geçecek ama delip geçecek hiç süslemeyim laflarımı. Dibin dibini göreceksin psikolojik olarak ama sıçraman için o dibe batman lazım, sonrası var yaa işte orası çok güzel Allahım diceksin neden daha önce boşanmadım bu adam için geçen yıllarıma üzülüyorum diyeceksin. Yeniden seversin ama benden tavsiye yas sürecini yaşa, hayatına kimseyi alma bi süre. Doğru insanı gözünden tanıyacak kadar tecrüben olacak. Bu süreçler bitsin, çok mutlu olacaksın inan
Alırsın neden almayasın, herkes aynı değil ki. Ben eşimle evlendiğimde kız arkadaşımı arayıp dedim ki ; hiç dışarı hayatı yok işten çıkıyor eve geliyor, telefonu hep ortada üstelik ben şifresini biliyooruuum normal mi dedim. Arkadaşım da normal evlilikler böyle Puxhu yaşamadın ki dediMutlu olmayı öyle özledim ki… umarım doğru kararlar alabilirim
Nasıl bir travma yaşamışsınız demekki! Umarım hep mutlu olursunuzAlırsın neden almayasın, herkes aynı değil ki. Ben eşimle evlendiğimde kız arkadaşımı arayıp dedim ki ; hiç dışarı hayatı yok işten çıkıyor eve geliyor, telefonu hep ortada üstelik ben şifresini biliyooruuum normal mi dedim. Arkadaşım da normal evlilikler böyle Puxhu yaşamadın ki dedibende aldatılmıştım o yüzden boşanmıştım
Sizin sıkıntı nedir insallaj bi an evel biter bu sanciKonuyu yeniden gündem yapmaya geldim. Bende boşanma sürecindeyim. Toplanıp birbirimize destek olalım isterim
Nasil süreçlerden geçtiniz şuan sorguluyorum kendimi suçlu benmişim gibi hissediyorumBoşanalı çok oldu ama destek ararsanız, yardımcı olurum :)
Yok geçecek ama delip geçecek hiç süslemeyim laflarımı. Dibin dibini göreceksin psikolojik olarak ama sıçraman için o dibe batman lazım, sonrası var yaa işte orası çok güzel Allahım diceksin neden daha önce boşanmadım bu adam için geçen yıllarıma üzülüyorum diyeceksin. Yeniden seversin ama benden tavsiye yas sürecini yaşa, hayatına kimseyi alma bi süre. Doğru insanı gözünden tanıyacak kadar tecrüben olacak. Bu süreçler bitsin, çok mutlu olacaksın inan
Anlaşmalı mi bosandiniz41 yaşındayım yeni boşandım. Ne yalan söyleyeyim mutluyum. Gerçekten mutluyum. Sevgi zaten çoktan bitmişti, kalmamıştı. Özgür hissediyorum kendimi, nefes almayı unutmuşum da yeniden alıyormuşum gibi. Çocuğum yok, istemedim hiç. Bundan sonra vur patlasın, çal oynasın, sıfır erkek derdi.
Evet. Çok uğraştım anlaşmalı boşanma için. Çekişmelinin zorluğunu çok iyi biliyorum. Hatta cebimden para verdim öyle söyleyeyim.Anlaşmalı mi bosandiniz
Bende cekismeli acıyorum herkes zor diyorEvet. Çok uğraştım anlaşmalı boşanma için. Çekişmelinin zorluğunu çok iyi biliyorum. Hatta cebimden para verdim öyle söyleyeyim.
Okurken gozlerim doldu, ne kadar gerçekçi yazmışsınız. Önümde kocaman sıkıntılı bir süreç var, davam çekişmeli olacak ve ben sizin yazdıklarınıza ek olarak korkuyorum. İftira atılmasından evladimdan ayrı kalmaktan çok korkuyorum. Avukat ne kadar içimi rahatlatsa da kaygılarım bitmiyor oğlumla ilgili. Kafamda senaryolar kuruyorum, babası kaçırırsa ne yaparim o zaman diye düşünüyorum.Nikah masasına hiç oturmamış, oturmayı da düşünmeyen, forumda açılan her topic te evlilik kurumunu küçümseyen, evli ve boşanmış kadınlarla dalga geçen hemcinslerimin yorum yapmasını doğru bulmuyorum. Sınanmadıkları acı üstünden sanal ortamın rahatlığı ile ahkâm kesiyorlar. Bilmiyorlar ki her kilo her bünyede aynı tepkiyi vermez. Karşısındakini kaplumbağa yerine koyup kendilerini tavşan sanıyorlar.
Ne demişler ''boş başak dik durur, dolusu eğilir". Burada bazı üyelerin bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaları ve bunu da tek doğru en doğru gibi ifade etmeleri inanılmaz eğreti duruyor. Kimin neler yaşadığını nelerle mücadele ettiğini,öylesine yazdıkları kırıcı satırların insanı saatlerce nasıl bir boşluğa baktırdığını bilmiyorlar çünkü materyalistler, gerçeklik algıları bitmiş , herkesten kendileri gibi mekanik olmasını bekliyorlar.
Evlilik ile nikahsız aynı evde sevgili hayatı yaşamak kıyas bile edilemez, evlilik bireysel yaşantılarınızın yanında “biz” yaşamını inşa etmek demektir !
Boşanma travması, özellikle kadınlar için zorlayıcı bir deneyimdir ve duygusal psikolojik maddi zorluklarla doludur.
Depresyon, anksiyete, özsaygı eksikliği, öfke ve yalnızlık ... bonus olarak iş performansını etkiler, sosyal ilişkileri zayıflatır, fiziksel sağlığı olumsuz yönde etkiler, inişli ve çıkışlı ruh hallerini bir arada barındırır.
İsyan ve ‘neden ben’ soruları ile savaşma dönemidir. En sancılı ve can acıtan ama bir o kadar da daha sonrasında ruhunuzu olgunlaştıran süreçler başlar. Asla kişisel bakımınızı, kendinize olan saygınızın kaybolmaması açısından ihmal etmeyin. Aksine bu acılı sürecinizde kendi psikolojiniz için kişisel bakımınıza özen gösterin. Bu sizi hayata bağlar .
Ruhunuzun özgürleşmesi için yaşadıklarınızı affedin. Canınızı acıtanları affedin demiyorum kendinizi affedin en başta.
OLMASI GEREKİYORDU. OLDU VE BİTTİ ! Bunu yapmazsanız kronik bunalımlardan kurtulamazsınız.
Erkekleri tarafından acı yaşatılmış forumdaşlarım, hayat devam ediyor. Zamanın çözemediği hiçbir şey yok. Hiçbir acı kalıcı değil. Üzülmeniz hıçkırıklara boğulmanız, kalbinizin sıkışması, nefes darlığınız, iştahsızlığınız hepsi normal doğal süreçler.. Acınızı yaşayın ertelemeyin. Kendinize ve varsa çocuğunuza sarılın sevgiyle. Siz hanımefendiliğinizi korudukça, yaşama azminizi kaybetmedikçe bir gün doğru yerde, doğru zamanda doğru erkeği bulacaksınız! Hayat her şeye rağmen devam ediyor ve bir erkek için ömür boyu yas tutulamayacak kadar kısa !
Sakın kendinizi eski eşinize göre daha bahtsız bedevi hissetmeyin, hayatınızın bundan sonraki bölümünü silik yaşamak zorunda hiç değilsiniz içinize kapanmayın. Dar bir çevrede yaşıyorsanız mahalle baskısını umursamayın gülün geçin gerçekten kafanıza toka dışında birşey takmayın, görmeyin duymayın güzellerim, iş hayatında veya arkadaş ortamınızda vurun kahpeye muamelesi gösteren zavallı yaratıklardan da uzak durun. Boşanmak artık bir tabu değil, boylarınca b.k çukuruna batan, insanlık üzerlerine hasbelkader sıçramış bir sıfattan başka birşey olmayan kıro erkeklerden bir ışık yılı uzak durun. Size geçimsizin teki yaftasını yapıştıran erkek annelerine de cevap vermeyin, susmak yok saymak en güzel cevaptır. Zor günler bitti en zorunu atlattınız kurtuldunuz silkelediniz o vasıfsızları hayatınızdan.
Son olarak kızçelerim, bu 3.evliliğim. Şimdiki eşim gerçekten iyi bir insan. Daha önce başından hiç evlilik geçmemiş, sakin yaratılışlı, merhametli bir adam.
Kacirma işi hep korkutma inanmayin derim surec zor olacak evet ama imtihan bu sabır işi inanın davayi acma süresi daha da kotu belirsizlik en azından bosaniyorum diyebilcezOkurken gozlerim doldu, ne kadar gerçekçi yazmışsınız. Önümde kocaman sıkıntılı bir süreç var, davam çekişmeli olacak ve ben sizin yazdıklarınıza ek olarak korkuyorum. İftira atılmasından evladimdan ayrı kalmaktan çok korkuyorum. Avukat ne kadar içimi rahatlatsa da kaygılarım bitmiyor oğlumla ilgili. Kafamda senaryolar kuruyorum, babası kaçırırsa ne yaparim o zaman diye düşünüyorum.
Aldatılma nedeniyle ayrılıyorum bende. Büyük bir şokla öğrendim. Dava açalı 1.5 yıl oluyor. Atlatmaya çalışıyorum. Ama kolay değilSizin sıkıntı nedir insallaj bi an evel biter bu sanci