Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Böyle adamla ömür geçmez iş bulun kesinlikle yıllar sonra şu geçen günlere yanarsınız ikinci evliliğini yapan biri olarak söylüyorum salın gitsin inanın daha güzel günler gelecek ailesinin ağzına bakan adamla olmaz

Bende boşandım. 2021 de ağustos ayının 12 evlendim. Aralıkta boşandım. Çok mecbur kaldım anlaşmalı boşandım.

Kizlar selam ..çekişmeli boşanma aşamasındayım hem ziynet eşyası vs. Hem boşanma davası eski konularimi bilenler biliyo..şimdi karşı taraf boşanma taraftarı değil ama bnm elimde de ciddi kanıtlar deliller vs var darp raporu vs ..karşı taraf boşanmak istemediği sürece hakim ilk celsede boşar mi.birinden duydum 5-6 yıl sürmüş davası

3 yıl sabredin ve haklarınizi alın sonra çok pişman olur ah edersiniz hele de ekonomi bu haldeyken zaten yaşınız var yeniden evleneyim cocuk yapayım derdiniz de yoktur artık 3 yıl çabucak geçer gider

5 6 yılı pek duymadım ama 3 4 yıl sürüyor cekismeli davalar uzlaşmaya çalışın derim boşanmak zaten zorken birde cekismelisi insanı çok yıpratır

5 6 yılı pek duymadım ama 3 4 yıl sürüyor cekismeli davalar uzlaşmaya çalışın derim boşanmak zaten zorken birde cekismelisi insanı çok yıpratır
Esim anlaşmaliya yanasmiyo pişmanım vs diyo ben bosanma taraftarıyım zaten ama kafam karıştı ilk celsede biter diyende var 4-5 yılı gözden çıkar diyende..Bilemedim

Esim anlaşmaliya yanasmiyo pişmanım vs diyo ben bosanma taraftarıyım zaten ama kafam karıştı ilk celsede biter diyende var 4-5 yılı gözden çıkar diyende..Bilemedim
4-5 yıl sürecekse ne olacak? Geri mi döneceksin herife , nasılsa her türlü vaktim kaybolacak diye?

Pardon ? Ben öyle birsey yazmış miyim yukarida ? Öyle birsey demis miyim ? Sadece bir konu hakkında bilgi almak için yazdım.soru sorduğum için hesap mı vericem
Estağfurullah, hesap soracaksın demedim. Ama konularını biliyorum, adam pişman diye, babanın bazen tuhaf tavırlarından dolayı ara sıra kafanın karıştığını da. Şiddet varken mahkeme bu kadar uzatmaz sanıyorum. Ziynet davası boşanma davasından ayrılmıyor mu? Ayrılması lazım.

Bende anlatayim.15 yillik evliyim.almanyaya geljn geldim.ilk geceden hamile kaldim.4 sene sonra ikinci cocugum oldu.ve 36 yasinda simdi 1.5 yasinda olan kizim oldu.esimin yalvarmalariyla yaptigim cocuk en son cocugum.15 yil boyunca eşimin zengin olma hayaliyle uğrastim.tam düzeliyor.nefsine yenik dusup yine hata yapiyordu.cok calisip hic bisey elde edemedigi gibi bide kanunsuz işler yapip üstune para cezalari yiyodu.dayak hakaret hic yaşamadim cok sukur ama onun haicinde herseyi gordum.3 cocugum deyil 4 cocugum vardi sanki.en son sahte kimlikle sirket acip yakalandi.evimi 15 tane alman polisi basti.kriminal polis.ve ben 2 haftalik hamileydim.3 yil disardan yargilama aldi.sartli tahliye yani.ve 5 ay önce 70 bin euro borcu cikti ve evden attim.yeter dedim.oda onu beklemis gibi yine o sahte sirketi actigi arkadasiyla iş yapmaya başlamis.gece gunduz calisiyor.eve dönmek bile istemedi biliyomusunuz.cok istedigi kizini bile haftada 1 goruyor.ben boyle rahatim calisabiliyorum.kacda geldin gittin derdi yok dedi.zaten biz anlaşamiyoruz dedi.bosanma davasinida acmiyorda.eve cagardim gel beni allah katinda bosa diye.boşamicam dedi.davayi ben acicam.avukatla gorustum.devletden gecindigim icin devlete bildirmem lazim.ama almancam yeterli deyil bildiremedim.o bildirdim dedi ama bildirmemis.bana biraz süre ver diyor.islerimi yoluna sokayim diyor.sonra biz anlaşamiyoruz diyir.asla dönmem demem diyor zaman diyor.ben onun keyfinimi beklicem.acicam davayi.bu arada burda kimsem yok.ailem hepsi turkiyede.yapayanlizim burda.

Ben barisma taraftarı kesinlikle değilim. En son aradığında ziynet eşyalarından dolayı mahkemede herseyi itiraf edecem onlar yüzünden oldu cogu şey dedi yeterki bosanmayalim dedi .bnde olmaz dedim.bosanmam diye diretiyo bana.

Şiddet var , üç yıl da 5 yıl da sürse onun lehine sonuç çıkmaz, zaten bu yüzden tırmalıyor. Ziynet davası ayrılsın bi , bak bi daha yalvarıyor mu? Şimdi 5 para almadan boşansan ne güzel olur onun icin.

boşanalı baya bir zaman geçmiş şuan nasılsınız bende boşanma aşamasındayım ve 4 aydır babamlardayım bu acı tammamen geçiyor mu zamanla?

boşanalı baya bir zaman geçmiş şuan nasılsınız bende boşanma aşamasındayım ve 4 aydır babamlardayım bu acı tammamen geçiyor mu zamanla?
Merhaba o mesajı yazdığımda 4 ay demişim şuan 4.yılıma doğru gidiyorum şükür hayatımda hersey stabil ilerliyor ancak kinim öfkem nefretim azalmadı aksine daha da çoğalıyor

Merhaba o mesajı yazdığımda 4 ay demişim şuan 4.yılıma doğru gidiyorum şükür hayatımda hersey stabil ilerliyor ancak kinim öfkem nefretim azalmadı aksine daha da çoğalıyor
Sevginiz,özleminiz tamamen yok oldu mu peki?boşanma aşamasında oluşan kaygı,karamsarlık,mutsuzluk geçiyor mu?

Sevginiz,özleminiz tamamen yok oldu mu peki?boşanma aşamasında oluşan kaygı,karamsarlık,mutsuzluk geçiyor mu?
Cocuk varsa öfke kin bu duygularla baş etmek zor olur ortak nokta ile boşanmak sürekli hatırlamak demek belki de bu hislerin büyümesi demek ama Cox yoksa buna rağmen öfke kin azalmıyor 6 aydan sonra hala akla o geliyorsa psikolojik destek.sarttir bu kişinin kendi hatasıdır çünkü yoluna bakmak kendi kişisel gelişimine katkı yapmaktır bosanma sonrasi yeni rota kaseti baş sarıp durmak unutmayı zorlaştırır ve belki yeni ve doğru adamı seçme şansınızı yok eder

Dediğiniz çok doğru bende çocuk var boşandıgımda 2.5 yaşındaydı hem o hem ben o süreçte psikolojik şiddete maruz kaldık diyebilirim hakim her yıl Ağustos ayı babaya verdi 2.5 yaşındaki o çocuk benden hiç ayrı kalmamıştı sırf inat uğruna 1 ay aldı çocuğu her görmeye gittiğim an salya sümük çocukta bende perişan ilk ve son kez aldı o yıl şimdi sene de 2-3 defa 1-2 gecelik kalmaya götürüyor ayda 1de görmeye gelir canı ne zaman isterse çıkar ortaya.bunlara kızıyorum o sebepten öfkem geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…