Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Mutlaka vardır ki ben başta cekismeli açmıştım avukatım herseyini alırız dedi anlaşmalıya çevirdik sonradan bitti 3 ay içinde
Herşeyimizi alabildiğiniz için anlasmaliya cevirdiniz sanirim benimki çetin çıktı evden pay vermem altınları da vermem boşanma gel beraber yaşamaya devam edelim dedi :) üstelik beni 5 aylık evlilikte sayamadığım kadar aldatmışken.. (günübirlik ilişkilerini asalak gibi fotoğraflamış arşivlemiş o şekilde ogrendim..)

Yani tam hakkım olanı aldım mı bilmiyorum inanın ben de herseyi ikiye bölüştük normalde altınlar kadının derler onları da bölüştük bir an önce bitsin istedim o yüzden cekismeliye gitmedim yoksa avukatımın dediği gibi donuna kadar alırdık
Esiniz ağır serefsizmis nasıl bir saplantılı ruh haliyse koleksiyon yapmış kendine
Çocuğunuz var mı

Çocuğum yok. Bende altınlarımı verdiği takdirde evden hicbir pay istemeyip anlaşmalı bosanabilecegimi söyledim yok hicbir şey vermem dedi bende çekişmeli açtım maddi manevi tazminatta talep ettim bakalım beklemedeyim..

Bizde boşanmyı düşünüyoruz eşimle tatilin bitmesini bekliyoruz.Anlaşmalı boşanlım dedi ama kendisini tanıdığım için ben pek inanmadım.6 yıllık evliyiz 5 yaşında oğlum var sıkıntılarımız ilk yıllarda başladı ama işte büyüklerin bide etrafın inatçı tavrı ve çocuk olduğu için buzamana kadar zorlaya zorlaya geldi ama artık dayanamıyorum önce kendim için sonra oğlum için boşanma kararı dayım ve boşanma aşaması bitene kadar ne aileme nede başkasına hiçbir şey söylemeyeceğim

Gazanız mübarek olsun arkadaşlar hiç bir kadın yuvası yıkılsın istemez ama malesef kadın çabasına karşılık göremeyince vazgeçiyor susuyor ve gidiyor
Gitmemeleri icinde bisey yapmiyolar sonra gidincede don diye biseyler yapiyolar.Mesela bu je kadar inandirici.Yani sirf bitmesin diye yapilanlar halinin altina supurmek degilmi kizlar sizcede?

Gitmemeleri icinde bisey yapmiyolar sonra gidincede don diye biseyler yapiyolar.Mesela bu je kadar inandirici.Yani sirf bitmesin diye yapilanlar halinin altina supurmek degilmi kizlar sizcede?
Yani dönünce de en fazla 2 ay değişiklik olur sonra aynı tas aynı hamam olur bence yani kimse değişmez hoş bana kimse dön demedi :)

Ben kendime çok kızıyorum 2 yıl önce aslında tamamen ipleri kopardım oğlumu aldım babamın evine gittim 8 ay kaldım ama sonra oğlum için geri geldim her kafadan ayrı bi ses çıktı her evlilikte olur çocuk var ona yazık falan fişman sadece 2 ay iyiydik gerçekten sonra yine aynı bide bizim evlilik hem duygusal hem cinsel olarakta bitti 1.5 yıldır ayrı odalarda ytıyoruz artık geri dönülmez yoldayım bu sefer tamamen bitireceegim

Ben de yakın zamanda ayrıldım.eski eşimi hala çok ozluyorum içten içe sevdiğimi hissediyorum.hadi diyorum o ayrılmak istedi bir sekilde ayrildik bu duygularım normal.
peki yakın çevreme ne demeli.bosanmadan önce haber vermediğim için ve ayrıntıları anlatmadigim için bana soğuk davranıyorlar bayramda dahi aramadılar. Kimin ne derdi olsa 50 kere arardım bi koşu evine giderdim.birinin bir derdi varsa uzgunse watsap grubuna yazdıklarıma bile dikkat ederdim. Ha sözde de çok sevilirdim çok hatrim vardi.Ben tabiki herkes hayatını bırakıp benimle takılsın demiyorum.ama aramak çok mu zordu.
Hayatımın en yalnız en mutsuz en ağlamalı bayramını gecirdim.

Eğer sizi bu döneminizde yanlız bırakıyorlarsa siz de onları kendi haline bırakın üzülmeyin bir gün anlayacaklardır sizi hani doğum yapana filan yardıma ihtiyacı vardır diye gidiyoruz,yemek filan yapıyoruz ya ben anladım ki bir kadın boşanıyorsa ona da gidilmeli yanında durup sabaha kadar dinlemeli,varsa çocuğu ile ilgilenilmeli,bir tencere yemek götürülmeli çünkü bilirim o günlerde insan ocağı bile yakamıyor.İnşallah herşey gönlünüzce olur zamanla alışacaksınız

Insallah.cok haklısınız.ama ben sebepleri aciklamadigimdan suçlu goruldugum için günlerdir ilk kez üzgünüm dedim diye neler duydum.bayramda yalnızım bu yüzden çok üzüldüm dedim diye duyduklarımi unutamıyorum. Ama şundan eminim bu süreçte beni üzenlere kusmeyecegim ama bir daha dar zamanlarında da yanlarında olmayacagim.

Merhaba, ben bosanma surecindeyim yaziniz bana umut verdi, ve inaniyorum ki bu umudun benim icin bu surecte ne kadar degerli oldugunu anliyorsunuzdur. Cunku bosanirken bir daha sevilmeyecegini ve kimsenin sizinle evlenmek istemeyecegini dusunuyorsunuz. Kocam beni kayinpederime uygun gordugu icin secip evlenmis ben ise ilk goruste asik olmustum. Bizim nikahimizdan 1ay sonra kayinpederimi kaybettik, kaybettikten sonra kocam bana ne ise yararsin ki bir torun bile veremedin, sen beceriksizsin, sen yetersizsin diyerek asagilamaya basladi ve seninle evli kalmamin bir anlami kalmadi demeye basladi. Iste bunlardan sonra fiziksel ve psikolojik siddeti basladi, beni kafasinda dusmani ilan etti beni benden omur boyu nefret etmeye adadi kendisini. Ben ise ona asik her seyi alttan alan ve mutlu bir yuvamiz olsun diye herseyini feda eden kadindim. 6 ay sonra bana siddet uyguladigi icin onu sikayet ettim, sonra aile baskisi ile onunla baristim. Sorarsaniz kimseye itiraf etmeye yuzum olmasa da herturlu siddetine karsi ona sevgim bitmemisti ve onu affetmeye karar verdim. Hayatimin hatasiymis. Fakat her hatamizdan ders almamiz gerekiyor cunku barisir barismaz benim ona olan askimizi ve gucsuzlugumu kullanip bundan yararlanarak bana evlilik sozlesmesi imzalatti ve sonra siddeti daha da artti cunku artik kaybedicek hic bir seyi yoktu fakat benim kaybedicek seyim artmisti. Iplerin hepsini onun eline teslim etmistim neden mi cunku ona deli gibi asiktim ve tek umudum yuvamizda mutlu bir aile olucagimiz gunu gormekti. Suan ikamet ettigim evi alirken bile bir kere alalim ve cocuklarimiz buyuyene kadar tasinmayalim demistim neden mi? Cunku ben cocukken babamin isinden dolayi cok yer degistirmistik ve cocuklarimin nereye giderlerse gitsinler cocukluk anilarimiz yuvamiz diye anilariyla dolu mutlu tek bir yuvalari olmasini diledigim icin. Fakat esim artan siddeti ile ilerleyen donemlerde evliligimizi daha da yokusa surdu. Evi terk etmeden 3 ay once eve kopek almak istedi ve pandemi sebebi ile aylikci almayi reddetti eve yatili kadin almak istedi. Bir abla alalim dememe ragmen siddeti ve tehditleri ile eve eli yuzu duzgun bir kadin almaya zorladi beni. Bu surec esimle yasadigim butun siddetten daha kotuydu, cunku evde onu baskasiyla baska bir kadinla paylasirken buldum kendimi. Ve beni terk etmesin diye her seye susarken buldum kendimi. Evde yatili kalan kadin benim yasadigim hakaret ve siddetlere sahit oldu fakat iki yuzluymus. 3 ayin sonunda esimi doldurdu ve evi beraber terk ettiler. Esimin izmirdeki havuzlu yazligina gitmek icin oluyordu kadin ve istedigine kavustu, evde ben ikamet ettigim icin oraya kactilar ve beni terk etti esim. Evde yatili calisan kadinla evi terk etti. Bugun gordum o kadin baska bir kadin arkadasini esimin yazligina davet etmis bu bosanma surecimizde ve gunu gun ediyorlar. Esim benim bir gun bile bir arkadasimi davet etmeme izin vermemisti. Evden cikmam icin bile kac kez izin isterdim ondan. Evde ki calisan kadin benim agladigim gunleri benimle yasadi gordu fakat esimle para icin kacti. Peki ben bunlari yasayacak ne hak ettim diye hep kendimi sorguluyorum. Ama sunu unutuyorum belki rabbimin hakkimda daha buyuk planlari vardir. Universite tescilimi 1seneye tamamlamis olucam ve onumde seneler var. geciyor dimi dostlar bana soyleyin gecicek mi? Iyi olucam degil mi ? Hepimiz atlaticaz bu gunleri degil mi? Bana yalan ithamlar atiyor dava da, cekismeliye gittik fakat masumiyetime kavusucam degil mi? Iyi olucak mi hersey? Lutfen olsun cunku hayata tutunmak istiyorum.

Bende sürecin tam içindeyim. Davam açıldı. Bekliyorum. Hicbir kadın kolay kolay evini yıkmıyor işte. Her birimiz birer kanitiz. 23 yaşında mısınız gerçekten? Çocuğunuz var mı? Yaptığınız sözleşmede ihanet sebep değildir bana kalırsa durumu değiştirebilir belkide, avukatınızla görüşmelisiniz

Ve geçecek. Çok da güzel olacak herşey. Kimseden izin almadan özgürce istediğiniz yere gideceksiniz. Bende mesela gece yürüyüşüne cikabilecgim özgürce Allah ölüm acısı vermesin. Yürek ağrısına bir salavat yetiyor çünkü, bunlar neki

Ihanet eden kendisi, sozlesmeyi yaptirmasinin sebebi bana siddet uygulamasina dayanamayip onu sikayet edince parasini almak icin sikayet ettim diye sucladi beni psikolojik siddet ve tehditlerle. Barisinca baskiyla imzalatti. Fakat uyguladigi siddetten oturu kamu davasi devam ediyor 5 sene denetim verildi kendisine. Cok tesekkur ederim yanimda oldugunuz icin. Umarim hepimiz hakkinda hayirlisi olur. Bu masum saf sevgi barindiran yureklerin rabbim hep yaninda inaniyorum. 4aydir ben evimde rabbime ellerimi aciyorum, o ise kadinlarla zina yapiyor. Allah hepimiz hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah. Tek istedigim bu cekismeli davada hakkimi savunup ona guclu bir kadin oldugumu hepimiz adina gosterebilmek. Rabbim bu gucu bana verir insallah.

Cocugumuz yok esimden oturu olmuyordu fakat beni kac kere doktorlara gonderdi benden dolayi olmadigini iddia etti. En cok beni inciten sey evde yuzume bakan yatili calisan kadin ile suanda arkamdan gulup gunu gun etmeleri. Bunu hak edicek ne yaptim ben kocami sevip evimin kadini olmak disinda. Onun icin herseyimi feda ettim. Ne para ne pul istiyorum dedim. O sozlesme yaparken birsuru para maddesi koyarken benim koydugum tek sart beni sadece hep sev demek oldu. Kendimi aptal kandirilmis bir insan olarak hissediyorum. Ve cok cirkin. Ve cok ezik hissediyorum. Umarim bir gun bu davada hakli cikip daha iyi hissetmeyi umuyorum.

Allah yardimciniz olsun.

Bunun adına masum saf sevgi demeyin
Adı bu değil.
Her türlü entrikayı gördüğünüz halde adamın size bunları yapmasına sürekli izin verdiğiniz için suçlu sizsiniz.
Adam ben buyum demiş zaten, mayası belli.
Siz ne diye habire mutlu yuva, pempe panjurlu ev, içinde koştuturan çocuklar olarak hayal ettiniz ki ?
Hani ucundan kıyırından hak vermeye çalışıyorum, yok yok yok.
Bari bu adamın bir daha size gel dediğinde yalanlarına kanıp devam etmeyin.

Allah'ın daha büyük planları vardır muhakkak ama bize de akıl fikir vermiş arkadaşım.

Slm ben 20 yıllık evliyim 2 kızım var. Ama artık bitti.sevgi de bitti sabırda bitti beklentide umutta herşey bitti.ve boşanmaya karar verdim.bunu yakşaşık iki ay önce net birşekilde kararlılıkla oturup konuştum.ama hala daha önceki gibi yine affedeceğimi ve onu cezalandırdığımı düşündüğü için kabul etmiyor.hala aynı evde yaşıyorum kesinlikle çocuklar dışında hiçbir ortak paylaşımım yok.değişeceğini idda ediyor ama bunun asla olmayacağını biliyorum olsada artık umrumda değil.yıllardır yalvarıp yakardığım zamanlarda olmadı şimdi değişse ne değişmese ne artık benim için bir yoktan ibaret.ama çocuklarım için evden kötülükle çıkamıyorum.onunda bunu anlaması ve medeni birşekilde yollarımızı ayırmak için bekliyorum.2 ay geçti hala aynı kafada devam ediyor.birtürlü kabulenmek istemiyor veya öyle görünüyor.daha fazla beklemek bir çözüm getirirmi yoksa artık o istemese bile dava açmalımıyım karar veremiyorum.ben böyle bir ortamda çocukları büyütmenin onların psikolojisini ayrılmaktan daha çok etkileyeceğini düşünüyorum.o ise ne olursa olsun çocukların boşanmamızdan daha çok olumsuz etkileneceğini düşünüyor.anlayacağınız yıllardır hiçbir konuda hemfikir olamadığımız gibi bu konuda da değiliz. Şimdi ne yapmalıyım....fikirlerinizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…