Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Boşanma sebepleriniz neler ? Bir de konu açın isterseniz çok daha fazla fikir alırsınız.

Benimde 3 aylık bebeğim var bende boşanıyorum. Bir çok duyguyu aynı anda hissediyorum ama bugün daha iyiyim alışıyorum içim soğuyor. Önümüzdeki hafta dilekçeler verilecek. bebeğim ve ben yeni bir hayata başlıyoruz

Cok guzel yazmissiniz, aynen katiliyorum. YENI BIR BASLANGICTIR ve benim icinde boyle oldu. Iyiki bosanmisim, bosandigim icin cok mutluyum. Zaman herseyin ilaci, hersey geciyor. Mutlu olsaydiniz zaten bosanmazdiniz

10 yıllık evliyiz defalarca boşanmaktan bahsettik maalesef değişmiyor ve değişmeyecek... artık ona karşı hiç birşey hissetmiyorum..
Aileme gitsem yanımda olmayacaklar sabret diyecekler...3 çocuk var.. Nasıl yapcm nasıl bitirecem bilmiyorum

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, bende aynı durumdayım...yeni evli iken, o zamandan beri 10 yıldır bekar hayatı yaşar gibi, evde bekleyeni yokmuş gibi, bazen sabahlara kadar eve gelmedi.. sabah uyanıp bakıyorum yanımda kimse yok... kışın ortasında her gün her gece balkonda oturup yolunu gözlerdim... çayı keki çerezi hazirlayip beklerdim...3, 5, 10 derken artık beklememeye başladım... şiddet gördüm.defalarca evden kovdu..ve zamanla ondan soğudum... ciddi ciddi oturup konuştum ben böyle yaşayamam dedim... değişecem dedi.. şans verdim ama aynı tas aynı hamam...Aileme hiç birşey söylemedim, beni mutlu sanıyorlar..söylersem olacak tek şey sabret diyecekler...ve akılları bende kalacak üzülecekler boşanınca destek cikmycaklar çocuklarımı istemycekler...ne yapacağımı bilmiyorum...

Yazık böyle babayla yetişen çocuklara ne kadar kötü bir psikolojiye sahip olacaklar ki. Bilir ?
Çocuklar kaç yaşında okul çağıysa siz de ise girin o adamı da evden gönderip boşamaya bakın

Merhaba konunun üzerinden epey zaman geçmiş bosandiniz mi veya ne yaptınız bu arada nasılsınız benimde boşanmak gibi bir düşüncem aylardır var ama bir türlü cesaret edemiyorum gelecek kaygılarımdan dolayı tabi birde dünyalar tatlısı bir oğlum var. İnşallah sizin için hayırlısı olmuştur

Ne kadar güzel bir paylaşım okurken sizin için çok üzüldüm ama sonunda ise çok çok sevindim. Şuanda bende sizinkine yakın bir sorun yaşıyorum esir ayrılmak istiyorum ama üzerime dünya kadar borç var eşimden kaynaklı olarak birde çocuğum var nasıl olur bilmiyorum hep ikilemdeyim yapabilir miyim diye çok güzel bir orneksiniz aynı zamanda hayran oldum cesaretinize

Merhaba,
Kararınızdan hiç pişman oldunuz mu peki?
Dışardan bakıldığında bizim de iyi bir evliliğimiz var. Ancak iletişimimiz öyle koptu ki her anlamda çok uzaklaştık birbirimizden. Karar verdik ama içimde yine de oğlumdan dolayı bir huzursuzluk ve acaba duygusu bırakmıyor peşimi.

Oldukça zaman geçmiş siz yazalı ama sürecimiz benzer sanırım. Sevgi öyle bir bitti ki maalesef her anlamda koptuk. Ama saygı çerçevesinde anlaşmalı boşanma kararı aldık. Ama asil isteyen benim, o devam edelim desem edecek. Ama oğluma haksızlık etme fikri yiyip bitiyor beni. Siz nasıl atlattınız?

Büyük laf etmek istemiyorum ama bosaninca size ve çocuklarıniza sahip çıkmayacak olan ailenizden yaşadıklarınizi sırf onlar üzülmesinler diye niye saklıyorsunuz ? Sizin uzulmenizi çocukların psikolojisini onlar onemsemedigine göre?

Merhaba, ben de 30 yıllık evliliğimi sonlandırmak için çekişmeli dava açtım. Evli bir kızım var. Kimse kolay kolay yuvasını bozmaz. Anlayan anlar zaten ne demek istediğimi. Yıllardır kendimden çok fazla ödün verdim. Yıllar içinde baya baya dönüşüm yaşadım. Beraberliğimiz çıkmaz sokaklara girdi. Başka bir insana dönüştüm. Hala beni bırakmak jstemiyor. Davamda direttim.. 2 yıl sonra karar çıktı. Eşim boşanmayi reddettiği için hakim davami red etti. Davam düşecek. Sonuçta , ya 3 yıl bekleyeceğim. Ve 3 yıl sonnda kesin boşanma olacak. Ya da kararı istinafa yani bi üst mahkemeye götüreceğim. O şekilde de en kötü ihtimal en az 2 yıl. En fazla 5 yıl bekleyeceğim. Zaten 3 yıldır ayrıyım. Bu arada yaşam düzenim çok bozuldu. Eğer anlaşmalı ayrılırsam bana hiçbir şey vermeyecek. Aldığımız ev, bankadaki birikimler hepsi ona kalacak. Yok hakkım olanı alacağım desem, 3 yıl beklemem gerekiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bu şekilde özel hayatıma da bir yön veremiyorum. Bekar mıyım evli miyim dul muyum. Hepsi karıştı. Kafam çok bulanıyor bazen. Nasıl net olabilirim. Görüşlerinizi bekliyorum lütfen

Bence konu açın,burada kimse görmez.
Benim de çekişmeli davam var karsi taraf boşanmak istemiyor.Karsi taraf boşanmak istemiyor diye dava red mi oluyor

Bence konu açın,burada kimse görmez.
Benim de çekişmeli davam var karsi taraf boşanmak istemiyor.Karsi taraf boşanmak istemiyor diye dava red mi oluyor
Evet haklısınız konu açtım. Bnm davam reddedildi. Ancak ben avukat tutmamistim. Daha doğrusu şahit aşaması geçtikten sonra avukat tuttum. Bu yüzden de zayıf kaldı davam. Eşim istemeyince / O da para vs vermemek için / davayı hakim reddetti. Oluyormuş yani

Çok önce boşanmıl olur mu

Bende malesef 11 Ocakta davamı açtım. 12 yıllık evliliğim 24 Ocak tarihinde sona erecek. Çok zorlanıyorum,çok can yakıcı ama nasıl olacak gelecek bilemiyorum.

Bende malesef 11 Ocakta davamı açtım. 12 yıllık evliliğim 24 Ocak tarihinde sona erecek. Çok zorlanıyorum,çok can yakıcı ama nasıl olacak gelecek bilemiyorum.
Valla sonra hepsi geçiyor unutuluyor. Oh be diyorsun. Hatta kendine kızıyorsun.. Neden daha önce yapmadım diye..
O nedenle geçmiş olsun. Biraz sabredin. Cidden zaman ilaç olacak...

Merhablar bende aynı durumdayım 7 yıldır evliyim 2 oğlum var ve boşanmak istediğim için aileme geldim çok zor bı durum herkes soru soruyor herkes nasihat veriyor ne yapicam ben ya çocuklarıma bakamazsam ya babasını özler lerse ne yaparım bilmiyorum doğru düzgün bı işim de yok bı anda parlayıp tamam bu sefer kurtulacam diyorum ama birinin bi lafıyla bütün güvenim yerle bir oluyor

Ben 2017 de boşandım .4 ay evlı kaldım .Kızlık zarının bu kadar onemlı oldunu bılmıodum .Çok ıyı ınsanlar da cıktı ama gönül atmayınca zerre için almıyor .Boşanmışlarda geldı ,Çocuklu boşanmışlar da ,Yaşı çok buyuk olanlarda.Evlenmek ıcın evlenmek ıstemıyorum .Sevgılı oluncada nıyetı bozuk olanlarda .Hatta evlı olup benımle sevgılı olanda ogrendıgımde yıkılmıştım .Allah guzel şans versın bunu bılıp bunu soyluyorum.32 yaşındayım sankı hıc bır seye hakkım yokmuş gıbı .Şehır degıstırsem bu ekonomıde nereye gıdebılırım .Allah herkese guzel yazılar yazdın korktuguna ugratmasın .Ben çok uzuldum .Uzulmekten uzuluyorum artık .Yazık dıorum .Sevmek sevılmek ne zormuş .Keşke çok sevılseydım .Sevılenler ne mutlu .Sankı hiç bir seye hakkım yokmuş gıbı .Her şeye gec kalmışım gıbı .Hepımıze allah guzel kaderler yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…