Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Sevginiz,özleminiz tamamen yok oldu mu peki?boşanma aşamasında oluşan kaygı,karamsarlık,mutsuzluk geçiyor mu?
Mutsuzluk geçiyor ama öfkem geçmiyor hadi diyorum ben neysem de 2.5 yasında çocuk ile boşandık onu bile 1ayda bir kapıda görüp gider kendime kızıyorum böyle bir insanı nasıl kendime layık gördüm diye

Mutsuzluk geçiyor ama öfkem geçmiyor hadi diyorum ben neysem de 2.5 yasında çocuk ile boşandık onu bile 1ayda bir kapıda görüp gider kendime kızıyorum böyle bir insanı nasıl kendime layık gördüm diye
Çoçuk olunca arada bağ oluyor.Benim bebeğim yok Yani ömür boyu görmeyeceğim.Allah kurtarmış sizi.Umarım kızınızla çok güzel hayatınız olur.

Çoçuk olunca arada bağ oluyor.Benim bebeğim yok Yani ömür boyu görmeyeceğim.Allah kurtarmış sizi.Umarım kızınızla çok güzel hayatınız olurü
Çoçuk olunca arada bağ oluyor.Benim bebeğim yok Yani ömür boyu görmeyeceğim.Allah kurtarmış sizi.Umarım kızınızla çok güzel hayat
Çoçuk olunca arada bağ oluyor.Benim bebeğim yok Yani ömür boyu görmeyeceğim.Allah kurtarmış sizi.Umarım kızınızla çok güzel hayatınız olur.
İnşallah🙏 Düşünmemek gerek bazen neden diye yürüyüp gitmek gerek

Dediğiniz çok doğru bende çocuk var boşandıgımda 2.5 yaşındaydı hem o hem ben o süreçte psikolojik şiddete maruz kaldık diyebilirim hakim her yıl Ağustos ayı babaya verdi 2.5 yaşındaki o çocuk benden hiç ayrı kalmamıştı sırf inat uğruna 1 ay aldı çocuğu her görmeye gittiğim an salya sümük çocukta bende perişan ilk ve son kez aldı o yıl şimdi sene de 2-3 defa 1-2 gecelik kalmaya götürüyor ayda 1de görmeye gelir canı ne zaman isterse çıkar ortaya.bunlara kızıyorum o sebepten öfkem geçmiyor
Canım keşke erkekler evlendikten sonra gostermese gerçek yüzünü aldanıp cocuk veriyoruz onlara ama o yüzden ilk yıllar beklemek adama dönüp bir bakmak çok önemli adam mı gerçekten bundan baba olur mu diye.. dünyaya gelmiş sana yoldaş olmuş onun tek ihtiyacı mutlu anne benimde kizim var eşime bazen çok kızıyorum öyle etkileniyor ki..o yüzden anneyiz kan kursakta kızılcık şerbet diyeceğiz.. odagin es kişisi olmasın artık yavrun olsun canım ilahi adalete güven

Canım keşke erkekler evlendikten sonra gostermese gerçek yüzünü aldanıp cocuk veriyoruz onlara ama o yüzden ilk yıllar beklemek adama dönüp bir bakmak çok önemli adam mı gerçekten bundan baba olur mu diye.. dünyaya gelmiş sana yoldaş olmuş onun tek ihtiyacı mutlu anne benimde kizim var eşime bazen çok kızıyorum öyle etkileniyor ki..o yüzden anneyiz kan kursakta kızılcık şerbet diyeceğiz.. odagin es kişisi olmasın artık yavrun olsun canım ilahi adalete güven
4 yıl çocuk yapmadım ama önceside sonrası da aynıydı değişir diye düşündüm değişti daha beter oldu kadın olamadın ki elinde tutamadın dedi aldattı yakaladığım gün evden çıkartıp dava açtım

Yazıklar olsun ona ya kansız adam
İşte insan bunları hazmedemiyor boşandıktan 1 yıl sonra hala aynı noktadasın bitti gitti boşandık unut yaşananları dedi değil 1 yıl acaba yaşasam bin yılda geçse unuturmuyum asla çok zor gerçekten Allah herkesin gönlüne göre insan nasip etsin yürek yükü çok ağır

İşte insan bunları hazmedemiyor boşandıktan 1 yıl sonra hala aynı noktadasın bitti gitti boşandık unut yaşananları dedi değil 1 yıl acaba yaşasam bin yılda geçse unuturmuyum asla çok zor gerçekten Allah herkesin gönlüne göre insan nasip etsin yürek yükü çok ağır
Çok mu severek evlendiniz ? Allah yüreğimizdeki yuku kaldırsın

1 ay iyiymiş, bizim mal 1 yıldan fazladır küçük çocuğunu görmüyor.

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma sebebim boşanma sürecinde olan kadinlarimiza destek vermek amaciyladir.ne hayallerle kurdugumuz o yuvanın yıkılması zordur.bosanmayi ister kadın istesin ister erkek veya ikiside sonucta bir yuva yikiliyor belkide ortada bir çocuk var her insan bu aşamada zorlanabiliyor konuşmak dertlesmek istiyor içini dökmek istiyor.isterseniz nefret edin ona karşı ama yinede üzülebiliyoruz çünkü biz hayallerimizi verdik haketmeyenlere verdik malesef bilemedik.Bosanma aşamasında ve yeni boşanmış kadınlarımız sizlerin bu süreçten nasıl geçtiğinizi diğer kadinlarimizada destek olmak amaclı yazmanızı isterim.hep birlikte dertlerimize derman olalım.Derdinizi üzüntünüzü yazın rahatlayin bu konuyuda birbirimize güç vermek moral vermek adına açıyorum.tum evli çiftlerimize bir ömür mutluluklar diliyorum.Bu süreçte olanlarada Allah yar ve yardımcısı olsun yüzünüz hep gülsün İnşallah 🤲✋

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma sebebim boşanma sürecinde olan kadinlarimiza destek vermek amaciyladir.ne hayallerle kurdugumuz o yuvanın yıkılması zordur.bosanmayi ister kadın istesin ister erkek veya ikiside sonucta bir yuva yikiliyor belkide ortada bir çocuk var her insan bu aşamada zorlanabiliyor konuşmak dertlesmek istiyor içini dökmek istiyor.isterseniz nefret edin ona karşı ama yinede üzülebiliyoruz çünkü biz hayallerimizi verdik haketmeyenlere verdik malesef bilemedik.Bosanma aşamasında ve yeni boşanmış kadınlarımız sizlerin bu süreçten nasıl geçtiğinizi diğer kadinlarimizada destek olmak amaclı yazmanızı isterim.hep birlikte dertlerimize derman olalım.Derdinizi üzüntünüzü yazın rahatlayin bu konuyuda birbirimize güç vermek moral vermek adına açıyorum.tum evli çiftlerimize bir ömür mutluluklar diliyorum.Bu süreçte olanlarada Allah yar ve yardımcısı olsun yüzünüz hep gülsün İnşallah 🤲✋
Ben boşandım ilk yorum benden gelsin😂
Merhaba bende 1 buçuk yıllık evliyim. Eşim oldukça evine sadık çok düşünceli dünyasının merkezine beni koyan bir insan bi çok kadının istediği yapıda. Fakat evlenmeden önce sürekli eski ilişkikerimi kurcalayan araştırmalar yapan hatta eski erkek arkadaşımla kaba bi şekilde cinsel hayatımı soran yetmeyip kavga ettiğimizde instagramdan fake hesap açıp eski sevgilime kavga ettiğimi aramızı nasıl düzeltebileceğimizi soran biriydi. Buna rağmen evlendim. Aynı evin içi cidden çok farklı oluyormuş. Yine eski mevzuları açmaya başladı sürekli her kavgamızda onunla nasıldı onu mu düşünüyosun derdi. Sürekli evliliğimizi başka evliliklerle kıyaslardı. Bende genelde sessiz kalırdım hiç konuşmazdım evet bu doğru bir davranış değil çünkü ben sustukça o daha çok konuşur daha çok bağırırdı. Pek sohbet edemiyorduk açıkcası kafa yapılarımız farklı. Sohbet etmek için sürekli dışarıda olmamız gerekiyor evde sıkılıyordum eğlenemiyordum. Her neyse onun tek istediği sürekli ona ilgi göstereyim sürekli ona sevgi sözcükleri söyleyeyim ondan başka hayatım olmasın bu nedenle evde benim kişisel alanıma saygı göstermiyodu. Zamanla bu tarz psikolojik kavgalar arttı haliyele ben soğudum cinsel beraberliğimizde azaldı. Ben uyurken ellerini benim genital bölgeme götürürdü ya da benim ellerime kendi cinsel organına götürdü korktuğum için bi şey yapamazdım. Resmen tacize giriyor. Sürekli arkadaşlarımı arayıp tüm kavgalarımızı anlatırdı. Sonra göreve gitti 6 aylık. Göreve gitmeden önce boşanalım diye konuştuk. Görevdeyken benim arkadaşlarıma kendi arkadaşlarına benim dedikodumu yapmış. İftira atmış. Bi çoğuna bende şahit oldum. Aileme ben hiç bir sorunumuzu anlatmadım. O babamı aramış bir şeyler çıtlatmış. Babam beni aradı boşanma gibi bi şey olursa beni reddeceğini söyledi. Ailem destek olmadı. Sonra görevin sonlarına doğru hatalarını anladığını söyledi. Haklı olduğumu psikolojik şiddet uyguladığını kabul etti. Ne karar verirsem saygı duyacağını söyledi. Avukatımı falan tuttum fakat kafam karışık. Düzeletmeye çalışsam düzelir mi acaba. Şehir değişkiliği ev değişikliği falan yapsak. Kararsızımğ yardım edin. Elle tutulur işim yok. Destek verecek ailem yok. 26 yaşındayım. Çocuğumuz yok.

Merhaba bende 1 buçuk yıllık evliyim. Eşim oldukça evine sadık çok düşünceli dünyasının merkezine beni koyan bir insan bi çok kadının istediği yapıda. Fakat evlenmeden önce sürekli eski ilişkikerimi kurcalayan araştırmalar yapan hatta eski erkek arkadaşımla kaba bi şekilde cinsel hayatımı soran yetmeyip kavga ettiğimizde instagramdan fake hesap açıp eski sevgilime kavga ettiğimi aramızı nasıl düzeltebileceğimizi soran biriydi. Buna rağmen evlendim. Aynı evin içi cidden çok farklı oluyormuş. Yine eski mevzuları açmaya başladı sürekli her kavgamızda onunla nasıldı onu mu düşünüyosun derdi. Sürekli evliliğimizi başka evliliklerle kıyaslardı. Bende genelde sessiz kalırdım hiç konuşmazdım evet bu doğru bir davranış değil çünkü ben sustukça o daha çok konuşur daha çok bağırırdı. Pek sohbet edemiyorduk açıkcası kafa yapılarımız farklı. Sohbet etmek için sürekli dışarıda olmamız gerekiyor evde sıkılıyordum eğlenemiyordum. Her neyse onun tek istediği sürekli ona ilgi göstereyim sürekli ona sevgi sözcükleri söyleyeyim ondan başka hayatım olmasın bu nedenle evde benim kişisel alanıma saygı göstermiyodu. Zamanla bu tarz psikolojik kavgalar arttı haliyele ben soğudum cinsel beraberliğimizde azaldı. Ben uyurken ellerini benim genital bölgeme götürürdü ya da benim ellerime kendi cinsel organına götürdü korktuğum için bi şey yapamazdım. Resmen tacize giriyor. Sürekli arkadaşlarımı arayıp tüm kavgalarımızı anlatırdı. Sonra göreve gitti 6 aylık. Göreve gitmeden önce boşanalım diye konuştuk. Görevdeyken benim arkadaşlarıma kendi arkadaşlarına benim dedikodumu yapmış. İftira atmış. Bi çoğuna bende şahit oldum. Aileme ben hiç bir sorunumuzu anlatmadım. O babamı aramış bir şeyler çıtlatmış. Babam beni aradı boşanma gibi bi şey olursa beni reddeceğini söyledi. Ailem destek olmadı. Sonra görevin sonlarına doğru hatalarını anladığını söyledi. Haklı olduğumu psikolojik şiddet uyguladığını kabul etti. Ne karar verirsem saygı duyacağını söyledi. Avukatımı falan tuttum fakat kafam karışık. Düzeletmeye çalışsam düzelir mi acaba. Şehir değişkiliği ev değişikliği falan yapsak. Kararsızım yardım edin. Elle tutulur işim yok. Destek verecek ailem yok. 26 yaşındayım. Çocuğumuz yok.

Merhaba bende 1 buçuk yıllık evliyim. Eşim oldukça evine sadık çok düşünceli dünyasının merkezine beni koyan bir insan bi çok kadının istediği yapıda. Fakat evlenmeden önce sürekli eski ilişkikerimi kurcalayan araştırmalar yapan hatta eski erkek arkadaşımla kaba bi şekilde cinsel hayatımı soran yetmeyip kavga ettiğimizde instagramdan fake hesap açıp eski sevgilime kavga ettiğimi aramızı nasıl düzeltebileceğimizi soran biriydi. Buna rağmen evlendim. Aynı evin içi cidden çok farklı oluyormuş. Yine eski mevzuları açmaya başladı sürekli her kavgamızda onunla nasıldı onu mu düşünüyosun derdi. Sürekli evliliğimizi başka evliliklerle kıyaslardı. Bende genelde sessiz kalırdım hiç konuşmazdım evet bu doğru bir davranış değil çünkü ben sustukça o daha çok konuşur daha çok bağırırdı. Pek sohbet edemiyorduk açıkcası kafa yapılarımız farklı. Sohbet etmek için sürekli dışarıda olmamız gerekiyor evde sıkılıyordum eğlenemiyordum. Her neyse onun tek istediği sürekli ona ilgi göstereyim sürekli ona sevgi sözcükleri söyleyeyim ondan başka hayatım olmasın bu nedenle evde benim kişisel alanıma saygı göstermiyodu. Zamanla bu tarz psikolojik kavgalar arttı haliyele ben soğudum cinsel beraberliğimizde azaldı. Ben uyurken ellerini benim genital bölgeme götürürdü ya da benim ellerime kendi cinsel organına götürdü korktuğum için bi şey yapamazdım. Resmen tacize giriyor. Sürekli arkadaşlarımı arayıp tüm kavgalarımızı anlatırdı. Sonra göreve gitti 6 aylık. Göreve gitmeden önce boşanalım diye konuştuk. Görevdeyken benim arkadaşlarıma kendi arkadaşlarına benim dedikodumu yapmış. İftira atmış. Bi çoğuna bende şahit oldum. Aileme ben hiç bir sorunumuzu anlatmadım. O babamı aramış bir şeyler çıtlatmış. Babam beni aradı boşanma gibi bi şey olursa beni reddeceğini söyledi. Ailem destek olmadı. Sonra görevin sonlarına doğru hatalarını anladığını söyledi. Haklı olduğumu psikolojik şiddet uyguladığını kabul etti. Ne karar verirsem saygı duyacağını söyledi. Avukatımı falan tuttum fakat kafam karışık. Düzeletmeye çalışsam düzelir mi acaba. Şehir değişkiliği ev değişikliği falan yapsak. Kararsızım yardım edin. Elle tutulur işim yok. Destek verecek ailem yok. 26 yaşındayım. Çocuğumuz yok.
Kesinlikle çocuk yapmayın. Lütfen korunun. Geleneksel yöntemlerle değil, modern yöntemlerle korunun.
Ailenize hiç anlatmamışsınız, sizin ağzınızdan dinleseler, belki böyle tepki vermezler? Eşiniz yalan yanlış şeyler söylemiş olabilir. Bazı insanların ağzı iyi laf yapar. Ailenize sizi suçlayıcı şeyler söylemiş olabilir. Tekrar konuşun aileniz ile düzgünce. ( Boşanmak istiyorsanız)
Aileniz arkanızda olmasa bile boşanmak istiyorsanız katlanmak zorunda değilsiniz. Ancak öncelikle ne isteğinize karar verin.

Eşinizin psikolojik sıkıntısı var gibi geldi bana. Sürekli eskileri kurcalaması falan tuhaf. Şüpheci bir tavır içinde anladığım kadarıyla. Psikiyatrik bir bozukluğu olabilir mi ?

Fake hesap açıp senin Eski sevgiline msj atan birinin sağlıklı bir düşünce yapısı olmadığını umarım fark etmişsindir bence ailene ne çıtlattigini öğren, ailen bosanmayin dedi ve sırf o yüzden hatasını anlamış gibi yapıyorsa daha kötü bir durum olur senin için. Hayatını kararlarını ailene ve buadamin ellerine birakmamalisin, kimse kimsenin malı değil. Kendi ayakların üstünde durmaya çalış işe gir lütfen 🙏

26 yaş... Bi işe girin önce. Kendi hayatınızı kurmak için kimseye muhtaç olmazsınız o zaman. Ailenizin destegine de ihtiyaciniz olmasin. Çalışmak çok zor değil. Ben 18 yasimdan beri çalışıyorum. Markette, bi fabrikada, restoranda vb. Bi yerde ise başlayın. Sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir

Bende esimle 15 yaisndan beri beraberim 15 yasindayken hayatima girdi 18de evlendim suan 23 yasndayin 5 yil oldu evleneli teyzemin ogluyla evlendim ama evlendigimede bin pisman oldum akrabaya gideceyegne yabanciya git derlerdi gercekten dogruymus benim babamda yok 2 yasindayken vefat etmis bi tek annem ve ablam var cok uzun zamandir bosanmak istiyorum aslnda ama yapamiyorum malesef evlensigimde 4 sene cocugumuz olmadi hic bir sorunumuz yoktu aslinda esim istiyordu ben istemiyordum naslsa cocugumuz olmuyor deyipde korunmadim hic ama beklenedigim bir anda hamile kalmisim suan 4 aylik kizim var dogumdan snra esimin annesiyle esimle kavga ettim annemin yaninda onun annesinin yaninda esim ilk kez tokat atti bana ben o tokati unutamiyorum esim ozur bile dilemedi iyi oldugi zaman cok iyidir aslinda ama kotu oldugu zamanda kotudur sinirlerine hakim olamaz sonirlendiginde gozu kimseyi gormuyor kufurler bagirmalar hep havada sinirlenince bile esyalardan sinirini cikarirdi okadar cok ayrilmayi icten ice istedim kac kez esimle bosanalim dedik ama snra lafta kaldi tabi 5 dkka snra baristik ama annemin bana destek olmamasi sebeb olyor kaynanam orospu orospu diye defalarca bagirdi durdu kizim dogduktan snra bide annem sesini bile ckartmadi sadece niye orospu diyorsun dedi ben orospuysam kizimda pic ozaman dedigi laf ole oluyor unutamiyorum esim anlamiyor anne sahip cikmiyor anca kizkardesni dusunup druuyor bunaldim cok bazen iyi olyoruz esimle ama bana yaptiklairni yasattiklairni attigi tokati beni orospu yerine koymalarini unutamiyorum bosananlara hayret ediyorum nasil cesaret ettiler diye benim cesaretim yok bosanirsam annem arkamda durmaz akrabalar dusman olurlar tek basma kizima bakip calisamam yapamam annem halbuki braz kizinin arkasinda dursaydi daha farkli olurdu her sey anca diyorki sen ayrlirsan bizim kimsemiz kalmaz diyor dedm ki bizim zaten kimsemiz yokki ama annem anlamiyor bnu ne yapicagmi sasirmis durumdayim en buyuk hatam akraba evlili etmekti evlendigimde esimi dusunup brlik oturduk 6ay demsledi ama 2 sene kandirdilar beni 2 sene snnda zorla cktik kraya esimden bekledigim ilgiyi hic goremedim ki ben biraz ilgi ya cok seymi istedim biraz karisinin arkasnda durmasni istedim hamileyken cok yardimciydi bana ev isi olsun yemke olsun her knuda dusunurdu beni hala daha bi sey olsa dusunur ama iste bazi seyelr unutulmuyor beni kirdigi zamanalri bagrmalarini unutamiyorum kizim bile dogduktan snra esim cok sevdo kzimi ama canini cok acitarak sevyordu anlamiyodu cocugu nasil sevdigini hic cocuga durduk yerde bagirip korkuttu durdu cocugun aglamasi hosuna gidiyor diye en snunda ailesi uyardida daha bagirmiyor kizima dun esim kizimi bile kcagna aliyor kziim surekli ona gidince aglyor onda hic durmadi aglamaktan patlaid ben alinca sakinlesiyor ama babasna gidince baslyo aglamaya cocuk da artk korkuyor heralde gene canimi acitir doye iyzuden belkide ona her gttigide aglayip duruyor anneme hayret ediyorum bi anne nasil evlanin arkasnda durmaz evladi mutsuzken nasil onu korumaz blmyorum annem anca kziima bsiiler alip durur para verir bana bisiler alir sadece yaptigi bu annem anneligi para vermek saniyor ama asil onemli olan iste kizina yapilanlari gordugunde sessiz kalmaman kaynanam annemin yaninda bile bana o kadar laf soler annem sadece gulup durur sesni ckartmaz annem ole gluncede kaynanam dahada ustume gelir sessiz kaldikca daha fena ugrastilar benimle nasil esimle nisanladim nasil evlendim diyorum smdi esomle para knusunda skntim olmafi hic ama mutsuzum iste sevgim bitti ona karsi icimde hic bir sey kalmadi evlilik yordu beni kziima uzuluyorum bole mutsuz bir evlilikte buyuyecek diye ama elimden bor sey gelmiyor hic bir sey yapamiyorum
Vaaay bunları yazıp bir de o adama ikinciyi doğurmuşsunuz. Ben şok

X